Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Prosinac 2020. 13:18

Napokon sam omotala sarme 🤣😋
    Ja narucila trudnicku odjecu hm online. Uzela Legginsice 2 para, 3 tunike i jednu trenirki gornji i donji dio. Jos nisam nikakvu potvrdu dobila (black friday kaos), nadam se da ce doc do Bozica😂
    Super za preglede drage curke 💕💕

01. Prosinac 2020. 13:21

C&A ima isto ok trudnice o djece. Jel ima zara? Negdje stoji da ima, negdje da nema... Znam da imaju baby odjecu... 

mara5
    01. Prosinac 2020. 13:23

Mirjam2

C&A ima isto ok trudnice o djece. Jel ima zara? Negdje stoji da ima, negdje da nema… Znam da imaju baby odjecu…

u pravilu Zara nem, nego neke oversize komade označi kao da su za trudnice  

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

lucijaa117
    01. Prosinac 2020. 13:24

Mirjam2

Napokon sam omotala sarme 🤣😋
    Ja narucila trudnicku odjecu hm online. Uzela Legginsice 2 para, 3 tunike i jednu trenirki gornji i donji dio. Jos nisam nikakvu potvrdu dobila (black friday kaos), nadam se da ce doc do Bozica😂
    Super za preglede drage curke 💕💕

Evo ja vec 2. dan sarmu jedem i mogu ti rec da mi nikad u zivotu nije bila tolko fina kolko ova dva dana, na sami miris mi vec sline cure 🤣 
    Cure, ne znam kako vama  glavobolja ali ja od jucer u jutro od kad sam oci otvorila ne prestaje bolit

👸 24g
    🤴 26g
    11.11.2020. ➕

Nina27
    01. Prosinac 2020. 13:29

I ja sam sad dva dana jela za ručak sarmu. 😂😂 ali meni čak nije toliko privlačna, već je svekrva poslala. Tako nešto se ne odbija. 🤷🏻‍♀️

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

01. Prosinac 2020. 13:34

Jooooj sve bi dala da mi je moja sveki ili mama blize, bas puno znaci ❤️ Recimo moja sestra otkad ima malog uopće ne kuha, sveki posalje ili ona ode do nje 😊
    Meni strasno pase kiselo, moj muz svejed otvorio neki dan krastavce koja je njegova mama radila, i kaze nemoj jest, to ti nece bit fino, malo je prekiselila, ja pojela pola flasice 😂  on me gleda kao sto mi je 😂

Lora27621
    01. Prosinac 2020. 13:44

Book curke🙋‍♀️ Mi rekli roditeljima i bratu i sestri....u ukrasnu kutijicu stavili dudu i dali im kao poklon....pola ih nije skuzilo od prve, li vrhh  reakcije kad su skuzili😁 bila sam kod dijabetologa i dobila apararic za mjerit secer svaki dan i dijeta, a posto zivimo s njegovima nemoguce je to skrivati, pa smo odlucili reci....

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

Nina27
    01. Prosinac 2020. 13:49

Mirjam2 da, stvarno puno znači. ☺️ Mama mi je u Njemačkoj, ali se nadam/pretpostavljam da će biti malo vise u RH jer može raditi i na daljinu. :)
    Lora27621 svejedno vrh ideja! 🤗 baš fora. Mi na kraju možda nećemo moć bas na Badnjak ili Božić na otvaranju poklone jer i jedni i drugo starci nes kompliciraju (ne znaju ionako o čemu se radi 😂). Pa ćemo pokusat ili Božić navečer izvest akciju ili čak tjedan dana prije ako bude neka večera na kojoj ćemo se svi skupit. Planiramo oko boce za šampanjac (dosta skupe, koju kuž već duže čuva) zamotat ultrazvuk i zapakirat, odmah će znat da je boca alkohola u pitanju, ali ovo drugo neće očekivati. 🥰

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

Maša🤰🏼
    01. Prosinac 2020. 13:52

Lora prefora 😍
    Ajme kako je divno ovo slusat hahaha dajte jos idejaaaa ja neznam kako da iznenadim svoju sveki i svkrva ali ovo s bocom isto mi se cini vrh 😍😍😍😍

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Maša🤰🏼
    01. Prosinac 2020. 13:53

Loraa jesi plakala? Meni je sis odmah skuzila cim sam rekla da bi joj nesto kazala a da nesmije nikom rec 😂😂😂 i nisam ni rekla vec sam pocela plakat 😂😂😂❤️

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.