Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Toncica24
    19. Lipanj 2021. 15:56

Duelma

Cure nisam vas citala 2 dana imala sam puuno posla 😉 preksinoc sam u 3 ujutro otisla u bolnicu jer sam pocela osjecat ceste trudove i poslali me doma jer da sam skroz zatvorena ali mi se ocitavaju trudovi i da pratim pa da se vratim ako bude jace. I tako ja jucer cijelo jutro kod kuce trpila bolove i trudove. Nisam mogla izdrzat i u 2 se vratila u bolnicu 8 otvorena, i direktno i radjaonu. I u 4,15 stigao je moj deckic. Rekli su da jako dugo nisu vidjeli takav brzi porod kod prvorotke.

Cestitam mama !
    Jesi ti to rodila isto malo prije termina,nesto mi se cini da ih je dosta dosad par dana prije termina doslo

1.8. Curetak stigao 💗

Bojana2017
    19. Lipanj 2021. 16:01

Čestitke Duelma, porod zaista za poželjeti.
    Ja kad čitam vaša iskustva sa prvog poroda vidim koliko sam se ja napatila prvi put 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
    Sada uživaj sa bebom i piši kad stigneš koliki je malac, kako je, ime ako želiš. 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Magdalena2002
    19. Lipanj 2021. 16:20

Duelma

Cure nisam vas citala 2 dana imala sam puuno posla 😉 preksinoc sam u 3 ujutro otisla u bolnicu jer sam pocela osjecat ceste trudove i poslali me doma jer da sam skroz zatvorena ali mi se ocitavaju trudovi i da pratim pa da se vratim ako bude jace. I tako ja jucer cijelo jutro kod kuce trpila bolove i trudove. Nisam mogla izdrzat i u 2 se vratila u bolnicu 8 otvorena, i direktno i radjaonu. I u 4,15 stigao je moj deckic. Rekli su da jako dugo nisu vidjeli takav brzi porod kod prvorotke.

Čestitam Duelma! Jako lijepo iskustvo s poroda!😀

Evo, i meni je termin 25.06., ja još nemam nikakav osjećaj da će nešto biti, nikakve bolove. Tako mi je bilo i u prvoj trudnoći, pa je samo odjednom krenulo, u sebi se nadam da će biti isto i sad🤣
    I da, stvarno je i meni više dosta ovih ljudi koji zovu, pišu poruke, ajde više dosta.
    Kad ću roditi, znati ćete i gotovo...😫

👨‍👩‍👧‍👧👭

Aneee
    19. Lipanj 2021. 16:22

Duelma

Čestitam...bas super da je brzo bilo..uzivaj u bebici i brz oporavak 🥰

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Tinchy_07
    19. Lipanj 2021. 16:37

Duelma cestitke na prinovi i nek je ziv i zdrav. Stvarno zvuci divan porod. Uzivajte💞
    Ana.b ajde molim te ako ti pomaze sprej iz dma napisi mi koji, jer ja neznam vise sta da radim. Do sad su oticale, ali nisu boljele, sad ne mogu na njih od bolova.
    Ima koja iskustva s gorkom soli kao kupkom za noge?
    Bojana meni je divno kako ti bez plana. Mislim znam da je to silom prilike jer muz radi, mama jos nije stigla, ali stvarno skidam kapu. Nadam se da ce mama uspjet stic uskoro da ti bar bude malo lakse i da se podruzite i prije bebice. 
    Termin meni je 26.6., ali po ultrazvuku su mi sad rekli 2.7. Ali iskreno nadam se onome 24.je pun mjesec pa tko zna, mozda se desi ranije. 
    Pitanja ja svih otkantam bez beda, mislila sam bit pristojnija, al neda mi se,nek oni budu i ne petljaju se.

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Tinchy_07
    19. Lipanj 2021. 16:38

Pupak - meni je bio dosta ispupcan i sad opet imam osjecaj kao da se uvukao unutra. Sta nebi trebalo bit pred porod da bude ispupcan

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

mara5
    19. Lipanj 2021. 16:38

Duelma cwstitam! 🤗❤
    Zelim ti brz oporavak, jesi popucala?
    .
    Bas dobro ide ljetnicama 🤭 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

mara5
    19. Lipanj 2021. 16:40

🌞🌊🤱 Ljetne bebice 👶🌊🌞
    Tia12- 03.06. DEČKO 💛
    Paulaa- 05.06. Ruben 💛
    Bela 23- 10.06. Nika 💛
    Mare87- 14.06. CURA 💛
    Cocolina- 15.06. Lucija 💛
    Luckyy42- 16.06. DEČKO 💛
    Lulu.Lu - 17.06. Zoe 💛
    Tonks6 - 18.06. David 💛
    Duelma - 18.06. DEČKO 💛

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

🌼TiKi🌼
    19. Lipanj 2021. 16:47

Duelma cestitke!!! Mazite se i pazite 🥰
    Moji ctg-i su uredni, ali ce me ostaviti jos par dana na pracenju i ctg-u jer imam ta stezanja. Veceras zadnja doza profilakse za RDS.
    Pozdrav curke ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Mallla
    19. Lipanj 2021. 16:47

Bojana sto je s mamom? Ako je granica u pitanju mozda mogu pomoci 🙃
    Lena ti i ja smo + dobile isti dan. Ja imam kasne ovulacije i u prvoj trudnoci i sad ista stvar. Kod ginekologice se vodim po uzv al kad sam dosla rodit prvi put rekli su mi da se racuna po ciklusu i da ne znaju sta gin komplicira bla bla bla....uglavnom nije ni tako bitno tjedan gore dole samo je teže čekati.
    Dulema pa čestitammm....wooow! Odlično. Mislim da je odličan scenarij što si doma trpila. Reci koloko si udaljena od bolnice?

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.