Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    16. Srpanj 2021. 08:11

Ivančica_Maslačak

Joj cure ne znam kako vi ali meni dosta. Ja bi bebicu vanka.
    Čitam ispod vaših objava nekima bebice imaju par tjedana. Jao kako vrijeme leti. A kao da smo jučer navijali kad će se pokrenuti rodilje 6.og mjeseca 😂

Dominique_i_bebita - porod kreće kada dosegne 10 cm. Uff i ja se nadam da necu popucati opet.
    Cure kojima je drugi porod a na prvom su popucale, kako ste prošle na drugom? Možda je netko i pisao ali ovaj moj pileći mozak u trudnoći jako slabo pamti 😥😂

Ja sam na prvom pukla 2 šava, na drugom ništa! Poželila bi svakome to ništa!

url=https://lilypie.com]

ana0310
    16. Srpanj 2021. 08:16

Nirvana2020

Cure, ja cekam u Petrovoj, ipak sam provela noc kod kuce i to je bila dobra odluka
    Konstantni trudovi na 10 min razmaka trajanja 1 min, ajme meni..
    Sad su cak normalniji i cekam doktora pa se javim dalje

Sretno 😊

2021. M 💗

Mallla
    16. Srpanj 2021. 09:21

Sretno Nirvana i hrabrooo! Nadam se da su te ti trudovi otvorili pa da ce oni sto dolaze trajati kratko ❤

url=https://lilypie.com]

• Ivančica_Maslačak
    16. Srpanj 2021. 09:49

Mallla

Ivančica_Maslačak

Čitam ispod vaših objava nekima bebice imaju par tjedana. Jao kako vrijeme leti. A kao da smo jučer navijali kad će se pokrenuti rodilje 6.og mjeseca 😂

Dominique_i_bebita - porod kreće kada dosegne 10 cm. Uff i ja se nadam da necu popucati opet.
    Cure kojima je drugi porod a na prvom su popucale, kako ste prošle na drugom? Možda je netko i pisao ali ovaj moj pileći mozak u trudnoći jako slabo pamti 😥😂

Ja sam na prvom pukla 2 šava, na drugom ništa! Poželila bi svakome to ništa!

Ovo mi je tako ohrabrujuće 🥰 S obzirom na prvom da sam imala šou i oporavak duži od mjesec dana, nadam se i ja ovom scenariju 🙏
    Sretno Nirvana.
    Jao čak na 10ti. Ajme ja bih umrla 😥

Mia 🥰 termin 27.7.

Magdalena2002
    16. Srpanj 2021. 10:09

Ivančica_Maslačak

Ma prvom su me rezali, oporavljala sam se mjesec dana. na drugom je super babica odlučila da mi je dovoljno masirati međicu i nisu me rezali.
    Beba je valjda ramenom kad je izlazila malo zapela, pa sam malo pukla, ali to su bila 2 šava, sjedila sam odmah, a oporavila se u roku odmah.😁

👨‍👩‍👧‍👧👭

MariLove12
    16. Srpanj 2021. 10:26

Nirvana sretnooooo!!💪💪😀 Drzim fige da su te trudovi otvorili vec :))
    Di je moja susjeda Ana, jel ima sta novo osim sluznog? 😁
    Mi cemo danaas domaaaaaaa juhuuu ❤️❤️ evo malca moga:
    https://ibb.co/9WQNST1
    Iako nije ni u bolnici lose, najradije bi si neku sestru uzela doma kad zagusti sa dojenjem i grcicima, 3 obroka dnevno, jao miline. 😂

It's a boy! 💙

mara5
    16. Srpanj 2021. 10:40

MariLove12

Nirvana sretnooooo!!💪💪😀 Drzim fige da su te trudovi otvorili vec :))
    Di je moja susjeda Ana, jel ima sta novo osim sluznog? 😁
    Mi cemo danaas domaaaaaaa juhuuu ❤️❤️ evo malca moga:
    https://ibb.co/9WQNST1
    Iako nije ni u bolnici lose, najradije bi si neku sestru uzela doma kad zagusti sa dojenjem i grcicima, 3 obroka dnevno, jao miline. 😂

Preeedivan je 😍😍😍 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Ivančica_Maslačak
    16. Srpanj 2021. 10:59

Magdalena - odlično. Ima onda i nade za mene 😊
    Mari - ajme koliko je sladak 🥰

Mia 🥰 termin 27.7.

Kiflica
    16. Srpanj 2021. 11:01

Nirvana, sad ce to, vec si odradila dio doma, drzim fige da bude sada brzo i lako! 🤗❤ Joj ja se bas nadam nekom tako lijepom scenariju kao od tvoje sestre Tweetyca! A sto se tice mojih 8 prstica, ja imam stvarno jako sitne, male, tanke prstice pa to uopce nije puno kako zvuci. Osim toga, samo ih ubacim plitko unutra, da mi prosiri ovaj rodnicki duo kod ulaza koji je najstisnutiji...a cerviks se naravno sam siri s trudovima unutra, ne diram njega. Napravim kratku masazu međice, nauljim sve s cistim bademovim uljem jer sam citala da je to dobra prevencija pucanja, a hoce li djelovati, to cemo jos vidjeti. A sirenje postepeno isto moze samo pomoci, i fizicki jer nije sok za rodnicu da se odjednom mora rastegnuti od 1 prsta do djecje glavice, nego svakih par dana za koji cm vise pa se prilagodi, a i psiholoski meni pomaze jer sam postala svjesna koliko je sve to rastezljivo i kako to tijelo moze podnijeti - a u pocetku sam se bojala da sam preuska i da nece to ici. Zato sam i razmisljala kupiti onaj epi-no uređaj za sirenje, pa sam odustala - logika je, ne treba ti baloncic s pumpicom za sirenje kad imas prstice. No, ne bih to radila da me boli ili da mi je neugodno... moram reci da meni pomaze, a i spojim ugodno s korisnim pa dodam i orgazam za poticanje trudova u formulaciju.🤣👍😂

Dominique_i_bebita
    16. Srpanj 2021. 11:02

Ajme kak slatko spi mali Karlo (valjda sam dobro zapamtila) ma ajde budete se snasli vi, nadam se da su cure na temi beba vec prosle ove nase pocetnicke probleme s kojima bismo se mogle susretat haha
    .
    Nirvana sretnoo! 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.