Ana0301 koji si tt?
Ja sam bila danas 5+3, nije cula srce, mada maze da sam po velicini gestac.meska ustvari 4+1.. rekla mi je da dodjem za 4tj,tada ce se cuti srce, a na sam malo uplasenaaaa
Kada je tebi bila ZM
1.8. Curetak stigao 💗
Norrah bas ti hvala, sad mi je jasnije :)) dakle, nista ne moram prije zvati vec samo dodjem u dom zdravlja (znam gdje moram vaditi krv) ?😇
Sto se tice povracanja…ukoliko nista ne ostaje sto popijete ili pojedete onda idete na hitnu…ja sam izgubila 3 kg, ali pojedem neke klipice i malo pastete, malo vode i gura se :) ukoliko bas nista ne ide na usta onda na hitnu po infuziju….nadajmo se da ce micnine cim prije proci svima koje imaju 😎
Nikakvo naručivanje, samo dodješ ☺️
➕ 17.10.
👧 22.06.2021 - stigla curka
Pozdrav svima, nisam pisala neko vrijeme jer se moja trudnoća zakomplicirala. Sad sam tu samo da vas pozdravim, poželim vam sve najbolje i kažem da vas napuštam. Ovih dana će se moja trudnoća završiti. Držte mi fige da završim na jesenskim bebama 2021.
Baš mi je žao zbog tebe draga...šta je u pitanju?
Jako je teško prolaziti kroz sve to, ali mi žene i ne znamo koliko možemo biti jake. Nema predaje.
Nadam se da će se to čim prije završiti, želim ti brz oporavak i da budeš u jesenskim bebama 🙏🙏❤️
KLToncica24 15.10😊
Bokic curkee. Ja dosla s pregleda. Moje srceko kuca. Moj ginic je smotko malo. Napiso mi je ovako. U kavumu se vidi GM sa EO za plid CRL 3mm za 5 tjedana.kčs poz, GR 3 mm.
Moze mi neko objasnit kako za 5 tjedana a kuca srce nije mi jadan.🤦♀️ Trebala sam bit 6+5 . Hihi jaa sam presretna🥰🥰
Super drago mi je,a kad ti je bila ZM ?
mateja95 koliko ja kužim beba je 3 mm? Ja sam bila na pregledu (jučer) sa 6 + 3, ali mi je odredila da je prema veličini ploda zapravo 6 + 5 pa sad prema tome računam. Beba je već jučer bila 8 mm. Možda ti je zato napisao 5.. 🤷🏻♀️
Ali jaaako mi je drago da srčeko kuca, to je najvažnije. ❤️ Znaci da je sve suuuper! 🤗
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
Nina27. Pa onda je moja beba jako mala, valjda ce biti to okej.
Hmm bas mi to nije jasno
mateja95 koliko ja kužim beba je 3 mm? Ja sam bila na pregledu (jučer) sa 6 + 3, ali mi je odredila da je prema veličini ploda zapravo 6 + 5 pa sad prema tome računam. Beba je već jučer bila 8 mm. Možda ti je zato napisao 5.. 🤷🏻♀️
Ali jaaako mi je drago da srčeko kuca, to je najvažnije. ❤️ Znaci da je sve suuuper! 🤗
Pretpostavljam da to sve ovisi kada je kome bila ovulacija .meni je npr bila 18 tog dana ciklusa a pravilo je 14.znan jer sam bila na folikuliometriji.
1.8. Curetak stigao 💗
mateja95 i Toncica24 naravno. Sve ovisi o ovulaciji, duljini ciklusa, pojedinog ženi, razvoju djeteta itd. Tako da uopće nema brige. 😊 zato i jesu tolike razlike i količini Hcg-a u početku (po onim tablicama) i isto tako duljini/veličini i težini bebe. Ali sve se to kasnije izjednači. ☺️
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
Toncica24 - 25.10.mi je bila ZM a ovulacija 8.11. (Pratila sam LH trakicama)
👱🏼♀️ 24
🧔🏻 24
➕ 25.11.
Sortiraj odgovore
Najstariji