Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina27
    01. Prosinac 2020. 14:56

MTB žao mi je i nadam se/vjerujem da će idući put sve ići po špagi. 😊
    Ma najveća sreća je rec svojima - roditeljima, braći, sestrama i najbližim prijateljima. ❤️ Fora je bit malo inovativan, pogotovo s obzirom da je Božić blizu. Bolji tajming nismo nikako mogle uloviti. 😁

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

• Raven7
    01. Prosinac 2020. 14:56

Drage moje zenice... jeste se raspisale :)) bas mi je drago da se ova nasa grupica pretvara u jedno veliko drustvance 🥰 mozda se neke j sretnemo u rodilistima :))
    Jedno pitanjce imam pa ako koja zna bila bih zahvalna.
    Zivim u Zg i dr mi je dala one sve uputnice za vadjenje krvi. Gdje tocno idem to vaditi? U najblizi dom zdravlja? Moram li se naruciti prije? 
    Znam jedino da za hepatitis i ostale testove te krvnu grupu idem u Petrovu, no jel se moram prije naruciti ili samo dodjem?

Ove online uputnice mi stvaraju samo upitnike 😂🤦🏽‍♀️😅

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

ana0310
    01. Prosinac 2020. 14:58

Odradila pregled, sve ko iz kataloga 😍 bebolini srce kuca ko veliko, nenormalno olaksanje :)))))

2021. M 💗

Maša🤰🏼
    01. Prosinac 2020. 15:05

Ana jako mi je drago 😍😍😍👶🏼
    Ima ko iz Istre? 😂😌 ako da di cete rodit? 😂

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Nina27
    01. Prosinac 2020. 15:06

Raven7 je, bas je lijepo društvance. ❤️ Ja ti nemam pojma jer ja sve idem privatno. :/ znam da privatno sam dođeš, a za bolnicu/dom zdravlja s obzirom na covid je sve moguće. 
    ana0310 ajme bas mi je drago! 😍 čekaj, već sam zaboravila jer nas sad ima toliko. Jesi već bila prije toga na pregledu? 

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

ana0310
    01. Prosinac 2020. 15:11

Nina27

Raven7 je, bas je lijepo društvance. ❤️ Ja ti nemam pojma jer ja sve idem privatno. :/ znam da privatno sam dođeš, a za bolnicu/dom zdravlja s obzirom na covid je sve moguće.
    ana0310 ajme bas mi je drago! 😍 čekaj, već sam zaboravila jer nas sad ima toliko. Jesi već bila prije toga na pregledu?

Da, bila sam sa cca 5 tjedana, al tada se samo gestacijska vidla. 😊
    Termin je 7.7. 🥳

2021. M 💗

• Mara Kokosica
    01. Prosinac 2020. 15:17

Mtb, jako mi je zao. Vidis i sama da nas ovdje jako ima sa losim ishodom, ali smo se brzo vratile. To i tebi zelim. Ako ce ti biti lakse, slobodno nam pisi i iscjedi dusu s nama. Tu smo da svakoj pomognemo.

Anaaa prekrasnooo. Ja sanjam o tom danu. 

Ja sam zavatrila, 37 sa 8. Ujutro idem na testiranje. Drzite mi fige. 

E tako mi je drago da smo tu sve i da nas je sve vise.

06/20 blighted ovum 8tt.

Norrah
    01. Prosinac 2020. 15:35

Raven7

Drage moje zenice… jeste se raspisale :)) bas mi je drago da se ova nasa grupica pretvara u jedno veliko drustvance 🥰 mozda se neke j sretnemo u rodilistima :))
    Jedno pitanjce imam pa ako koja zna bila bih zahvalna.
    Zivim u Zg i dr mi je dala one sve uputnice za vadjenje krvi. Gdje tocno idem to vaditi? U najblizi dom zdravlja? Moram li se naruciti prije?
    Znam jedino da za hepatitis i ostale testove te krvnu grupu idem u Petrovu, no jel se moram prije naruciti ili samo dodjem?

Ove online uputnice mi stvaraju samo upitnike 😂🤦🏽‍♀️😅

Za RH faktor, krvnu grupu, hepatitis... To se ide na zavod za transfuziju svaki dan od pola 8. Ja sam došla i ranije, oko 7:15 i već su primali. Dobiješ papirić za trudnice u čekaonici pa brzo dodjes na red. Ovo obično vađenje krvi ides u laboratorij doma zdravlja kojem pripada tvoj doktor opće prakse (meni je pisalo na uputnici od ginekologa, al ak ne piše zovi svoju doktoricu pa pitaj koji je tvoj) svaki dan od 7h na tašte (bitno zbog šećera). Urin ti je naprakticnije donijeti od doma, a obzirom sa se sad VANI ispred laboratorija čeka, preporučujem ti da se proguras i kažeš za trudnoću, mene su medju prvima onda primili i ne moraš se smrzavati. ☺️

➕ 17.10.
    👧 22.06.2021 - stigla curka

mara5
    01. Prosinac 2020. 15:54

MTB nadam se da ces cim prije na jesenske bebice😘
    Maro drz se! 💪
    Ana predivno 🥰🥰

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Mallla
    01. Prosinac 2020. 16:43

MTB

Pozdrav svima, nisam pisala neko vrijeme jer se moja trudnoća zakomplicirala. Sad sam tu samo da vas pozdravim, poželim vam sve najbolje i kažem da vas napuštam. Ovih dana će se moja trudnoća završiti. Držte mi fige da završim na jesenskim bebama 2021.

Jako mi ke žao. Čuvaj se! Od sveg srca ti želim jednu Božićnu bebu, dok mrvu odmorić i dok se smjesti taman da ti 2021 bude bebonoseća... Sretno 😘

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.