U ja jedva cekam da mi pocne rast trbuh 😍 ja vec sada ne nosim rifle jer me stiscu ali vj od toga sta sam napuhnut, ja sutra ulazim u 6 tjedan 😍😍😍
Jao jako sam sretna bas nisam zeljela ali svjedeno cu njenom muzu i djeci rec tek kasnije a ona ce sutit za sada :)
Tata ima rodendan ovaj tjedan al rekla sam da sam narucila poklon online pa da ce kasnit zbog korone :P pa cu onda mu dat poklon sa slikom petak 11.12. 😌
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
E a imaju i u H&M -u trudnicku odjecu :)
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
E a imaju i u H&M -u trudnicku odjecu :)
Da da sve sto trebas, mada nije da sam fan te trudnicke odjece.. bas nr volim sto sve ima te spagice trakice koje se vezu ispod sisica iznad stomaka 😂
Smislit cu ja vec neke cake, ili bar kupiti neko remenje pa onda stavit😂
Jao jao kakve muke 🙈😅😅
🙅♀️30, 🙋♂️29
Jučer bili na prvom pregledu. Srčeko kuca.
Po uzv 6+3,termin 23.7. po ciklusu 25.7.
Dobila sam Eutyrox 25 mg jer je štitnjača poludila sada i dijabetička prehrana… čitam što vi jedete mljac🤣 Pozdrav svima
Superrrr
Kad ti je bila ZM ?
meni je sutra prvi pregled nemogu docekat sto ce se vidit sve 🤗
1.8. Curetak stigao 💗
U ja jedva cekam da mi pocne rast trbuh 😍 ja vec sada ne nosim rifle jer me stiscu ali vj od toga sta sam napuhnut, ja sutra ulazim u 6 tjedan 😍😍😍
Jao jako sam sretna bas nisam zeljela ali svjedeno cu njenom muzu i djeci rec tek kasnije a ona ce sutit za sada :)
Tata ima rodendan ovaj tjedan al rekla sam da sam narucila poklon online pa da ce kasnit zbog korone :P pa cu onda mu dat poklon sa slikom petak 11.12. 😌
Mašo ti bas imas prekrasne ideje,ja nisan tako mastovita 🤣
1.8. Curetak stigao 💗
E da sjetila sam se, tko se jos voli modirati i zeli biti fashion trudnica moze si naruciti i prekp Asosa dobre komade 😛😛
Mada u doba korana nemas se za koga ni srediti 😂
🙅♀️30, 🙋♂️29
Hahaha, sve su to slatke brige.
Sretno svima na pregledu🤩
06/20 blighted ovum 8tt.
Drage moje, znate li gdje bi se mogla kupiti trudnicka odjeca? U kojim ducanima imaju taj odjel za trudnice? Ja sam iz Rijeke, tako da me Zagreb ne zanima… Eventualno neki online ducani. Osobito udobne tajice da ne stezu oko struka, trenirkice i pidzamice, to udobno i toplo za po doma… Vec me lagano stisce oko pupka.
Ja sam neki dan na Asosu narucila nekoliko artikla.. sve je bilo snizeno za trudnice.. trebalo bi mi stici do kraja tjedna
Sortiraj odgovore
Najstariji