Trudnice, jel se desava kaj zanimljivo kod vas? 😊
Ja evo sve teze podnosim to sve, budem gladna pa pojedem pa mi je muka 🤦🏻♀️ setnje mi sve teze padaju, mala je sve aktivnija i rastura me, od jutra do pred spavanje ne staje… da mogu sad bi potpisala da rodim.
Hormoni udaraju na najjace, od smijeha do placa do ljutnje, samu bi sebe nekad opalila da se saberem. Danas sam se uzrujala nesto i tako me kroz leđa presjeklo prema trbuhu da sam zvijezde prebrojala.. A sutra idem napokon na ultrazvuk! Od kraja 4mj nisam bila tada je mali imao 1600g a sad je nadam se duplo veci i duplo spremniji! 😀
It's a boy! 💙
Tiki, drzi se, huh nije lako toliko dugo biti u bolnici, nadam se da imas klimu.
Mene rasturaju ove vrucine, i pod klimom znam imati navale vrucine da mi skoro dođe loše… a muz kaze da je hladno u sobi…
Meni ne fale traperice, muka mi je pomislit da navlacim na sebe ista usko, dobro mi je samo da sam sto vise gola ili u sirokim i kratkim haljinicama…
A sto se placa tice, danas sam se rasplakala na dobronamjernu ponudu svekrve da pricuva bebu kad god, jer kad sam samo pomidlila da ce me odvojiti od bebice iz trbuha me ulovila navala placa da se ja ne mogu odvojiti od bebice, ni na sekundu kad izađe, ni sad, mi smo spojene… Muz me zezao da im nece dat da rezu pupcanu vrpcu, pa me nasmijao i utjesio. ❤
A kiflice, saljem ti zagrljaje 🤗 to samo hormoni ludi, tesko je biti razuman kad krenu 😬🤗🤗🤗
2021. M 💗
Trudnice, jel se desava kaj zanimljivo kod vas? 😊
Ja evo sve teze podnosim to sve, budem gladna pa pojedem pa mi je muka 🤦🏻♀️ setnje mi sve teze padaju, mala je sve aktivnija i rastura me, od jutra do pred spavanje ne staje… da mogu sad bi potpisala da rodim.
Hormoni udaraju na najjace, od smijeha do placa do ljutnje, samu bi sebe nekad opalila da se saberem. Danas sam se uzrujala nesto i tako me kroz leđa presjeklo prema trbuhu da sam zvijezde prebrojala.. A sutra idem napokon na ultrazvuk! Od kraja 4mj nisam bila tada je mali imao 1600g a sad je nadam se duplo veci i duplo spremniji! 😀
Da mene uzv ceka u sri prije pregleda... nadala sam se da ga necu docekati, al sve se bojim da hocu 🤦🏻♀️ al jos postoji nada da dodem na pregled i ustanove da eto moram ostati roditi pa aj 🤣
2021. M 💗
Mislim da ovaj put imamo zbilja puknuti vodenjak
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Ajde Orhideja držimo fige 🤞🤞🤞
Javljaj se čim uspiješ i u nekim pauzama 🙈
Negativ Ljubavi ja ću kad se naspavam, ujutru na depilaciju, pa poslije toga 🤣🤣🤣 sve sam smislila 🙈🤷🏼♀️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Ana b. što se tiče šivanja ja mislim da ti nisam relevantna, ja sam imala samo 2 šava i mogla sam sjesti odmah 2 sata nakon poroda.
Nužda je bila ispod tuša prvih par puta a broj 2 nisam išla bar 7 dana ako ne i više i pomučila sam se ali nije bilo prestrašno.
Evo ja ću sutra roditi, odlučila sam 🤣🤣🤣
Kako si to izvela da ne obaviš nuždu br2 7 dana? Aime majko daj mi taj recept 🤣🤣
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sretno 😁😁😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sretnooo!! 🥳🥳🥳🥳
2021. M 💗
Evo ja ću sutra roditi, odlučila sam 🤣🤣🤣
A ništa, drži se, pa javi kako je prošlo 😂
Kad idemo nas dvije pjevati Negativ moja? 😆
2021. M 💗
Orhideja sretnoooo! Čekamo dobre vijesti....
Ajde Bojana di si požurila jel došao tko će ostat s Iskrom? Hihi malo te cimam....stignes ti jos koji put na more 😄
Hormoni ah, kao što sam rekla ka u trudnoći budem super, a onda kad rodim me nosi hormonalni tornado. Svaki dan oplačem. Prvo problem s bebinom stolicom, pa s bebinom kilažom, pa dojenjem, pa sad izdajaj tako svašta me šiba i u tom trenutku mi to bude strašnooo pa onda shvatim da nije strašno, između oplačem i tako....
Nužda nakon poroda isto kao Bojana kad sam šivana bila su 2 šava i isti dan sam sjedila. Peklo me mokriti i smetali su mi ulošci al sam prskala termalnom vodom i octeniseptom....amo reć da sam kroz nekih tjedan dana prestala imat tegobe od šava. Br.2 obično dođe treći dan. Samo polako istiskivat koliko ide i s pauzicama, na kraju ne bude strašno samo je bit ne naprezat se previše i to je to.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji