Mateja i Dreamer sve vam odgovara vasim ciklusima.i samo treba sad uzivat i cuvat se😘
1.8. Curetak stigao 💗
Hvalaa curke. Nadam se da ce i ostale trudnoce biti savrsenee i da cemo uzivati iducih mjeseci🥰
Bokic curkee. Ja dosla s pregleda. Moje srceko kuca. Moj ginic je smotko malo. Napiso mi je ovako. U kavumu se vidi GM sa EO za plid CRL 3mm za 5 tjedana.kčs poz, GR 3 mm.
Moze mi neko objasnit kako za 5 tjedana a kuca srce nije mi jadan.🤦♀️ Trebala sam bit 6+5 . Hihi jaa sam presretna🥰🥰
Vidi gestacijski mješavina i embrionalni odjek.
Veličine 3mm što odgovara za 5tj. On je možda vidio srčanu akciju al ne i otkucaja. Ne znam sto ti je točno rekao. Al to je sve ok!
url=https://lilypie.com]
Ana0301 koji si tt?
Ja sam bila danas 5+3, nije cula srce, mada maze da sam po velicini gestac.meska ustvari 4+1.. rekla mi je da dodjem za 4tj,tada ce se cuti srce, a na sam malo uplasenaaaa
Sad sam 8+6
Sa 5+5 se kod mene samo vidla gestacijska vrecica :) samo smireno, rano je jos
2021. M 💗
Toncica, Ana, smirili su me vasi komentari.. bas je lepo sto smo sve tu, da mozemo da podelimo iskustva, savete, bas znaci 🙈❤️
👱🏼♀️ 24
🧔🏻 24
➕ 25.11.
Samoja 6 ja sam na recept pila folacin i to mi je dala ginekologica 😄
Cure kad kazete da ste npr pocele povracat u 6 tjednu ili na prvi pregled u 5 tjednu ili tako nesto dali je to npr u 5+1 tt ili citam ono gore di pise u 6tt? Hahaha 🙈 kad govorite nesto u kojem vam se tjednu desilo je to zavrseni tjedan koji gledate ili nadolazeci? 😂😂😂😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji