Jutro drage moje dame zanima je jeli ovo trudnoca?
Jer sam zadnju imala 7.5.
Mara daj plizzz link od ovog smajlija za dude, imam jedan u kosarici pa da vidim jel isti seller, za koliko ti je dosao paketic u Hrv? Meni neki stignu za 3 tjedna dna neki za 3 mjeseca pa da ne narucujem ako si ga dugo cekala.
Ana, Negativ i ja biiiii s vama 29. ionako cemo sve 3 u petrovu pa zasto ne ubrzati da se druzimo 😂😂
https://www.aliexpress.com/snapshot/0.html?orderId=8130548128966413
27.4 naruceno, stiglo 31.05.
🙅♀️30, 🙋♂️29
Puterica to možda ovisi o tijeku trudnoće. Ja sam malena i beba mi je bila u granicama i onda je odjednom previše narasla. Mislim ako je cijelo vrijeme uravnoteženo i beba veća da je jednostavno velika beba i ne trebaš se brinuti. Kod mene je bio ok i sad odjednom nije baš u granicama pa se dr brine. Ako bude opet skakao naglo i van granica onda je rekla da ću u bolnicu ili svaki dan, dva na ctg. Ali to je sve ako. Ja se nadam da će biti ok i da neće biti potrebe za tim.
Kilaža mi je čudna s tim skokom naglim, pa me malo strah da nije i beba opet jako narasla, ali trudim se biti pozitivna i razmišljati da sam samo ja debela 😂 U petak mi je pregled pa ćemo vidjeti. Ja sam negdje na +16 već. Da ne vidim brojke na vagi i da oni tamo nisu strogi s tim kilama, ne bi se previše uzbuđivala. Ali kad ja idem na taj pregled i samo zamišljam tu vagu ko čudovište koje me čeka 😂😂
Puterica to možda ovisi o tijeku trudnoće. Ja sam malena i beba mi je bila u granicama i onda je odjednom previše narasla. Mislim ako je cijelo vrijeme uravnoteženo i beba veća da je jednostavno velika beba i ne trebaš se brinuti. Kod mene je bio ok i sad odjednom nije baš u granicama pa se dr brine. Ako bude opet skakao naglo i van granica onda je rekla da ću u bolnicu ili svaki dan, dva na ctg. Ali to je sve ako. Ja se nadam da će biti ok i da neće biti potrebe za tim.
Kilaža mi je čudna s tim skokom naglim, pa me malo strah da nije i beba opet jako narasla, ali trudim se biti pozitivna i razmišljati da sam samo ja debela 😂 U petak mi je pregled pa ćemo vidjeti. Ja sam negdje na +16 već. Da ne vidim brojke na vagi i da oni tamo nisu strogi s tim kilama, ne bi se previše uzbuđivala. Ali kad ja idem na taj pregled i samo zamišljam tu vagu ko čudovište koje me čeka 😂😂
I meni je vaga cudoviste 😂😂
Malla ne brinem ja zbog velicine bebe nego sto su Lullaby rekli da bi zbog toga mogla u bolnicu ali sad sam skuzila da je u stvari zbog naglih skokova.
E bas to sto kazes, neupotrebljiva sam i toga mi je dosta. Mislim , sve ja i dalje radim ali mi je sve tesko a u prvoj T mi nista nije bilo tesko.
Eto nek mi sve izguramo do kraja i da sve bude ok, ali za mene je to to, ja vise ne bi bila trudna hvala lijepo 😆
Mislim da se ne treba toliko brinuti oko kilaze...osim ako je preko 20-25kg a da ste tek u 30tt 😄
Ja sam do 29tt dobila 13kg i od tada više ništa...znaci zadnjih 10tjedana nisam dobila niti kile...ja zadovoljna gin zadovoljan 😄😅
Dok beba lijepo raste nema brige 😊
Sutra je meni termin po zadnjoj M 😅
Ali mislim da ništa od toga...nikakvih naznaka, čak ni lažnih trudova...ma apsolutno ništa...ne žuri se njemu 😄
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cure kojima ovo nije prva trudnoca - kak se osjecate u odnosu na prvu?
Ja grozno, jedva cekam roditi. Naravno da doguram do nekih sigurnih tjedana, sad sam 32 a termin mi se cini svjetlosnim godinama daleko 😒 Bas mi je nekako tesko. E sad da li je to do toga jer sam 5 godina starija ili do toga da je ovaj put beba nisko, ne znam. Kakva su vasa iskustva?
Ne znam što da ti kažem. Prvo sam mislila kako mi je lakše nego u prvoj jer sam bila okretnija a sad kako se približava termin, sve mi je teže. Dobila sam manje kg, manje me bole kukovi, ljepše se naspavam, ali mi je beba niže, ranije sam morala na mirovanje, stomak mi ide u špic i beba je puno aktivnija. Naravno, teže je jer imam brigu i oko starijeg djeteta.
Rekla sam da mi je dosta trudnoće za ovaj život 😂
Mia 🥰 termin 27.7.
Kak citam skuzila sam da nam svima puno teze pada druga trudnoca i da su nam svima bebe nisko, da nas svasta nesto boli i takve stvari.
Nakon ove trudnoce nema vise, kaj je bilo bilo je, fala lepa😂😂😂😂
Ja sam isto trudna kao vi i beba je imala 1700 prosle sedmice, malo sam se zabrinula da je to malo ali dr nista nije spominjala, tj rekla je da je sve ok oko bebe. Generalno i stomak mi je manji u poredjenju s dr trudnicama pa ne ocekujem veliku bebeu (izgleda da ce ipak na mamu bit).
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Ja sam isto trudna kao vi i beba je imala 1700 prosle sedmice, malo sam se zabrinula da je to malo ali dr nista nije spominjala, tj rekla je da je sve ok oko bebe. Generalno i stomak mi je manji u poredjenju s dr trudnicama pa ne ocekujem veliku bebeu (izgleda da ce ipak na mamu bit).
Ne mora značiti da je beba manja ako je trbuh manji... npr, moja prijateljica je dobila u trudnoći jako malo kila, i doslovno joj je trbuh bio kao lopta, gdje god pipneš, bila je beba, doktor je rekao da mu je fascinantno da nema skoro ni gram sala u trbuhu, da je samo beba, a ja sam dobila 22 kg, i oooogroman trbuh imala, pa beba bila težine kao prijateljicina.. čak su mi govorili na UZV, tolika žena a tako mala beba - procijenili ju na 3 kg, a na kraju je bila 3580.g.. Tako da, svako tijelo je drukčije, a doktorima ionako ne možeš nikad ugoditi pa se ne treba ni zamarati... bitno da su bebice zdrave i da se mi dobro osjećamo, kile su samo broj 😉😉😉
Tweetyca identicno ja tak s kilama..mislila sam sveukupno 10 i to je to. Sad kad sam na 10 mislim, ajde ak ne probije 15 je ok 😂😂😂
.
Cocolina hvala na iskustvu :)) ja si razmisljam s tom epiduralnom i skuzila sam napokon cime cu se vodit. Ak ce mi trebat 10 sati da se otvorim par centimetara uzet cu, a ak ce ic centimetar po satu recimo onda necu...eto mog plana.
.
Svim bebama nesto ljepse u bušicama, nece van svojevoljno bas
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Sortiraj odgovore
Najstariji