Malla, dobro si se izrazila - izblijedilo je što se tiče boli... 😁 ja se jedino nesjećam kako mi je posteljica izašla... valjda sam nakon izgona/lijeganja na trbuh bila neko vrijeme u šoku... znam da su me i pitali dal sam dobro jer sam bila blijeda i zbunjena...
Muž- ja svom kažem kako mi je on najdraži od najmržih... i dobro. 😁 Ne mogu reći da nam se odnos pogoršao s dolaskom djeteta, štoviše mislim da se sveukupno gledajući poboljšao jer se imamo razlog više trudit... i tolerirat (hoću reći trpit) 😁
Malla, dobro si se izrazila - izblijedilo je što se tiče boli… 😁 ja se jedino nesjećam kako mi je posteljica izašla… valjda sam nakon izgona/lijeganja na trbuh bila neko vrijeme u šoku… znam da su me i pitali dal sam dobro jer sam bila blijeda i zbunjena…
Muž- ja svom kažem kako mi je on najdraži od najmržih… i dobro. 😁 Ne mogu reći da nam se odnos pogoršao s dolaskom djeteta, štoviše mislim da se sveukupno gledajući poboljšao jer se imamo razlog više trudit… i tolerirat (hoću reći trpit) 😁
Ne mislim da se nas pogorsao nego jednostavno promijenio.
Malla, dobro si se izrazila - izblijedilo je što se tiče boli… 😁 ja se jedino nesjećam kako mi je posteljica izašla… valjda sam nakon izgona/lijeganja na trbuh bila neko vrijeme u šoku… znam da su me i pitali dal sam dobro jer sam bila blijeda i zbunjena…
Muž- ja svom kažem kako mi je on najdraži od najmržih… i dobro. 😁 Ne mogu reći da nam se odnos pogoršao s dolaskom djeteta, štoviše mislim da se sveukupno gledajući poboljšao jer se imamo razlog više trudit… i tolerirat (hoću reći trpit) 😁
Ne mislim da se nas pogorsao nego jednostavno promijenio.
Kužim, tako je, i manje životne situacije nas mijenjaju, a kamoli ne ovakve poput dolaska djeteta i obiteljskog života... 😊
Normalno je da se odnos dvoje ljudi promijeni sa dolaskom djece. Mi smo 9 godina bili sami i onda nakon dolaska prve curice trebalo je puno vremena da se stvari poslože i da imamo lijep i normalan odnos. Toliko da sam mislila da ću se razvesti kad je Iskra imala 7-8 mjeseci. Na kraju se sve to posloži i sad smo puno spremniji, razumniji i tolerantniji za sve što nas čeka 😀
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Tockice citam ovo za porod i suze mi idu od smijeha, nista lose nego ko da sebe cujem i vidim jučer 😂😂😂 "ubijte meeeee" "daj me nemoj j....!! " i tako svaki trud pred izgon 😂😂😂 bravo zeno, super si to izdrzala a mala je med :)))
It's a boy! 💙
Tockice cestitkee!! Malena je preeeslatka 😍😍 a tvoj opis, pogotovo ovaj dio sa skalpelom, je bas ohrabujuc! Sretno nam bilo 😂
.
Ja ne znam sta mi je danas, jel ijedna imala ovakva iskustva ili moze kaj pamrtno rec na to - dakle umor nenormalan, boli me zdjelica, glavobolja pomalo, donji dio leđa i kao menstrualni bolovi u trbuhu, bilo mi je mucno kao da cu povracat al nisam. Ti bolovi su vise manje konstantni, ne primjecujem da se steze i opusta trbuh, niti se mjenja intenzitet..i tipa isla sam odmorit, odspavala i dalje su tu..cudno mi je to sve ne znam kaj da mislim. Nije mi ispadao sluzni cep jos.
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Meni je danas teško baš, kao da me tlak ruši.. Inače imam niži ali normalno funkcionira.
Jednostavno sto god napravim moram malo odmoriti, stavim prat ves pa legnem... Uzas
🙅♀️30, 🙋♂️29
I meni su menstrualni poceli u donjem dijelu trbuha 🤷♀️ trbuh se svako malo stvrdne pa opusti, a beba se i dalje meskolji 🤔
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Točkice, čestitam, beba je bombončić mali, još ovako zamotana 💞
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Sortiraj odgovore
Najstariji