Pozdrav curke drage❣
Evo mene da se javim, ne znam sjeca li me se tko jos s pocetka tamo, bilo nas je jako malo onda jos, nastavila sam citati a tipkanje stalo pa sam ko duh sve pratila 😆😆
Kod mene vam je sve proteklo u redu iako je bilo strahovanja zbog duuugih ciklusa i kasne ovulacije, tako da imamo razliku od 2 tj i 4 dana, u trudnickoj mi se vodi kao uzv manji za 3 tjedna, tako da sam ja svoj sluzbeni termin odavno presisala, ali ga moja doktorica ni ne spominje, ne znam hoce li u bolnici sto prigovarati (Zd), ne idem u TA nego privatno sve vodim i dalje, vec sam na 4 ctg bila, uvijek reaktivan bez trudova, otvorena prst i omeksana ali nema pomaka, po uzv sam 39+2.. U pon opet na ctg 😀
Takodjer se krecem otezano, sve me boli i jedva cekam da se nesto pokrene, pogotovo po ovim vrucinama, nije nam lako 🥵
Cilo35 mozda se nadjemo skupa u bolnici 😁
Kod mene je još malo gora situacija, isto se ne podudara termin po zadnjoj menstruaciji i po UZV, i to u mjesec dana…. imam osjećaj da ću biti ko slonica, godinu dana trudna 🤣
Takodjer, vec dva tjedna govorim da mi trudnoca traje ko u slonice 😂 Tebi je ipak veca razlika, mene ko god je pitao nitko nije upoznat s tim bio, svima se uvijek poklapalo, tako da sam i s tim lagano ludila...
Sto se tice ovih pitanja kad cu rodit, ista prica i kod mene.. Koju noc se rasplacem vise od muke od bolova i nemogucnosti spavanja, ujutro docekaju poruke jesam li jos u komadu?? 🤯 Muza isto cijelo vrijeme zovu, jesam li, kad cu? Pa nek bude vikend nek bude praznik, bas mi je pocelo ici na zivce, nije mi ni smijesno... A i ovi sto zovu da provjere situaciju, kao da necemo javiti, ili da se nece cuti, bas izludujuce 😰
Tako sam se bila poveselila kad mi je rekla da sam se pocela otvarati prije 10 dana i onda nakon 7 dana nalaz isti, odma me demotiviralo... Inace samo sam tu i tamo caj od maline pila i malo skale i setnja, mada koliko me sad sve boli nista mi se neda... Dodje mi da odem u bolnicu i kazem inducirajte kako znate 😅😅😂
👨28 👩28
13.10 + 🥰
Baldehin Moj pokriva cijeli krevetić, ali ja sam i naručila krevetić skupa s baldehinom...tako sad nez di ima posebno kupiti a da prekrije cijeli...a mislim da čak nebi ni bilo dobro cijeli prekriti, i ja ga mislim negdje na pola držati. Jest prozracan ali opet mene strah te vrućine da se nebi zadržavala.
Mallla ma muž slobodan pa s njim bila u kupnji pa sad doma malo uživamo...javit ću ja kad budem na putu za bolnicu 😂
danas sam extremno teška, bas se teško krećem a ni ova vrućina ne pomaze bas 😅
Kupila sam si sprej u dm-a za noge i stopala, jer mi stvarno brzo oteknu sad u zadnje vrijeme...pa ćemo vidjeti jel valja 😄
Ja baš jučer mami govorim imam osjećaj da uopće neću roditi ovaj mjesec 🤣
A dugme bi nam dobro došlo 🤣🤣🤣
Čak sam odustala i od čaja i od pretjeranog kretanja...sta mogu, kad dođe, dode boze moj..očito se njemu ne žuri 🙈
Ovako bar uživam i lezim što više dok još mogu 😅
.
