Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lullaby
    25. Lipanj 2021. 13:54

Mimice čestitam 😍 Kako je veliki..baš me zanima u koji broj robice će stati 😊 Moj bi isto trebao biti velik kako sada stvari stoje.
    Grudnjak Lidl i h&m oni bez kopčica elastični. Djeluje mi to najbolje za početak jer nemam pojma kolike će mi cice biti poslije. Naknadno ću kupiti neke čvršće tj s više podstave da se ne vide baš bradavice. U ovima kada se ukrute ipak se malo vide.

Bela23
    25. Lipanj 2021. 13:56

Mimica cestitam!! 🥳🥳🥳

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

mara5
    25. Lipanj 2021. 14:15

Mimice cestitaaam!!! 🤗❤ oporavi se i odmori a onda tipkaj 🤭 jel ostalo ime Vigo na kraju?

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

mara5
    25. Lipanj 2021. 14:18

🌞🌊🤱 Ljetne bebice 👶🌊🌞
    Tia12- 03.06. DEČKO 💛
    Paulaa- 05.06. Ruben 💛
    Bela 23- 10.06. Nika 💛
    Mare87- 14.06. CURA 💛
    Cocolina- 15.06. Lucija 💛
    Luckyy42- 16.06. DEČKO 💛
    Lulu.Lu - 17.06. Zoe 💛
    Tonks6 - 18.06. David 💛
    Duelma - 18.06. DEČKO 💛
    Norrah- 22.06. CURA 💛
    Matea1989- 23.06. Rita💛
    Lena25- 23.06. DEČKO 💛
    Clio35- 24.06. Ivo 💛
    Malla- 24.06. Sara 💛
    Mimica2 (Mirjam) - 25.06. DEČKO 💛

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

sassy
    25. Lipanj 2021. 14:36

Cestitam Mimica 🎊🎊🎊
    Odmori pa nam podijeli iskustva kad stignes, da cujemo i jedan duzi porod :) 

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

mara5
    25. Lipanj 2021. 14:43

Kiflice za koju si se podlogu za igranje na kraju odlucila, nisam si zapisala a ne mogu naci  neke blage tonove i ok sastav podloge, ova casmatino me bas bode u oci. 🙄 sjetila sam se da ni tebe te prejake boje nisu odusevile. Spsavaj! 🤗

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Kiflica
    25. Lipanj 2021. 15:11

Negativ ljubavi, bas si me dirnula sa svojim postom, odmah su mi suze potekle, predivno napisano i opisano kako se i ja osjecam, kako sam se vezala za ovu nasu virtualnu zajednicu.❤ 🤗 Ostajemo skupa i kad rodimo, samo cemo pisati i o bebicama i kako napreduju, hrane se, spavaju, grcicima i zubicima.😍❤
    Magdalena, super si odlucila, vjeruj mi, bolje biti doma nego u bolnici, a lako skoknes da bolnice kad zatreba! 
    Mimica, cestitaaaaam, pisi detalje kad stignes!🎉❤
    Dominique- HM ima super udobne grudnjake za dojenje, ja prezadovoljna. 
    Enigmas - i meni je jos nevjerojatno da je u mojem trbuhu cijela prava velika ziva beba - osoba! Neki dan sam se rasplakala od srece i cuđenja na tu pomisao da je u meni - osoba! Muz se smijao kao blesav kad me gledao kako ponavljam: osoba i pokazujem na trbuh i suze mi liju niz obraze i smrklji se skupljaju.🤣🙈😊❤

Kiflica
    25. Lipanj 2021. 15:22

mara5

Kifliceza koju si se podlogu za igranje na kraju odlucila, nisam si zapisala a ne mogu naci neke blage tonove i ok sastav podloge, ova casmatino me bas bode u oci. 🙄 sjetila sam se da ni tebe te prejake boje nisu odusevile. Spsavaj! 🤗

Mara, kupila sam Kinderkraft Matty podlogu preko Babylanda. Stavljam ti link: https://babyland.hr/proizvod/kinderkraft-matty-dvostrana-podloga-za-igru/
    Ja sam prezadovoljna, podloga nam je u dnevnom boravku umjesto tepiha, velika je, mekana, debeli sloj kvalitetnog netoksicnog TPU materijala koji je najbolji sto sam istrazila od podloga sto ima i sto se tice netoksicnosti i izdrzljivosti na habanje. Ima 2 strane, sareniju, ali na ukusan nacin i sivu neutralnu koja pase na bas sve. Jedina mana je sto je skuplja od drugih podloga i sto sam ju duze morals cekati da dođe iz Poljske, no isplati se! Opet bi istu kupila! 

Magdalena2002
    25. Lipanj 2021. 15:25

Negativ.Ljubavi

Mirjam - Napokon 🥰 Drži se, oporavi, vjerujem da je bilo teško (ipak je potrajalo) 🤗
    Ana.b - Zaboravila sam ti napisati da šaljem podršku, navijam i držim fige, samo pozitivno 🤞
    Dominique - Prezadovoljna sam (barem zasada) sa 100% pamučnim grudnjakom iz Bubamare koji ima rupice pa je prozračan (marka Canpol babies, 100kn). Imam i elastični iz Mullera (marka Beauty Baby, 100kn). Ako budem uzimala još jedan, uzet ću taj pamučni.
    Osjećaji - Hvala vam na komentarima 🤗 Stavila sam to u kontekst našeg druženja u grupi, ali zapravo se odnosi na cijeli ovaj "dosadašnji" život u dvoje jer znam da će nam se život sada nepovratno promijeniti. Ne znam razmišljate li vi, prvorotke, o tome i kako višerotke gledaju na to iz svog iskustva, ali eto zapitam se jesam li iskoristila vrijeme najbolje što sam mogla, hoću li za čime žaliti i tako… Ako imate kakva razmišljanja, savjete, napišite 🙈

Da, lijepo je da o tome promišljaš. 💕 
    Kad sam rodila svoju prvu djevojčicu, trebalo mi je neko vrijeme da shvatim da se sad sve promijenilo. Znala sam žaliti jer sam u nekim stvarima bila "ograničena", što se tiče slobode, načina života prije i poslije, ali sada, danas, ne mogu zamisliti da život moze biti ljepši, odnosno koliko ti to divno biće ispuni život i da mu smisao. Svaki njihov napredak, promjene, stvari koje nauče, donesu toliko veselja u život.
    Naravno, ima teških trenutaka, briga, nemira, pitanja "Jesam li dobro postupila? Jesam li dobra majka svome djetetu?", ali to je sastavni dio i našeg odrastanja i sazrijevanja kao roditelja. 💗

👨‍👩‍👧‍👧👭

Kiflica
    25. Lipanj 2021. 15:28

Negativ, i ja sam emotivna trudnica zadnjih par dana i bas si mi dala sad za razmisljati sto jos bi moglo biti na nekoj bucket listi za napraviti u dvoje, prije nego nas bude troje.❤  Neki dan sam shvatila da imamo slike trbuha i nas dvoje iz raznih setnji i da mi fali slika s obitelji i trbuhom, pa smo nabacili photosession i s njegovima i mojima zadnjih par dana na obiteljskim ruckovima... i planiramo se tako opet slikati s bebicom i svima u istoj pozi!  Mozda ovaj vikend odemo malo i na more, nismo jos bili iako zivimo na moru. Nemam nekih krupnih zelja izgleda, sve neke sitne. Pisite i vi, mozda nam jos nesto sine! :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.