Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyDiamond
    15. Srpanj 2021. 17:06

Malla, dobro si se izrazila - izblijedilo je što se tiče boli... 😁 ja se jedino nesjećam kako mi je posteljica izašla... valjda sam nakon izgona/lijeganja na trbuh bila neko vrijeme u šoku... znam da su me i pitali dal sam dobro jer sam bila blijeda i zbunjena... 
    Muž- ja svom kažem kako mi je on najdraži od najmržih... i dobro. 😁 Ne mogu reći da nam se odnos pogoršao s dolaskom djeteta, štoviše mislim da se sveukupno gledajući poboljšao jer se imamo razlog više trudit... i tolerirat (hoću reći trpit) 😁

• puterica
    15. Srpanj 2021. 17:09

CrazyDiamond

Malla, dobro si se izrazila - izblijedilo je što se tiče boli… 😁 ja se jedino nesjećam kako mi je posteljica izašla… valjda sam nakon izgona/lijeganja na trbuh bila neko vrijeme u šoku… znam da su me i pitali dal sam dobro jer sam bila blijeda i zbunjena…
    Muž- ja svom kažem kako mi je on najdraži od najmržih… i dobro. 😁 Ne mogu reći da nam se odnos pogoršao s dolaskom djeteta, štoviše mislim da se sveukupno gledajući poboljšao jer se imamo razlog više trudit… i tolerirat (hoću reći trpit) 😁

Ne mislim da se nas pogorsao nego jednostavno promijenio.

CrazyDiamond
    15. Srpanj 2021. 17:22

puterica

CrazyDiamond

Malla, dobro si se izrazila - izblijedilo je što se tiče boli… 😁 ja se jedino nesjećam kako mi je posteljica izašla… valjda sam nakon izgona/lijeganja na trbuh bila neko vrijeme u šoku… znam da su me i pitali dal sam dobro jer sam bila blijeda i zbunjena…
    Muž- ja svom kažem kako mi je on najdraži od najmržih… i dobro. 😁 Ne mogu reći da nam se odnos pogoršao s dolaskom djeteta, štoviše mislim da se sveukupno gledajući poboljšao jer se imamo razlog više trudit… i tolerirat (hoću reći trpit) 😁

Ne mislim da se nas pogorsao nego jednostavno promijenio.

Kužim, tako je, i manje životne situacije nas mijenjaju, a kamoli ne ovakve poput dolaska djeteta i obiteljskog života... 😊

Bojana2017
    15. Srpanj 2021. 17:31

Normalno je da se odnos dvoje ljudi promijeni sa dolaskom djece. Mi smo 9 godina bili sami i onda nakon dolaska prve curice trebalo je puno vremena da se stvari poslože i da imamo lijep i normalan odnos. Toliko da sam mislila da ću se razvesti kad je Iskra imala 7-8 mjeseci. Na kraju se sve to posloži i sad smo puno spremniji, razumniji i tolerantniji za sve što nas čeka 😀

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

MariLove12
    15. Srpanj 2021. 17:35

Tockice citam ovo za porod i suze mi idu od smijeha, nista lose nego ko da sebe cujem i vidim jučer 😂😂😂 "ubijte meeeee" "daj me nemoj j....!! " i tako svaki trud pred izgon 😂😂😂 bravo zeno, super si to izdrzala a mala je med :)))

It's a boy! 💙

Dominique_i_bebita
    15. Srpanj 2021. 17:36

Tockice cestitkee!! Malena je preeeslatka 😍😍 a tvoj opis, pogotovo ovaj dio sa skalpelom, je bas ohrabujuc! Sretno nam bilo 😂 
    .
    Ja ne znam sta mi je danas, jel ijedna imala ovakva iskustva ili moze kaj pamrtno rec na to - dakle umor nenormalan, boli me zdjelica, glavobolja pomalo, donji dio leđa i kao menstrualni bolovi u trbuhu, bilo mi je mucno kao da cu povracat al nisam. Ti bolovi su vise manje konstantni, ne primjecujem da se steze i opusta trbuh, niti se mjenja intenzitet..i tipa isla sam odmorit, odspavala i dalje su tu..cudno mi je to sve ne znam kaj da mislim. Nije mi ispadao sluzni cep jos. 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

mara5
    15. Srpanj 2021. 17:47

Meni je danas teško baš, kao da me tlak ruši.. Inače imam niži ali normalno funkcionira.
    Jednostavno sto god napravim moram malo odmoriti, stavim prat ves pa legnem... Uzas

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

mara5
    15. Srpanj 2021. 17:48

I da i mene su malo menstrualni počeli. 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Nirvana2024
    15. Srpanj 2021. 18:15

I meni su menstrualni poceli u donjem dijelu trbuha 🤷‍♀️ trbuh se svako malo stvrdne pa opusti, a beba se i dalje meskolji 🤔

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

Nirvana2024
    15. Srpanj 2021. 18:16

Točkice, čestitam, beba je bombončić mali, još ovako zamotana 💞

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.