Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    24. Lipanj 2021. 22:19

❤ bile ste uz mene mislima i to puno znači!

url=https://lilypie.com]

• Raven7
    24. Lipanj 2021. 22:23

Mallla svaka cast na predivnom opisu😍😍 citala sam ga sa suzom u oku ❤️🥰 bravo bravo
    Mimica nam je negdje vec isto u mazenju s bebolincem 💪🏽😇

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

Bojana2017
    24. Lipanj 2021. 22:38

Bravo Mallla i svaka čast! Ne mogu vjerovati da je tako ekspresno prošlo. Čupka je divnaaaaa 😍😍😍
    Uživajte sad i mazite se. 😉😊

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Mallla
    24. Lipanj 2021. 22:50

Bojana2017

Bravo Mallla i svaka čast! Ne mogu vjerovati da je tako ekspresno prošlo. Čupka je divnaaaaa 😍😍😍
    Uživajte sad i mazite se. 😉😊

E tebi sam zaboravila odgovorit za Haninu reakciju. Ona je za sad oduševljena, videopozivom je slala poljupce seki, govorila da je voli, pjevala sretan rođendan...uglavnom uzbuđenje na vrhuncu. Natjerala moje da je vode kupit seki plišanca...uglavnom za sad pozitiva!

A još da dodam za porod - čim sam došla napravili su mi brzi test na koronu. Ovdje nema pratnji al koliko sam shvatila u nekim bolnicama i pratnji bude napravljen brzi test. Nisam morala nositi masku što je isto super! Jedino nema posjeta al nije frka ima video poziv! Opremljenost rodilišta, čistoća, hrana i usluga su na razini 5 zvjezdica....imam klimu, vlastiti tv...do duše sama sam al svejedno....mislim da bi svako rodilište trebalo imati ovakve uvjete rada...naravno i bolje al baš mi je ugodan boravak ovdje!

Ivo& Ivana💙♥️
    24. Lipanj 2021. 22:59

Mallla moja čestitam ti od srca. Eto mi dvije ispunile dogovor. Mantrale i ostvarilo nam se. Svaka ti cast na brzom porodu i na predivnoj lutkici, a ti mi se bezo oporavi
    Ostale cure hvala vam od srca na čestitkama. Ova naša grupa je zakon!!
    Sanjarka, Travelller, cure hvala Vam sto ste se sjetile. Volim vas svih ♥️♥️

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Ivo& Ivana💙♥️
    24. Lipanj 2021. 23:11

A moj porod je zekao malo zeže nego kod Mallle.
    Meni je u popodnevnim satima ispao sluzni čep i nakon toga se nije ništa neobično događalo. Otišla sam spavati oko 23.30.i taman utonula u san kad me probudi neko pucketanje iznad mjehura. Mislila sam da me mali lupnio, ja se podignem kad iz mene slaoovi Niagare. Nikako se zaustaviti. Spremim se i u bolnicu jer nije stajalo teći doslovno. Auto cijeko mokro i ogromna lokva ispred vrata od ginekologije.
    Zaprime me, naprave pregled i pcr test i u sobu na ctg samnom. I to vrijeme ja imam svoje trudove koji su bili pravilni ali ne dovoljni za otvaranje. U 4 sata me odluce priključiti na drip i tad party pocinje. Dobro sam se otvarala ali mi je isti problem bio kao i Malloj, na jednom mjestu rub cerviksa se jako drzao. A mene trudovi hvataju jedan za drugim bez prestanka. Sestre su bile ekstra i u svemu su mi pomogle. Ni moje tijelo vec izmoreni nije bas, slusalo naredbe za disanje i sad me tsko boli prsni koš jer sam se napinjala.
    Ali na kraju kad je došlo so poroda, pao je dogovor sa, doktorom da cemo zajedno gurati tri puta i Ivo je vani. Isto ko i Malloj govorili su jos malo još malo a ja nišra ne cujem niti vidim. I tako ja posluaam dokt. i izvucem zasnji atom snage i gurnem što sam jače mogla kad sam mu glavicu vidila. Kad je vilo sve gotovo rasplakala sam se od sreće.
    Ivo je jako miran, i spava cijeli dan, ali mi odbija sisu. Probat cemo sutra 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Mallla
    24. Lipanj 2021. 23:48

