Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyDiamond
    16. Srpanj 2021. 12:22

Nirvana, sretnooo! 🤞
    MaryLove, presladak je beban! 💗
    Sassy, na prvom porodu vikala pred kraj tj. kad su trudovi bili veoma jaki - više se nisam mogla kontrolirati... 

• Raven7
    16. Srpanj 2021. 12:28

Cure moje. Eto me 41 tt, trudovi i stezanja tu i tamo, no ništa konkretno, otvorena prst, jedan prst🙄...ja bi tako htjela izbjeci inducirani, al ne znam vise kako da bebu potjeram van 😁😂🥵

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

• Toncica24
    16. Srpanj 2021. 12:35

Ivančica_Maslačak

Toncica24

Mary love bas je presladak.

Pitanjce vidin da je sjeo rodiljni,dio mi je prosli misec na kompl dio rodiljni.
    Koliko je bilo radnih dana u 6 misec ?
    Oni ne racunaju praznike ?
    Malo san vise ocekivala pa zato no dobro.

Hmm 21 radni dan je bio. Ja sam 9 dana radila, a ostalo ocekujem rodiljni. Mozda ti sjele komplikacije pa ce rodiljni naknadno pa ti se cini malo 🙄 Vidim da neke cure pišu da sjedaju i komplikacije i drugih 6.mj. Tko ce na kraju znati sto su sve pustili 😉

Sta  nisu bila 2 praznika .3.6 i 22.6
    Po tome ispada 20 radnih dana.
    Ja san racunala prosjek place 6 miseci unatrag sta su trazila oko 6800 kn.
    Jutros je sija rodiljni i pise 4680.Bas pise rodiljni.
    A 10 dana san bila na kompl. To jos ocekujen.
    Al svejedno nece doc do te cifre .
    Hmm

1.8.2021 Curetak stigao 💗

• Ivančica_Maslačak
    16. Srpanj 2021. 12:39

Toncica24

Ivančica_Maslačak

Toncica24

Mary love bas je presladak.

Pitanjce vidin da je sjeo rodiljni,dio mi je prosli misec na kompl dio rodiljni.
    Koliko je bilo radnih dana u 6 misec ?
    Oni ne racunaju praznike ?
    Malo san vise ocekivala pa zato no dobro.

Hmm 21 radni dan je bio. Ja sam 9 dana radila, a ostalo ocekujem rodiljni. Mozda ti sjele komplikacije pa ce rodiljni naknadno pa ti se cini malo 🙄 Vidim da neke cure pišu da sjedaju i komplikacije i drugih 6.mj. Tko ce na kraju znati sto su sve pustili 😉

Sta nisu bila 2 praznika .3.6 i 22.6
    Po tome ispada 20 radnih dana.
    Ja san racunala prosjek place 6 miseci unatrag sta su trazila oko 6800 kn.
    Jutros je sija rodiljni i pise 4680.Bas pise rodiljni.
    A 10 dana san bila na kompl. To jos ocekujen.
    Al svejedno nece doc do te cifre .
    Hmm

Joj moguce. Onda znaci da odbijes 2 dana po 8 h. A komplikacije su ti svakako max cca 4200 tako da do tih 6800 ovaj mj neces nikako nagurati 😑

Mia 🥰 termin 27.7.

• Toncica24
    16. Srpanj 2021. 12:47

Evo sile komp.
    1350 kun.
    A da manje od ocekivanog sve akupa al dobro.
    2 dana manje to je tu negdi valjda 🙄

Mallla
    16. Srpanj 2021. 12:56

Toncica to ti je zato jer su komplikacije opcenito manje pa je i ukupni iznos manji.
    Ja ovaj mj dobila vise nego dobijem placu 😊🙃 Inace moja placa je fiksna bez obzira na dane u mjesecu tj. Sate. Bilo ih vise ili manje moj neto je isti.pa sad kad racunaju sate mene ispadne vise nego mi je placa, a bila sam spremna da bude manje.
    Uglavnom kad bude puni mj na porodiljnom onda bi trebalo biti iznos place.

url=https://lilypie.com]

• Toncica24
    16. Srpanj 2021. 12:59

Hvala na info.

Aneee
    16. Srpanj 2021. 14:17

MariLove12 koja slatkoca 😍 a koliko kosice ima hehe ❤
    .
    A što se tiče vikanja/plakanja i sl na porodu hahah ja sam mislila da se mogu kontrolirati ali nisam mogla...😅
    Jedino kod tiskanja nisam tona pustila, valjda jer sva koncentracija ide na to i nemaš vremena pridavati pažnju tim bolovima. 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

mara5
    16. Srpanj 2021. 15:08

Moj ctg skroz miran,  poslali me kući nisu ne gledali jesam otvorena.. A ništa ni ne boli

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• puterica
    16. Srpanj 2021. 16:12

Meri koji med medeni 🍬
    Sassy ja sam vikala svasta i poslije me bilo sram ali kako smo 8 dana bili u bolnici naslusala sam se i drugih zena kako vicu. A jedna je radjala prije nego su meni dali drip i doslovno se culo oh, ah, eh i ona rodila. Kazem ja muzu pa ovo nije tak strasno a ono za par sati ja vristim ubijteeee meeee 🤣

Jeste kupovale robicu u nextu? Kakvi su brojevi? Manji, veci?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.