Zubar ja sam bila tamo u 2.tromjesjecju (23tt ja mislim) jer sam se bila uplasila da nisam zube uništila od onog mog cijelodnevnog povracanja, tad je sve bilo oke i onda sam dobila slj termin u 7.mj poslije poroda opet profesionalno čišćenje za svaki slucaj
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Lena bas to kao da ćemo sakriti bebu ako je rodimo pa da nitko ne zna...nez koji im je vrag s tim pitanjima 😅 svi će saznati kad se rodi...nez sta očekuju 🤷🏼♀️
Mislim da nam ti ljudi više remete mir i rade pritisak nego sama činjenica da prenosimo 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Ana.b. Vjerovatno misle da cemo bebu u kufer sakriti pa da ne bi nedaj Boze propustili sto 😂
Prije 2 tjedna je jedan susjed razglasio da sam rodila jer je cuo vatromet navecer, mozete zamisliti poziva sutradan, sto li sve ljudima padne na pamet 😅
👨28 👩28
13.10 + 🥰
Lena aime 🙈🙈 hahah mogu zamisliti samo kako je bilo slj dan 😂
Meni muka kad moram psa izvesti u šetnju, samo sto vrata otvorim odmah neki od susjeda "a zar nisi još rodila, pa kad ces" uh 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Pjegica mozda da stvarno probas octeniseptom ili da nosis haljine, suknje po doma a da ne nosis gacice…nekada vrucina, iscjedak i materijal gacica znaju izazivat svrbez i iritaciju….probaj!
Ninica ja imam baldahin al nisam najbolje skuzila pitanje. Moj se kači za krevet i pokriva cca pola kreveta.
Probala sam jedno sam vrijeme bila bez gacica i nocu i danju dok sam u kuci samo haljinica i nisam primjecivala neku razliku a danas mi je bas lose stalno sam mokra ide mi na zivce trebala bi na rucniku sjedit kako ne bi unistila kauceve 🙄 vec sam si dvoje gaca promjenila i sad sam odlucila staviti dnevni jer su mi zivci s tim pri kraju
Jos je vruce pa mi ne olaksava situaciju s jedne strane se znojim s druge strane taj iscjedak a ja mokra 🙈
Ajme cure sreća pa još nemam tih poziva i pitanja, a Mallla ovo za plan je vrh.
Možete misliti mene i plana, tj. bez plana. Muž radi, Iskra i ja same 🤷🏼♀️
Kad krene vidjećemo 🤣🤣🤣🤣
Možda sam preopuštena, al imam osjećaj da neću joooooooš u rađaonu, nažalost 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Čekam novosti kako mi mama može doći iz BiH
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Cure nisam vas citala 2 dana imala sam puuno posla 😉 preksinoc sam u 3 ujutro otisla u bolnicu jer sam pocela osjecat ceste trudove i poslali me doma jer da sam skroz zatvorena ali mi se ocitavaju trudovi i da pratim pa da se vratim ako bude jace. I tako ja jucer cijelo jutro kod kuce trpila bolove i trudove. Nisam mogla izdrzat i u 2 se vratila u bolnicu 8 otvorena, i direktno i radjaonu. I u 4,15 stigao je moj deckic. Rekli su da jako dugo nisu vidjeli takav brzi porod kod prvorotke.
Termin 25.06. - dečko 💙
Mene nitko nista ne pita, al to vrlo vjv zato jer postanem odvratno neugodna kad mi neko krene s (meni) debilnim pitanjima 🙈 najgore odgovore zapravo sad dajem na pitanje kad ce drugo, jos ni malu rodila nisam, a drugo nam ni na kraju pameti nije trenutno... bas mi bude mukica kad se krene neko raspitivati o situaciji u mojoj maternici ko da je njegova 😅
2021. M 💗
Cure nisam vas citala 2 dana imala sam puuno posla 😉 preksinoc sam u 3 ujutro otisla u bolnicu jer sam pocela osjecat ceste trudove i poslali me doma jer da sam skroz zatvorena ali mi se ocitavaju trudovi i da pratim pa da se vratim ako bude jace. I tako ja jucer cijelo jutro kod kuce trpila bolove i trudove. Nisam mogla izdrzat i u 2 se vratila u bolnicu 8 otvorena, i direktno i radjaonu. I u 4,15 stigao je moj deckic. Rekli su da jako dugo nisu vidjeli takav brzi porod kod prvorotke.
Cestitam! Brzo se oporavi i uzivaj u malcu! 😊😊😊 jos jedna lijepa prica s poroda 😊
2021. M 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji