Ok, nakon jos jednog ispadaja i guglanja zakljucujem da je sluzni 😂
2021. M 💗
Ana vjerovatno da je sluzni, obzirom na tvoj tracker i vrijeme mu je :) mislim da bi se kod tebe brzo moglo nesto i pokrenuti. Jesi li uzbudjena?
.
Curke suosjecam s ovim plakanjem i ja imam te faze i bas se sjecam da su ostale cure isto imale, hormoni rade svoje.
Sto se tice muza- odnosi isto zategnuti, da ne ulazim u razloge al def sve je prenaglaseno u trudnoci kod mene :)
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Joj, evo sluznog Ana vidis da sam dobro rekla.. Sad ces ti nas do kraja dana iznenaditi🤪
Ja sam rekla muzu da idem za vikend roditi, a on meni da necu prije 25.07. Ionak je htio da mali bude lav po horoskopu (uopce ne prati horoskop pa ni ne znam kakva mu je to fora, ali ocito mu se lav svidja)
.
Kiflica garant kupuje još jedan par cipelica 🤭
🙅♀️30, 🙋♂️29
Ma jucer od pregleda imam ko menga bolove, lazni trudovi su cesci i osjetim ih jace neg inace... nije nista dramaticno, al osjecam da se nes događa 😊 sad fino skakucem na lopti i cekam nes konkretnije da otjeram muza raditi pcr! 😅😅 makar i ako danas ne krene, sutra nakon pregleda plodne vode ce sigurno, mislim da je onaj jucer sve pokrenuo 😅
2021. M 💗
Ma ja ne placem cak se i mogu skulirati jer mi se ne da svadjati tako da nije do mojih hormona, do muza je 🤣
Bojana i Malla kako ide sa dvoje djece? Mislim da su vase cure ko moj decko 4 god. Jesam dobro zapamtila?
Mara ja sam lav, najbolji ljudi sto da ti kazem 😝
Ana0310 drzim fige da se pokrene jos danas 🤞
Ma ja ne placem cak se i mogu skulirati jer mi se ne da svadjati tako da nije do mojih hormona, do muza je 🤣
Bojana i Malla kako ide sa dvoje djece? Mislim da su vase cure ko moj decko 4 god. Jesam dobro zapamtila?
Mara ja sam lav, najbolji ljudi sto da ti kazem 😝
Ana0310drzim fige da se pokrene jos danas 🤞
Je, Bojanina cura ima 3 ipo, moja 4ipo i Magdalenina 4...možda sam nekog izostavila.
Hmm solidno nam je jer je starija sad kod bake pa joj je dan ispunjen. A kad smo zajedno traži moju pažnju i stalno oko bebe skakuće, dira je, gurka, ljubaka pa moram imat četvore oči na njoj jer nikad ne znaš što će njoj past na pamet. Rekla mi je neki dan u ljutnji "ti se samo sa sestrom igraš". Čak više pažnje traži od tate ili bake ako uzmu sestru nego od mene. A ja imam grižnju savjest da joj nisam dovoljno posvećena, da joj se trebam posvetiti, da samo vičem na nju al to je problem u mojoj glavi. Sad ona mora naučit čekat i to je malo problem jer je naučila da je 4 ipo godine bila jedina svima!
url=https://lilypie.com]
Puterica evo potpisujem od riječi do riječi šta je Mallla napisala. S tim da sad tražim neko posebno vrijeme za Iskru i mene (stariju) bar dok mi je mama tu. Podojim Iris i onda Iskra i ja negdje idemo na sat i po ili dva, bar malo. Sad je u vrtiću i to je borba jer plače ali ne smijem da joj popustim jer onda će misliti da suze prolaze a to nipošto ne želim.
Iskreno samo čekam da prođe mjesec, dva da se i ona malo navikne i da onda možemo možda i na more zajedno, ili šta god.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Ana0310 sretno pa nek krene pravo 😁
.
Što se tiče muža..u trudnoći nisam imala problema, ali sad nekako poslije trudnoce kao da me sve sustiglo što nije u trudnoći pa mi sve smeta 😅😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Hei, hei Twetyce i cure. Tu sam ja, citam redovno, samo ne znam sto bih pisala, osim sto cestitam svim mamicama na zdravim bebama 😊
Sad se puno pise o porodu ili nakon, a ja sam jos daleko od toga pa nez sto pisati 😄
Evo ako bih mi netko mogao nesto reci ili iskomentirari, s 30+2 sam isla na uzv i beba procjenjena na 2100g i to odgovara 33tjednu. Po mengi mi termin 4.9 a po ovom mi nisu nista konkretno rekli, ali to je skoro sredina osmog onda. Pa sam sva nervozna zasto beba ma tak puno kila i kad ju ocekivati 😐 pogotovo jer se moja cura rodila u 38+1 s 2890g, a sad cura u ulasku u 30ti tjd ima 2100g 😏😏😏 znam da su procjene samo procjene, ali opet mi nije svejedno nekako, zato sto sam sama, imam par ljudi oko sebe samo 2-3 na koje mogu računati ako krene porod, s tim da su svi jako zaposleni i izvan grada vecinu vremena waaa. Pa zato se brinem jer ne znam okvirno kad bi beba mogla.
Koliko su vase bebe imale kg u 30om tjd?
Sortiraj odgovore
Najstariji