Olivera cestitam na tvom velikom deckicu! ❤🤗
Zelim vam svu srecu.
Ako se ne varam Mirjam ce se javiti sa njegovim imenjakom, pa ce i datum djeliti 🤭
.
Nista Malla onda je vrijeme da ti kazemo lakunoc 😛
Ako se po tome gleda, moj mali spava cijelu noc u stomaku bas me zanima oce tako ostati 😅
.
Nina, recimo ja ako bi se dobro osjecala bi vjv isla... ali ja bas nisam mjerilo razboritih odluka.
🙅♀️30, 🙋♂️29
Olivera iskrene čestitke i brz oporavak🥰😍
Hvala Mallla i Clio na opisima poroda ❤ baš puno znači pročitati nečije iskustvo.. navijam za brza otvaranja svih nas
Dobro jutro cure najdraže.
Evo i mene da vidite https://ibb.co/Mk3Nz4B. Noć je prošla super, nisam plakao i danas je prihvatio sisu ali meni mlijeko još nije došlo.
Olivera čestitkeee🥳🥳🥳😍😍😍😍.
Sad nas tri zajedno slavimo rođendane🥰🥰🥰
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Ana B. tek sad sam vidjela tvoju poruku za trudove, sve je to notmalno, svakome su različiti i uopšte ne moraju biti "školski".
Mara ja se iskreno nadam da ta teorija kad je beba budna ne vrijedi jer ova moja apsolutno nikad ne spava
Mislim da je budna non-stop, ima da poludim sa tim ritmom.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Olivera cestitam!! Brz oporavak ti zelim. Stvarno ste sve ekspresne! Nek i nama ostaliima tak bude😊😊
.
Clio ne vidimo Ivuuu :/ barem meni nece otvorit sliku
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Olivera cestitam! 🥳🥳🥳
Clio presladak je 🤩🤩🤩🤩
Dominique obrisi tocku na kraju linka kad ti otvori 😄
2021. M 💗
Cure, cestiiiitaaam!🎉🎁🎀❤ Opisi poroda su predobri, obozavam detaljne opise, osobito ovaj tvoj Malla, ko da sam gledala film! 🤗❤ Hvala sto ste izdvojile vremena da to tako lijepo opisete!
Nina, ja bi ostala doma, mi smo vjencanje prijatelja preskocili jer je preblizu terminu, plus jos i korona i vrucine, a cak nam je u gradu tik do bolnice, a ne sat i pol dalje... ali ti vidi kako se ti osjecas. :)
Traveller, hehe, jesam ostala duzna neki odgovor ili to sto sam brzo zbrisala iz grupice? Hehe, da stvarno sam kratko bila, ali i to kratko mi je bas puno znacilo kao podrska nakon spontanog i bas mi je jako drago sto ste i vi cure jako brzo poslije uspjele!❤🤗 Jos malo pa smo sve s nasim bebicama!
Clio, ni meni ne otvara slikicu.
AnaB, meni to zvuci kao da ces brzo roditi, drzim ti fige da sve lijepo prođe. 🤗
Kod mene je mirna situacija, nema vise laznih trudova, sve u normali, pokusavamo se malo utoviti.🐖
Ana, hvala-sad vidim malog Ivu kad sam makla tocku. Presladak je, upakiran kao pokloncic!❤😍
Čestitke svim novim mamica na njihovim bebicama, mazite se, pazite se.
Porodi i dalje super zvuče, pa koliko god se na trenutak plašim toliko me ohrabre vaša iskustva, da bih sad i odmah pa da se rješimo i toga.
Ana tebi sretno, i tvoja bebica je do kraja dana tu.
Što se tiče bebine aktivnosti.... Moj bi mogao lijepo prespavat noć, ali me sve strah tih sat vremena vožnje iz bolnice... Jer on se meni u vožnji sav neki popreči, gura nogama, glavom, teške vratolomoje🤸♂️🤸♂️🤸♂️🤹♀️
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Ja sam jučer obavila još malo zadnjeg shopping-a, jer sam stekla dojam da mi sva robica što imam za njega dugi rukavi i nogavice, pa smo dokupili nešto kratko nek se nađe, bit će toplo još i u rujnu.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji