Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    15. Srpanj 2021. 22:15

Nisam ni ja imala pravilne trudove I kod mene je bilo od 3 min do 7min...tako da ne moraju biti točno svaki 5 min da bi bili trudovi.
    Toncica ja nisam imala bolove u leđima...samo me je stomak bolio i ti menstrualni bolovi ali u leđima apsolutno ništa 🤷🏼‍♀️

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Nirvana2024
    15. Srpanj 2021. 22:22

Ne mogu ga nazvati, ali sam na 10 min od bolnice
    Meni je problem sto mene uvijek bole leda i vec je toliko razvijen prag boli da mi u ovom slucaju nije mjerodavan 🤷‍♀️
    Al ovo od minutu je prekid bilo cega i fokus na disanje i buljenje u ekran dok ne istekne minuta, onda je dobro sljedecih 7 🤣
    Jos cu malo mjeriti pa idem, vec sam spremna

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

• puterica
    15. Srpanj 2021. 23:03

sassy

Putericaznaci vec si 1 cm otvorena? Meni na nalazu pise grlic skracen 0,5, ne snam sta je to 0.5 dal je duzina grlica ili sam otvorena toliko.
    Ja sam maloprije isla napokon u jednu kratku setnjicu i mnogo bolje se osjecam psihicki 😊 od 37me sedmice vjerujem da necu nikako morat vise paziti.
    .
    Nirvana ne znam sta da ti savjetujem, ni sama ne znam kako cu ih prepoznat da su prave. Da li imas opciju nazvat dr i posavjetovat se?

Da, i prije tjedan dana isto bila 1 cm ali kaze dr s obzirom na tjedne i da nisam prvorotka da je to uredan nalaz.  Grlic ja mislim da je cerviks, nisam sigurna 🤔
    Tweetyca zavidim tvojoj sestri 😊 tako i moja prijateljica dosla u bolnicu nisu je stigli ni upisati ona rodila 😂

• Toncica24
    15. Srpanj 2021. 23:34

Eto virujen vam ,priroda i ljudsko tijelo su cudo .Nema pravila al ako moze samo da ne rodin prije depilacije u ponediljak 😁😁
    U svakom slucaju mozemo kad god i to svaki dan pa kad bebice odluce nek nam dodu 😍

1.8. Curetak stigao 💗

• Evana
    15. Srpanj 2021. 23:36

Nirvana, 
    Meni je ovo bila prva trudnoca tako da nisam imala pojma ni kaj su bh kontrakcije nit kak trudovi izgledaju. U petak mi rekli da nisam otvorena, u subotu u 21h poceli trudovi, bolila su me samo kriza, bili si jaaaako nepravilni te sam mislila da su lazni trudovi jer mogla sam se kretatati normalno (cak mi je to najvise odgovaralo) i nije mi ni curola voda nit ista. I tak sam ja do jutra trpila, dosla u bolnicu u pola 7, otvorena 4 cm, dok su me upisali testirali i ocistili tj.za sat vremena bila sam otvorena 8 cm... tak da, sretno na porodu veceras/ujutro. 😃😃😃

Mallla
    15. Srpanj 2021. 23:48

Ja isto mislim da je Nirvana veceras u akciji. Kad je 10 min do bolnice mozes stat doma dok vise ne budes mogla ni u ekran gledat dok je trud.
    Mene isto leđa nisu bolila ni malo, već kao menstrualna bol samo puuuno jača, dakle bol donjeg dijela trbuha s područjem oko jajnika i udara u bedre....bili su nepravilni totalno! 
    Tako da nema tu točnog recepta u smislu za svaku ženu isto. Tko je daleko od bolnice bolje stic ranije, tko je blizu moze doma do kraja stat...

url=https://lilypie.com]

Dominique_i_bebita
    16. Srpanj 2021. 01:00

Ha valjda cemo prepoznat...ocito fakat nema pravila skoro nikakvog. 
    .
    Kiflice - kako 8 prstiju?? To mi se cini fakat dovoljno za bebu da prode! Valjda ce se i meni to sve nekak magicno prosirit da ne popucam 😒

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

• Ivančica_Maslačak
    16. Srpanj 2021. 07:40

Joj cure ne znam kako vi ali meni dosta. Ja bi bebicu vanka.
    Čitam ispod vaših objava nekima bebice imaju par tjedana. Jao kako vrijeme leti. A kao da smo jučer navijali kad će se pokrenuti rodilje 6.og mjeseca 😂

Dominique_i_bebita - porod kreće kada dosegne 10 cm. Uff i ja se nadam da necu popucati opet.
    Cure kojima je drugi porod a na prvom su popucale, kako ste prošle na drugom? Možda je netko i pisao ali ovaj moj pileći mozak u trudnoći jako slabo pamti 😥😂

Mia 🥰 termin 27.7.

mara5
    16. Srpanj 2021. 07:45

I meni je dosta, prebacila sam depilaciju sa ponedjeljka na danas... Jer sam si zamislila da je subota idealan dan za rodit 😂😂😂😂

Inace jučer su riknuli svi liftovi u zgradi pa sam se lijepo u 11 navečer popela pješke na 10ti kat, riknula jesam ali pokrenulo se ništa nije 😅

Vjerujem da je Nirvana svoje već odradila. 🤪

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Nirvana2024
    16. Srpanj 2021. 08:11

Cure, ja cekam u Petrovoj, ipak sam provela noc kod kuce i to je bila dobra odluka 
    Konstantni trudovi na 10 min razmaka trajanja 1 min, ajme meni..
    Sad su cak normalniji i cekam doktora pa se javim dalje

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.