Nirvana, sretnooo! 🤞
MaryLove, presladak je beban! 💗
Sassy, na prvom porodu vikala pred kraj tj. kad su trudovi bili veoma jaki - više se nisam mogla kontrolirati...
Cure moje. Eto me 41 tt, trudovi i stezanja tu i tamo, no ništa konkretno, otvorena prst, jedan prst🙄...ja bi tako htjela izbjeci inducirani, al ne znam vise kako da bebu potjeram van 😁😂🥵
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Mary love bas je presladak.
Pitanjce vidin da je sjeo rodiljni,dio mi je prosli misec na kompl dio rodiljni.
Koliko je bilo radnih dana u 6 misec ?
Oni ne racunaju praznike ?
Malo san vise ocekivala pa zato no dobro.
Hmm 21 radni dan je bio. Ja sam 9 dana radila, a ostalo ocekujem rodiljni. Mozda ti sjele komplikacije pa ce rodiljni naknadno pa ti se cini malo 🙄 Vidim da neke cure pišu da sjedaju i komplikacije i drugih 6.mj. Tko ce na kraju znati sto su sve pustili 😉
Sta nisu bila 2 praznika .3.6 i 22.6
Po tome ispada 20 radnih dana.
Ja san racunala prosjek place 6 miseci unatrag sta su trazila oko 6800 kn.
Jutros je sija rodiljni i pise 4680.Bas pise rodiljni.
A 10 dana san bila na kompl. To jos ocekujen.
Al svejedno nece doc do te cifre .
Hmm
1.8.2021 Curetak stigao 💗
Mary love bas je presladak.
Pitanjce vidin da je sjeo rodiljni,dio mi je prosli misec na kompl dio rodiljni.
Koliko je bilo radnih dana u 6 misec ?
Oni ne racunaju praznike ?
Malo san vise ocekivala pa zato no dobro.
Hmm 21 radni dan je bio. Ja sam 9 dana radila, a ostalo ocekujem rodiljni. Mozda ti sjele komplikacije pa ce rodiljni naknadno pa ti se cini malo 🙄 Vidim da neke cure pišu da sjedaju i komplikacije i drugih 6.mj. Tko ce na kraju znati sto su sve pustili 😉
Sta nisu bila 2 praznika .3.6 i 22.6
Po tome ispada 20 radnih dana.
Ja san racunala prosjek place 6 miseci unatrag sta su trazila oko 6800 kn.
Jutros je sija rodiljni i pise 4680.Bas pise rodiljni.
A 10 dana san bila na kompl. To jos ocekujen.
Al svejedno nece doc do te cifre .
Hmm
Joj moguce. Onda znaci da odbijes 2 dana po 8 h. A komplikacije su ti svakako max cca 4200 tako da do tih 6800 ovaj mj neces nikako nagurati 😑
Mia 🥰 termin 27.7.
Evo sile komp.
1350 kun.
A da manje od ocekivanog sve akupa al dobro.
2 dana manje to je tu negdi valjda 🙄
1.8.2021 Curetak stigao 💗
Toncica to ti je zato jer su komplikacije opcenito manje pa je i ukupni iznos manji.
Ja ovaj mj dobila vise nego dobijem placu 😊🙃 Inace moja placa je fiksna bez obzira na dane u mjesecu tj. Sate. Bilo ih vise ili manje moj neto je isti.pa sad kad racunaju sate mene ispadne vise nego mi je placa, a bila sam spremna da bude manje.
Uglavnom kad bude puni mj na porodiljnom onda bi trebalo biti iznos place.
url=https://lilypie.com]
MariLove12 koja slatkoca 😍 a koliko kosice ima hehe ❤
.
A što se tiče vikanja/plakanja i sl na porodu hahah ja sam mislila da se mogu kontrolirati ali nisam mogla...😅
Jedino kod tiskanja nisam tona pustila, valjda jer sva koncentracija ide na to i nemaš vremena pridavati pažnju tim bolovima.
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Moj ctg skroz miran, poslali me kući nisu ne gledali jesam otvorena.. A ništa ni ne boli
🙅♀️30, 🙋♂️29
Meri koji med medeni 🍬
Sassy ja sam vikala svasta i poslije me bilo sram ali kako smo 8 dana bili u bolnici naslusala sam se i drugih zena kako vicu. A jedna je radjala prije nego su meni dali drip i doslovno se culo oh, ah, eh i ona rodila. Kazem ja muzu pa ovo nije tak strasno a ono za par sati ja vristim ubijteeee meeee 🤣
Jeste kupovale robicu u nextu? Kakvi su brojevi? Manji, veci?
Sortiraj odgovore
Najstariji