Cure čestitke! Točkice beba je med med! Zaboravit ćeš ti to iskustvo brzo uz nju. Bar se ja tako nadam da ću zaboraviti sve patnje u trudnoći kad dođe bebonja 🤭
Kiflice to je po meni trud. U principu dok gledam ctg i vidim da je trud i skoncentriram se na trbuh osjetim ga. Ako je preko cca 70. Bude sličan osjećaj kao kad se beba ful da naprijed što meni beba često radi, onako zgrči se sve, tvrdo bude. Ali čak i kad to radi na ctgu, meni nije registriralo ko trud. Micanja neka jača možda i da, ali sve neke male vrijednosti. Ja sam jučer imala par trudova na ctgu, do 95 su išli, ali nitko ne komentira i govore da je ctg ok. I kad je trud baš onako osjetiš popuštanje lagano kako i na ctgu pada vrijednost.
Cure, znate li da li u Zadru puštaju nedjeljom kući? :)
👩23g
👨23g
👫5g
03.08.2021. baby boy 💙
12.07.2021. Iznenadio sam mamu i tatu 🙈
Za pola sata opet ja vicem babicu, da ne mogu, placem, mokra kao da me netko kablom polio, osjetim ogroman pritisak na guzu, leđa ne osjetim, stomak mi se grci bolesno i ne mogu kontrolirat tiskanje vise. I tu ona meni opet ajde jos malo izdrzi jos malo. Ja gotova molim ih da me ubiju ili uspavaju od muke, ona vidi da stvarno vise ne mogu i kaze ajde tiskaj onda. Tu mi je svanulo sunce napokon, jer ni sam izgon ni rezanje ni nista me nije toliko bolilo usporedbom na trudove. I nakon jedno 5-6puta tiskanja i epiziotomijom moja curica je izasla napokon.
Uglavnom trenutno nebi vise to nikad ponovila, nadam se da cu uskoro koliko toliko to zaboravit.
I daa, Ančica je super nije vise u inkubatoru i od danas su dozvolili da bude samnom u sobi preko dana, a preko noci ce ju odvoziti kod njih. Presretna sam! Cak i siki i super nam ide za sada. Evo i slikica 🥰
https://ibb.co/7YZn7m4
Prelijepa je mala... I bas bucka slatka!
🙈❤️🙈🙈❤️🙈❤️🙈❤️🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 Brz oporavak ti zelim.
Lullaby bas si dobro opisala sto osjecam! Znaci, ne osjecam bolove, nego danas bas povremeno osjecam kao da mi se malo stezu misici na trbuhu, ko da radim trbusnjake, a ne radim nista...ili kao da se beba proteze pa se na naprijed gura i rasteze me... Ne mogu reci ni da boli, ni da je neugodno, samo da je malo drukcija senzacija nego do sada, pa se nadam da to mozda neki pocetak necega, ali vidjet cemo jos. 😊❤
Cure, sto da radim?
Prco su mi poceli malo jaci menstrualni bolovi, izdrzivi, prvo na 10 min pa na 5 min razmaka, u meduvremenu bila i u setnji cak.
Od 20.15 (dok sam se tusirala) neki interval od 7-8 min, ali to traje po 1 minutu i boli..
Pa sam mjerila u aplikaciji
https://ibb.co/6JWNrDW
Jel ovo za odlazak u bolnicu?
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Kiflica i Lullaby meni vam to zvuci kao BH kontrakcije.
Nirvana ako nisi sigurna uvijek mozes otici u bolnicu i provjeriti ja stvarno ne znam sto ti savjetovati.
Htjela sam reci po opisu jer kazete da vas ne boli nego se samo trbuh stegne jer BH u principu ne bole znaju jedino biti neugodne
Nirvana da je riječ o meni...da bolnica! A jos su neoravilni pa teoretski ne.
Koliko imas do bolnice?
Važniji je intenzitet boli nego razmak trudova. Ako te bol ometa u nekim aktivnostima tj. Jedva je izdrzajes idi u bolnicu. Ako je bol takva da je lako proguras nije vrijeme.
url=https://lilypie.com]
Meni je danas dr reka ako ne boli u ledima nego samo doli da to nije nista.
Kad krenu leda da je to to.
Meni zadnjih dana isto sve to sta ste opisale,zdjelica i menstrualni bolovi tu i tamo.
1.8. Curetak stigao 💗
Puterica znaci vec si 1 cm otvorena? Meni na nalazu pise grlic skracen 0,5, ne snam sta je to 0.5 dal je duzina grlica ili sam otvorena toliko.
Ja sam maloprije isla napokon u jednu kratku setnjicu i mnogo bolje se osjecam psihicki 😊 od 37me sedmice vjerujem da necu nikako morat vise paziti.
.
Nirvana ne znam sta da ti savjetujem, ni sama ne znam kako cu ih prepoznat da su prave. Da li imas opciju nazvat dr i posavjetovat se?
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Sortiraj odgovore
Najstariji