Clio on je umoran, napatio se i on u porodu, a cesto prva 24h osim što su umorni nisu baš ni gladni....manji broj je gladuša nego sitih. Još su im želudci ispunjeni vodom pa nisu baš spremni jesti, ali važno je nuditi. Ja sam počela tako da sam na svaki kmee ponudila a ona se zapravo igrala i tek je veceras u 20h i sad u 23 jela baš da mogu reći e sada jede što je isto dosta brzo. Isto je uspavana poprilicno iako je porod bio brz. Sretno sutra u novim pokušajima i prije nego se postavite nađi za sebe najudobniji moguci polozaj! ❤

MaryClear
    25. Lipanj 2021. 01:49

Cure moje koje ste rodile, čestitam vam od srca na vasim bebicama i uspješnim porodima 🥰
    Ja jos malo brojim, a torba za bolnicu nije spremna... 🤣😅 Planiram iduci tjedan...
    Molim vas savjetujte me, smijem li gospođu namazati canestenom? Cini se, tj sto posto imam gljivice, svrbi me i žari dolje.... A ginekolog mi do ponedjeljka na GO, u subotu brat mi se ženi, pa ne bi htjela da me to u svatovima muci, da moram svako malo na wc čohat se 😅😅😭😭

Lullaby
    25. Lipanj 2021. 04:41

Cure moje nije me bilo par dana i onda nikako dovršiti sve pročitati, a nisam htjela propustiti nešto. Pa ovdje već nekoliko novih bebica!!!! Čestitke mame lavice 😘 Super ste vi to izgurale i djeluje mi da su svi u dobrom stanju. Bebice su preslatke ❤️ Nisam samo shvatila ili sam propustila što je s Mirjam?
    Clio kad uhvatiš vremena napiši malo trač iz bolnice, kako funkcioniraju, što ima, što fali i slično.
    Tiki drži se, za čas će ta dva tjedna ❤️ 
    Mene par dana bolilo pa se umirila da prođe. E sad me uhvatilo dolje malo svrbuckati isto dva, tri dana, kao nadraženo, ali evo jučer već malo manje. Vidjet ću danas stanje. Nisam ništa mazala, samo više tuširanja. Imam još jedan problem pa ne znam bi li trebala zvati doktoricu ili ne. Svrbi me cijelo tijelo dva dana za poluditi...ko da me roj komaraca napada, ali nisu me grizli. Čitala sam za kolestazu, ali kaže tabani i dlanovi, a mene baš to ne češe, a ostalo užas. Drugih simptoma nemam. Ima li ko možda iskustva? Treba li zvati doktora ili je to normalno trudnički? Možda cirkulacija ili vrućina ova..

Olivera
    25. Lipanj 2021. 05:02

Mallla i Clio najprije čestitam vama na bebicama koje će s nama dijeliti ročkas💗. Ljubite ih, čuvajte, mazite i pazite🤗.
    A sad naša priča, jučer (24.6.) u 2:25 stigao nam je Vigo, veliki momak od 3650 težine i dug 54 cm. 
    Večer prije u šetnji vani krenuli neki čudni bolovi svakih pola sata, 20 min za što sam ja zaključila da su vjerojatno trudovi ali odradila cijelu šetnju.
    Trudovi se nastavili i kući i oko 23 otišli  na ginekologiju s trudovima na manje od 5 min, otvorena 5 cm. Obradili me probušili vodenjak i ekspresno se otvorila na 10 cm, znači ništa od epiduralne, skroz prirodan porod. Da boli boli, a da sam sretna što je stvarno kratko trajalo jesam i to. Rezana sam i imam nekoliko šavova, ali sve je to vrijedilo💗. 

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.