Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Toncica24
    01. Prosinac 2020. 18:45

Dreamer97

Ana0301 koji si tt?
    Ja sam bila danas 5+3, nije cula srce, mada maze da sam po velicini gestac.meska ustvari 4+1.. rekla mi je da dodjem za 4tj,tada ce se cuti srce, a na sam malo uplasenaaaa

Kada je tebi bila ZM

1.8. Curetak stigao 💗

Norrah
    01. Prosinac 2020. 18:56

Raven7

Norrah bas ti hvala, sad mi je jasnije :)) dakle, nista ne moram prije zvati vec samo dodjem u dom zdravlja (znam gdje moram vaditi krv) ?😇

Sto se tice povracanja…ukoliko nista ne ostaje sto popijete ili pojedete onda idete na hitnu…ja sam izgubila 3 kg, ali pojedem neke klipice i malo pastete, malo vode i gura se :) ukoliko bas nista ne ide na usta onda na hitnu po infuziju….nadajmo se da ce micnine cim prije proci svima koje imaju 😎

Nikakvo naručivanje, samo dodješ ☺️

➕ 17.10.
    👧 22.06.2021 - stigla curka

• Ivek1
    01. Prosinac 2020. 18:58

MTB

Pozdrav svima, nisam pisala neko vrijeme jer se moja trudnoća zakomplicirala. Sad sam tu samo da vas pozdravim, poželim vam sve najbolje i kažem da vas napuštam. Ovih dana će se moja trudnoća završiti. Držte mi fige da završim na jesenskim bebama 2021.

Baš mi je žao zbog tebe draga...šta je u pitanju?
    Jako je teško prolaziti kroz sve to, ali mi žene i ne znamo koliko možemo biti jake. Nema predaje.
    Nadam se da će se to čim prije završiti, želim ti brz oporavak i da budeš u jesenskim bebama 🙏🙏❤️

• mateja95
    01. Prosinac 2020. 19:26

KLToncica24 15.10😊

mateja95

Bokic curkee. Ja dosla s pregleda. Moje srceko kuca. Moj ginic je smotko malo. Napiso mi je ovako. U kavumu se vidi GM sa EO za plid CRL 3mm za 5 tjedana.kčs poz, GR 3 mm.
    Moze mi neko objasnit kako za 5 tjedana a kuca srce nije mi jadan.🤦‍♀️ Trebala sam bit 6+5 . Hihi jaa sam presretna🥰🥰

Super drago mi je,a kad ti je bila ZM ?

Nina27
    01. Prosinac 2020. 20:00

mateja95 koliko ja kužim beba je 3 mm? Ja sam bila na pregledu (jučer) sa 6 + 3, ali mi je odredila da je prema veličini ploda zapravo 6 + 5 pa sad prema tome računam. Beba je već jučer bila 8 mm. Možda ti je zato napisao 5.. 🤷🏻‍♀️
    Ali jaaako mi je drago da srčeko kuca, to je najvažnije. ❤️ Znaci da je sve suuuper! 🤗

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

• mateja95
    01. Prosinac 2020. 20:23

Nina27. Pa onda je moja beba jako mala, valjda ce biti to okej.
    Hmm bas mi to nije jasno

• Toncica24
    01. Prosinac 2020. 20:25

Nina27

mateja95 koliko ja kužim beba je 3 mm? Ja sam bila na pregledu (jučer) sa 6 + 3, ali mi je odredila da je prema veličini ploda zapravo 6 + 5 pa sad prema tome računam. Beba je već jučer bila 8 mm. Možda ti je zato napisao 5.. 🤷🏻‍♀️
    Ali jaaako mi je drago da srčeko kuca, to je najvažnije. ❤️ Znaci da je sve suuuper! 🤗

Pretpostavljam da to sve ovisi kada je kome bila ovulacija .meni je npr bila 18 tog dana ciklusa a pravilo je 14.znan jer sam bila na folikuliometriji.

1.8. Curetak stigao 💗

Nina27
    01. Prosinac 2020. 20:30

mateja95 i Toncica24 naravno. Sve ovisi o ovulaciji, duljini ciklusa, pojedinog ženi, razvoju djeteta itd. Tako da uopće nema brige. 😊 zato i jesu tolike razlike i količini Hcg-a u početku (po onim tablicama) i isto tako duljini/veličini i težini bebe. Ali sve se to kasnije izjednači. ☺️

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

• mateja95
    01. Prosinac 2020. 20:30

Meni isto nije bila 14 dana ciklusa. Bila je izmedu 16-18 dana

• Dreamer97
    01. Prosinac 2020. 20:31

Toncica24 - 25.10.mi je bila ZM a ovulacija 8.11. (Pratila sam LH trakicama)

👱🏼‍♀️ 24
    🧔🏻 24
    ➕ 25.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.