Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara5
    18. Lipanj 2021. 15:27

🌞🌊🤱 Ljetne bebice 👶🌊🌞
    Tia12- 03.06. DEČKO 💛
    Paulaa- 05.06. Ruben 💛
    Bela 23- 10.06. Nika 💛
    Mare87- 14.06. CURA 💛
    Cocolina- 15.06. Lucija 💛
    Luckyy42- 16.06. DEČKO 💛
    Lulu.Lu - 17.06. Zoe 💛
    Tonks6 - 18.06. David 💛

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Susika
    18. Lipanj 2021. 15:31

Tonks cestitaam na bebcuu, uzivajte🥰😍
    Raven bome smo dan razlike😍ja ću rodit u Zaboku😄 a ti?
    Ja si isto hoću naručit zidnu led lampu s Ikee, al ne oblak ko ti Maro nego rozo srčeko, al naravno niti njega nema na stanju kao ni kadice 😁

• Raven7
    18. Lipanj 2021. 15:35

Susika, sv Duh, ne znam zasto sam mislila da si i ti tu 🤦🏽‍♀️

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

Susika
    18. Lipanj 2021. 15:44

Raven7

Susika, sv Duh, ne znam zasto sam mislila da si i ti tu 🤦🏽‍♀️

Pa dobro i nismo tak daleko 😁😁

• Tonks6
    18. Lipanj 2021. 16:26

Hvala curke na čestitkama😊🥰 neznam kaj bi vam pametnog napisala za carski osim da je to jedno skroz novo iskustvo. Dobila sam spinalnu anesteziju i prefora mi je osjecaj da osjecas, a ne osjecas😅 malo me, nemrem rec bolilo, al neugodan osjecaj bio dok su tu kozu sirili. Njega su brzo izvadili, za jedno 10ak minuta, al su bome jedno sat vremena ceprkali po posteljici, dok su oni to odlijepili, sanirali, sasili i to. Trenutno me rez pece, al sve bu to super. Malog jos nisam vidla jer ima nekih problema sa plinovima u plucima, al sve bu to super.
    Kaj se imena tice bio je Erik mjesecima, a onda je muz rekao da sam ja starijem dala ime i da ce on ovome dati. I tak je David🥰

• Raven7
    18. Lipanj 2021. 17:11

Ajme cocolina koja slatkicaaaa🥰🥰
    A dinamo carape zbog tate ili zbog mame 💙💙

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

• Mimica2
    18. Lipanj 2021. 17:26

Tonks, a miš mali, držim fige da se brzo mazite 🥰🥰
    Cocolina, preeeslatko ☺️ Hvala ti da se i dalje javljaš, voljela bi malo više čitati kako vam dan teče, kako podnosite vrućine pa te molim ako i kad nađeš vremena, piši nam 💞🤗 To vrijedi i za ostale mame naravno 🙏

Termin 18.06

• Toncica24
    18. Lipanj 2021. 17:52

cocolina

Tonks jel Grgic operiro?Odlicno da je sve dobro proslo,a David bu ti brzo dosoo🥰.

https://ibb.co/Ybfpn61 mi smo u ovome isli doma tako da imate kao primjer ako nekog muci ahshsh

A boze preslatkoce,meni odma suze na oci kad ih vidim ovako malecke.
    E jel ovo jaje ili ja moran jos to kupit odnosno autosjedalicu i pojma nemam koju cu.

1.8. Curetak stigao 💗

Kiflica
    18. Lipanj 2021. 18:13

Cocolina, preeedivna je, kako je majusna u autosjedalici!😍  
    Uh, moguce da cu trebati kupiti te manje pelenice, i moja bi mogla biti manja.❤ 
    A reci, koliko je stupnjeva kod tebe doma i koliko u bolnici, hladite li klimom? I jesi li ti u Dalmaciji ili negdje sjeverno? Ful mi ubundana izgleda malena, pa gledam jel to tako mora svuda ili samo tamo gdje je hladnije? 

Lullaby
    18. Lipanj 2021. 18:41

Čestitke na Zoe i Davidu!! 🎊❤️ Baš mi je drago da su sva dječica ok. Svi porodi su zasad ok i nema nekih traumatičnih iskustava koliko shvaćam.
    Mi smo imali danas pregled. Prvi baš dobar u zadnja 2,3 mjeseca. Sve mjere ok. Zatvorena. Jedino trbuh tvrd i beba nisko. Ctg i urin dobar. E i sad pogledam u trudničku di piše:
    portio 1 članak straga 
    uloživ glava nisko
    Sad me muči jesam li uloživa ili ne jer mi nije to spomenula doktorica. Ali ok, vjerujem joj, pa i da jesam valjda je ok za ove tjedne. 
    Što se tiče oblačenja naša beba dolazi u 8. mj i spremili smo sve pidžamice i hlačice sa stopalima h&m 50, ostalo 56. U Dalmaciji smo. Ne razmišljam da će u kratkom uopće biti tako mali krajem ljeta. Eventualno kratki bodi. Imam par bodi benkica i bodija kratkih. Sad ne znam dal da uzmem hlače koje bez stopica iako imam 62 takvih, ali nemam 56. Kako je rekla Tweetyca kod nas se obično prije skinu hlače nego čarape. Nisam pametna s tim početkom što da radim. Zadnja beba u obitelji je s muževe strane i on je ubudan non stop, klima se ne pali iako mali ima 2 godine, prošlo ljeto je nosio bodi i majicu. Meni je to previše i mislim da ne treba previše robe. Jedino prvih tih 15ak dana. Za izlazak ćemo ponijeti romperić kako li se zove onaj kombinezonić pa na njega možemo kombinirati dugi ili kratki bodi ovisno o vremenu. Našli smo neki plavi u c&a i taj se zasad čini najprikladniji za izlazak. Ima svoj dugi bodi na medeke. Ili će obična bijela kratka bodi benkica na to. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.