Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Magdalena2002
    25. Lipanj 2021. 11:34

Cure, evo mene s terminskog pregleda 😀
    Idem doma, na svoju ruku, trudova nema, no otvorena sam 4 cm, pa je doktorica predložila da ostanem u bolnici I kao da čekam dok se nešto ne pokrene, jer da će to kod mene ići brzo pa je bitno da čim osjetim prvi trud odmah krenem za bolnicu...
    Tako smo se dogovorile, odnosno ja sam tako odlučila.
    Ona kaže da tako otvorena mogu hodati danima prakticki, no naravno da to nije pravilo.
    Što znači da mogu ležati toliko u bolnici i da se ništa ne događa.
    Isla sam napraviti test za covid, tako da sam i to obavila.
    Sad samo čekam....
    Ali baš smo u stadiju velike pripravnosti.
     Naravno da se dvojim, da li sam dobila dobru odluku, a nadam se da jesam!

👨‍👩‍👧‍👧👭

Tinchy_07
    25. Lipanj 2021. 11:53

Magdalena2002

Cure, evo mene s terminskog pregleda 😀
    Idem doma, na svoju ruku, trudova nema, no otvorena sam 4 cm, pa je doktorica predložila da ostanem u bolnici I kao da čekam dok se nešto ne pokrene, jer da će to kod mene ići brzo pa je bitno da čim osjetim prvi trud odmah krenem za bolnicu…
    Tako smo se dogovorile, odnosno ja sam tako odlučila.
    Ona kaže da tako otvorena mogu hodati danima prakticki, no naravno da to nije pravilo.
    Što znači da mogu ležati toliko u bolnici i da se ništa ne događa.
    Isla sam napraviti test za covid, tako da sam i to obavila.
    Sad samo čekam….
    Ali baš smo u stadiju velike pripravnosti.
    Naravno da se dvojim, da li sam dobila dobru odluku, a nadam se da jesam!

Vjerujem da dvojis, ali opet, lakse ces podnjet bit doma nego u bolnici. A i doma mozes hopsat po lopti, muzu, stepenicama, pozurit malo.
    U svakom slucaju zelim da ti brzo krene

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Mallla
    25. Lipanj 2021. 12:04

Ivo 🥰 bas se vidi da je dugonja!

url=https://lilypie.com]

• Tonks6
    25. Lipanj 2021. 12:04

Nema me dva dana i evo baby booma😁😁
    Cestitam svim mamicama 🥳🥳🥳🥳🥳
    Kolko sam uspjela polovit sve ste super obavile i relativno brzo😊 a sad mazenje s mirisnim smotuljcima🥰 

Bojana2017
    25. Lipanj 2021. 12:08

Magdalena i ja bih donijela takvu istu odluku da mi se ponudi, jer kao što si rekla to može potrajati danima.
    Želim ti sreću i da krene kad želiš i da bude što bezbolnije moguće.
    MariLove kad ćemo nas dvije  mi smo samo u dan razlike 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Hedwig.Z
    25. Lipanj 2021. 12:27

Enigmas

Cure koje ste rodilekoliko ste Vir paketa i mrezastih gacica ponjele sa sobom u bolnicu? I da li je dovoljna jedna pidjama ili?

Ja sam uzela 15kom chicco uložak, potrošila sam ih sve stim da sam ih mijenjala svaki put prilikom odlaska na wc jer mi je bilo malo fuj staviti opet taj isti iako je bio malo prljav. Ali ako ti ponestane npr par komada, dati će ti u bolnici svakako. Uzela sam 5kom mrežastim gacica i 2 spavaćice. Bolje uzmi dvije ako ti se jedna isprlja ako slučajno procuris po noći, ja jesam npr. 

Hedwig.Z
    25. Lipanj 2021. 12:30

I čestitke na novim bebicama 🥰🥰 kako je sve divnooo!
    Negativ, prekrasne riječi ❤️

Bojana2017
    25. Lipanj 2021. 12:49

Tweetyca i mene iskreno zanima da li će Iris biti čupava i hoće li ličiti na seku (tatu) ili možda na mamu 
    Što se uložaka tiče ja sam spremila 20-ak chicco i  paket vir80. Nekako se mislim ljeto je, više ćemo se znojiti, sve će dole biti fuuuuj, planiram to stalno mijenjati. Dvije spavaćice sam isto spremila i ponijeću potkošulju za dojenje i grudnjake.
    Negativ fino napisano, i stvarno je tako, kao da se poznajemo i ja imam osjećaj. Družićemo se mi još i sa bebicama, pa kad se krenemo takmičiti i svađati čija beba više dobija na kilaži, prije ustaje, sjedi, dobija zube 
    Naravno, šalim se  za takmičenje 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Dominique_i_bebita
    25. Lipanj 2021. 12:55

Ana0310 bravo, trebalo je maknut tocku :)
    .
    Enigmas tocno ti i ja razmisljam..pogotovo kad legnem navecer onak pa jel moguce da je to malo, pravo zivo bice u mom trbuhu!? Naprosto nevjerojatno i fascinantno. Jedva ga cekam upoznati 🥰 sutra ulazim u 9. mjesec..proletilo
    .
    Negativ.ljubavi awww hehe neka si nam to saopcila. Bas lijepo :)
     .
    Jedno pitanje za cure koje su rodile - dakle ja jooos nisam nabavila grudnjak za dojenje..jel imate kakvu preporuku/savjet? 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Magdalena2002
    25. Lipanj 2021. 13:01

Hvala vam cure na utjehi! Lakše je kad sa vama podijelim svoje brige 💓
    Negativ- baš si lijepo to napisala i opisala 💕
    Dominique- meni su super bili grudnjaci za dojenje iz Mullera i H&M- a 😁

👨‍👩‍👧‍👧👭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.