Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    01. Prosinac 2020. 12:06

Drage moje, znate li gdje bi se mogla kupiti trudnicka odjeca? U kojim ducanima imaju taj odjel za trudnice? Ja sam iz Rijeke, tako da me Zagreb ne zanima... Eventualno neki online ducani. Osobito udobne tajice da ne stezu oko struka, trenirkice i pidzamice, to udobno i toplo za po doma... Vec me lagano stisce oko pupka. 

Maša🤰🏼
    01. Prosinac 2020. 12:07

Kiflice i mene to zanima, jel vam vec polako pocek rasti trbuscic?
    Ja sam samo navecer jako napuhnuta :P

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Kiflica
    01. Prosinac 2020. 12:12

Maso, ja sam bila napuhnuta oko 5 t, ali je prosla nadutost, sad sam manje naduta nego tada. Jos se ne kuzi, ali osjecam da me lagano pocelo stiskati kad je preuska robica, pa je valjda ipak malo mrvu porastao buscic... Ne mora ta robica biti neka super skupa specijalizirana, moze i neka najobicnija i jeftina, znam da spominju Lidl, ali to ima samo ponekad... 

• Tonka55
    01. Prosinac 2020. 12:12

Mašo znači sad za vikend za poklon daješ tati sliku ako se dobro sjećam? Jel ti lakše kad si rekla seki? 🥰🥰
    Ja osjećam da sam nekako napuhnutija, a možda je to i trbuscic 🤰

👨‍💼30 💓 👩‍💼28
    Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰

mara5
    01. Prosinac 2020. 12:13

Ja sam takodher jako napirena ovisi kako kroz koji dio dana, kupila sam si jedne crne trudnicke riflice u h&m, tj narucila preko weba 🤭🤭🙈
    Tajice za po kuci cu nadam se ulovit u lidlu.. tamo budr ok cijena i kvaliteta...
    Imam hrpu oversize haljina jer se to nosilo protekle sezone tako da pomrit cemo s tim proljece, a na ljeto takodjrr samo udri haljine.
    Krenut cu vjv na pilates cim otvorim komplikacije i onda cu h&m naruciti trudnicku sportsku opremu i to je to...
    Ne planiram uzimati pretjerano trudnicke odjece, jer to ce proci dok kazes keks 😛

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Kiflica
    01. Prosinac 2020. 12:14

Mislim, moze robica biti  skupa ili jeftina, svejedno . :)) ne biram, samo da je udobno i lako za nabaviti jer mi se u ovoj situaciji s koronom ne klipsa po ducanima u uzaludnoj potrazi. :) 

• Barbi_2309
    01. Prosinac 2020. 12:15

Kiflica

Drage moje, znate li gdje bi se mogla kupiti trudnicka odjeca? U kojim ducanima imaju taj odjel za trudnice? Ja sam iz Rijeke, tako da me Zagreb ne zanima… Eventualno neki online ducani. Osobito udobne tajice da ne stezu oko struka, trenirkice i pidzamice, to udobno i toplo za po doma… Vec me lagano stisce oko pupka.

Meni je dosta frendica preporučilo Lidl kao mjesto za kupovanje trudničke odjeće. Cijene im nisu previsoke,a kvaliteta je jako dobra. I imaju svakih par tjedana neku novu ponudu za trudnice. Ja za sad nosim isključivo haljine i suknje za posao, jer u hlače ne stanem više. I mogu i sama preporučiti lidlove hulahopke, one su jedine čija pasica me ne steže oko struka. 

👩‍🦰♂️31 god
    👨‍🦱♀️34 god
    👩‍❤️‍👨 Together since 2009, married since 2017

🤰+16.10.2020.

Kiflica
    01. Prosinac 2020. 12:17

Ma da, ne brinem se za ljeto i haljinice, to ce biti lako. :) Nego mene vec lastika od piđamica pocinje stezati u struku, pa nezz sto bi s tim. A zimogrozna sam strasno, moram biti dobro ubundana.

mara5
    01. Prosinac 2020. 12:20

Kiflica

Ma da, ne brinem se za ljeto i haljinice, to ce biti lako. :) Nego mene vec lastika od piđamica pocinje stezati u struku, pa nezz sto bi s tim. A zimogrozna sam strasno, moram biti dobro ubundana.

Ja.imam dvije pidjamice karirane bez gume sa spagicama, pa si stegnem.kako hocu

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Barbi_2309
    01. Prosinac 2020. 12:20

Kiflica

Ja sam uzela mužu donje dijelove pidžame, je da mi malo padaju, ali bolje to nego da me stišću hahahahaha
    Imaš jeftinih pidžamica u Kika ili Pepca ;)

👩‍🦰♂️31 god
    👨‍🦱♀️34 god
    👩‍❤️‍👨 Together since 2009, married since 2017

🤰+16.10.2020.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.