Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchy_07
    18. Lipanj 2021. 13:35

Tonks cestitke od 💞. Predivno ime, meni je također bilo u uzem izboru.
    Cocolina neka ste vas dvije doma, sad papajte i mazite se. Predivna je s tom crnom kosicom, pravi bomboncic.
    Za ragade neznam, citala Purelan i multi mum komprese.
    Mimica drzim palceve da se cim prije pokrene, isto kao i kod Malle - mozda i danas nakon tekme.
    Ja dosla s pregleda, procjenjen na 2900, ctg, tlak, urin, sve uredno, bris na steptokok negativan i sad kontrole svakih tjedan dana. Vaginalno me nisu gledali tako da neznam dal ima kakvog pomaka. 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• Toncica24
    18. Lipanj 2021. 13:44

Tonks cestitam i sve najbolje !
    Cocolina prekrasna je lucija!

1.8. Curetak stigao 💗

Mallla
    18. Lipanj 2021. 13:46

Cure čestitam na dobrim pregledima!
    Tonks Čestitam na klupku sreće 🥰 Dobro nam došao Davide 🤩😍 
    Cocolina divna je ta tvoja mala crnka 🥰 Ragade nisam imala al ono što sam čitala je luftanje dojki na zraku, mazanje kremom, vježbanje pravilnog hvata...i jedna zanimljiva stvarčica, ono sito za cjedit čaj, cjedaljku staviti u grudnjak tako da bradavica ne struže o tkaninu tako da ragade mogu brže zacijeliti.
    Mimica, neće pa neće, ha....još ćemo mi na indukciju radi neizlaska bebe 😄 a te procjene kilaže su mi čudo...bubaju li bubaju....

url=https://lilypie.com]

Mallla
    18. Lipanj 2021. 13:49

Ee Bojana moguće da čeka kalendarsko ljeto....ili 22 pa sa obe cure budu rođene na 22...jedna 22.12 a jedna 22.6. Stalno lupam neke ideje i ciljeve, al ne šljivi mala mene...ona po svom!

url=https://lilypie.com]

• Raven7
    18. Lipanj 2021. 14:13

Cestitke Tonks, predivno ime 🥰💙

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

MariLove12
    18. Lipanj 2021. 14:16

Drage Tonks i Lulu cestitam od srca 💞💞😃😘😘😘

It's a boy! 💙

Ivo& Ivana💙♥️
    18. Lipanj 2021. 14:30

🤰🏼🍀Anci🍀🔜🤱🏼

halo drage trudnice, neke me se mozda sjecaju sa pocetne grupe samo sam skicnula da vidim kakvo je stanje jer vam svima zelim puno srece i da sam porod brzo prode 💙💙 🧡🧡

extra fige bez ljutnje drzim nasoj CLIO posto je termin sutra, ako ima koja dobra dusa u slucaju da se ona ne javi da mi samo skokne do zimskih beba i napise jel rodila i kako je, ljubim vas sve i sretno dame!!

Draga Anci hvala ti sto misliš ali ništa od našeg termina sutra.
    Pregled mi je trajao sat ipo vremena🙄🙄. Mali je bio toliko aktivan da je ctg skakao. Na kraju sam skoro sat vremena bila na ctg😂😂. Kaže gin. da ce biti pravi nogometaš, a, meni stomak skace malo lijevo malo desno 😂😂😂. Toliko mi se bio nabio pod rebra da mi je tlak skocio od muke. Bilo je par trudova ali to je zbog njegovog skakanja.
    Za sad je termin prebačen na 26.6.
    Uzv procjena 3300- 3400g.
    Pregled ponovno u ponedjeljak
    Ja i dalje otvorena za prst ipo i omekšana dosta(sto god to znacilo)
    Eto sad nam je samo biti strpljive i čekati. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Bojana2017
    18. Lipanj 2021. 14:53

Mallla

Ee Bojana moguće da čeka kalendarsko ljeto….ili 22 pa sa obe cure budu rođene na 22…jedna 22.12 a jedna 22.6. Stalno lupam neke ideje i ciljeve, al ne šljivi mala mene…ona po svom!

Daaaa, i ja imam želje i teorije. Ja bih 28.06.,a ako ne bude tad onda 01.07.,i prva je došla 3 dana prije termina, pa kontam možda će i druga 🤣🤣🤣
    Nadam se samo da neće odlučiti da čeka tatin rođendan 😱😱😱 (11.07.) 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Norrah
    18. Lipanj 2021. 15:15

Mimica2

Norrah

Cestitke Tonks🥰
    Evo mi s pregleda, ctg ocitava nekakve slabe trudove koje ja ne osjetim, otvorena sam jedan prst, plodna voda u redu… sad cekamo. U ponedjeljak opet pregled. Priprema se lagano! 🥰

Joj ali taj tvoj ticker 😂
    A kako se ti osjećaš? Mene od jučer malo žešći grčevi prate, ctg očitao neke vrijednosti do 60 i 80 ali to nisu trudovi, nije bilo nekakvih pravilnih razmaka u tih pola sata ležanja.

Ja se osjećam super. Da mi nisu rekli da sam otvorena i da ctg to nije slabo očitao, ne bi ni znala...tak da. 
    A procjenili su je na 4300 zasad. Bit ce veselo 😂

➕ 17.10.
    👧 22.06.2021 - stigla curka

mara5
    18. Lipanj 2021. 15:22

Tonks cestitaaam 🤗❤ cekamo detaljee. 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.