Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matejaa95
    19. Lipanj 2021. 08:20

Clio35

Matejaa95

Clio35

Matejaa95

Lullaby

Matejaa95

Hvalaaa clio i lullaby na informacijama😀

😊 A baš sam se pitala di si i kako napreduješ. Javi kako je prošlo što god da odlučiš. Baš me zanima.

A muz i ja smo ti cijelo vrijeme u pokretu. Pokusavam što vise hodat i bit aktivnaa😁 evo cekam ponedeljak da se moj gin vrati sa godisnjeg pa cu ga pitati kad bi opet trebao biti pregled i tad cu otic onda u bolnicu,ionako mi je rekla da se trudnice ne narucuju pa valjda je tako . Cekaj jel trudnicka ambulanta u prizemlju cim se ude ili idem na kat?😊

Jutro, trudnička ti je odmah u prizemlju kad uđeš. Koliko si ti sad trudna?

Evo danas 35+2 nije pumo,a nije ni mali🤭 al mislim da mi je sad postalno stvarno teskooo😅

Pitam, jer sam ja tek od ovog tjedna išla u TA na ctg. Ali pošto tvoj gin. nije tu onda je kod tebe situacija malo drugačija. Probaj u ponedjeljak ujutro ici tamo i oboružaj se živcima jer se dugo čeka. Trudnice na ctg i pacijentice na pregledima.

Ma ja ti ne moram sad na pregled nego trudnocu samo nastavljam vodit u bolnici kao sto bi i kod svog isla. Samo nezam jel to u 37 ili 38 tj pa zato cekam svog doktora da ga pitam. Kod nas u zg je obicaj nakon 35 tj nastavit vodit trudnocu tako,ali vidim ovjde bas i nije😁 znaci guzveee su i ovdjeee, hahah supeeer , a prezivjet cemo nekako. Ti si prva na redu pa ces nam prenjeti svoje iskustvo uskoro . Nadam se sto prijee😀

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Tinchy_07
    19. Lipanj 2021. 08:22

Jutro cure, ima koja na rasporedu za danas😃

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Bojana2017
    19. Lipanj 2021. 08:32

Jutro cure 😊😊😊
    Ja lagano jutros, pijem kavicu, pa nakon doručka sa malom na more.
    Clio držimo fige da krene kod tebe 😊😊
    I Malla isto, kod tebe je vrijeme 😄

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

mara5
    19. Lipanj 2021. 08:49

Inace Malla rano rani, mozda ju je stiglo 🤭

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Aneee
    19. Lipanj 2021. 08:53

Jutro cure...bas me zanima koja će danas roditi 🤭🤭
    Bas je zanimljiv svaki dan kod nas 😁😁
    Sad ćemo još malo početi i po 2-3 na dan haha

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Iva909
    19. Lipanj 2021. 09:05

Pozdrav cure.. Boli me zeludac vec dva dana,ne mogu se namjestiti nikako..mislila sam da se beba podigla gore ali nije ni mrda se tu a i pomjerila bi se za ova dva dana..Jel znate jel ima nesto sto smiju piti trudnice za zeludac?

Iva909

Ivo& Ivana💙♥️
    19. Lipanj 2021. 09:07

Bojana sve se meni cini da je njemu ekstra dobro tu u stomaku😂😂. Nece on nigdje još🙄. Lijepo papa, spava, igra se a i plus toga DALMATINAC JE😂😂😂. Taj već lijencari 😅

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Ivo& Ivana💙♥️
    19. Lipanj 2021. 09:19

Matejaa95

Clio35

Matejaa95

Clio35

Matejaa95

Lullaby

Matejaa95

Hvalaaa clio i lullaby na informacijama😀

😊 A baš sam se pitala di si i kako napreduješ. Javi kako je prošlo što god da odlučiš. Baš me zanima.

A muz i ja smo ti cijelo vrijeme u pokretu. Pokusavam što vise hodat i bit aktivnaa😁 evo cekam ponedeljak da se moj gin vrati sa godisnjeg pa cu ga pitati kad bi opet trebao biti pregled i tad cu otic onda u bolnicu,ionako mi je rekla da se trudnice ne narucuju pa valjda je tako . Cekaj jel trudnicka ambulanta u prizemlju cim se ude ili idem na kat?😊

Jutro, trudnička ti je odmah u prizemlju kad uđeš. Koliko si ti sad trudna?

Evo danas 35+2 nije pumo,a nije ni mali🤭 al mislim da mi je sad postalno stvarno teskooo😅

Pitam, jer sam ja tek od ovog tjedna išla u TA na ctg. Ali pošto tvoj gin. nije tu onda je kod tebe situacija malo drugačija. Probaj u ponedjeljak ujutro ici tamo i oboružaj se živcima jer se dugo čeka. Trudnice na ctg i pacijentice na pregledima.

Ma ja ti ne moram sad na pregled nego trudnocu samo nastavljam vodit u bolnici kao sto bi i kod svog isla. Samo nezam jel to u 37 ili 38 tj pa zato cekam svog doktora da ga pitam. Kod nas u zg je obicaj nakon 35 tj nastavit vodit trudnocu tako,ali vidim ovjde bas i nije😁 znaci guzveee su i ovdjeee, hahah supeeer , a prezivjet cemo nekako. Ti si prva na redu pa ces nam prenjeti svoje iskustvo uskoro . Nadam se sto prijee😀

Joj i ja se nadam što prije🙏🤞🤞. Imam kao lagane menstrualne bolove ali ništa posebno da bi se ponadala. Ali sad me malo i strah jer je moja gin. otišla na godišnji i sad ako se budem porađala a nje nema, nije mi baš svejedno 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

• Mimica2
    19. Lipanj 2021. 09:29

Jutro svima, i svima koje iščekuju nek što manje čekaju 🙏
     Ja se samo pitam kako izgledaju i bole pravi trudovi ako ja od ovih grčenja niti spavati ne mogu. Mislim da ću im s vratiju vrištati "epiduralnu molim". Baš sam psihički malo potonula, uspjela se s mužem posvađati oko ničega, uz to 500 tisuća poruku jel mali stigao. Riga mi se trenutno eto. Ne želim ni izlaziti iz stana više ovako, nemam trenutno volje za ništ. Hvala na saslušanju i mantrajte 🙏🤞💪

Termin 18.06

Ivo& Ivana💙♥️
    19. Lipanj 2021. 09:44

Mimica2

Jutro svima, i svima koje iščekuju nek što manje čekaju 🙏
    Ja se samo pitam kako izgledaju i bole pravi trudovi ako ja od ovih grčenja niti spavati ne mogu. Mislim da ću im s vratiju vrištati "epiduralnu molim". Baš sam psihički malo potonula, uspjela se s mužem posvađati oko ničega, uz to 500 tisuća poruku jel mali stigao. Riga mi se trenutno eto. Ne želim ni izlaziti iz stana više ovako, nemam trenutno volje za ništ. Hvala na saslušanju i mantrajte 🙏🤞💪

Razumijem te skroz. Najgore je sto mi same nemozemo utjecati na ovo,nego samo nam prestaje cekati pa male mrvice kad oduce doći će doći. Kaže meni moj tata jutros, da budem strpljiva jer je dijete kao vočka. Kad plod vočke sazrije dovoljno, sam padne sa stabla, tako i dijete. Eto moramo čekati da sazrije da odluci se odvojiti od nas. Einstein je bio u stomaku 44tt pa je postao genije, tako da.... 😅😅

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.