Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ana0310
    15. Lipanj 2021. 20:53

tweetyca

Kiflice - e vidis, meni tako zanimljivo sto se ta Marie Kondo doslovno proslavila na svojoj metodi slaganja robe, sjecam se kad sam dosla na faks i imala stvarno limitirano prostora, uvijek sam slagala robu tako, a sad je odjednom hit i svi su prosvijetljeni njome iako bi ti i prije 10 godina gugl rekao istu stvar 😀
    Uglavnom za djecju robicu (osim hlaca) mi se nije cinilo prakticno jer ne vjerujem da bi mogla razlikovat bodice a i pucala sam na organizaciju u stilu da mi kasnije bude sto lakse slagat kad je ona vec tu.
    Rezultat na kraju :https://ibb.co/PxdsXL3
    https://ibb.co/PrTK0K8
    Ja hepi! 😊 Skubb su mi ostali sa strane i vidjet cu dal cu ih uopce koristit 😅

Super je! 😊

2021. M 💗

mara5
    15. Lipanj 2021. 21:08

ana0310

mara5

Sve je sa Aliexpressa, oko 20tak kuna je bila ta vezica reko zasto ne idemo naruciti i prezadovoljna sam, i ima super jaku kvacicu.
    .
    Negativ naravno, trebala sam naruciti vise komada da nam svima podjelim na forumu 🤣🤣🤣🤣 da mame spase jastuke dok cekaju svoje bebice 😛.
    On je bio mislim cca 7kn.
    .
    Nisam gledala kod nas te cijene, narucila sam cisto za probu i veceras cu se jos malo baciti oko.

Đabe 😅 i prekrasna mi je vezica! 😍
    Ja sam za malu naručila na istu foru od woodychewlery, malo skuplje, al su mi isto preslatke 😊 https://ibb.co/F5Czrrx

Prekrasno je 😍, nadam se da nisi preplatila... sad vidim da na aliju ima dosta slicnih komada cak i setova slicnih tvojem.
    .
    Sad vidim da ubiti ima svega, hahahahah sad cu naruciti gluposti i isto jednu personaliziranu vezicu.. jer eto sto da ne 🤭

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Amber
    15. Lipanj 2021. 21:10

minilamb

Amber

minilamb

Oh, hvala ti, imala sam također nekoliko puta i to napinjanje trbuha, tačno tako kako si opisala, to me baš prepalo bilo😒😒
    A što se tiče boli u preponi, javi se u jednoj preponi odmah na početku kod donjeg stomaka, nisam baš vješta u objašnjavanju🤣🤣 to mi se desilo dva tri puta, kao da sjevne ta neka tupa bol i tačno me podsjeti na period kad sam trebala dobiti menstruaciju, po tome sam uvijek znala da je počelo…
    Uglavnom miješala sam to sa bh kontrakcijama, ali sad vidim da sam imala i nekoliko tih kontrakcija, znao mi se trbuh stvrdnuti jako i onako nije da boli nego neki čudan osjećaj zatezanja trbuha

E, ta zatezanja trbuha koja ne bole ali su malo cudna i nekontrolirana - to su BH kontrakcije :) u principu ne bih to klasificirala kao bol, vise neku nelagodu. A ovo bi moglo biti neko ziganje jajnika ili mozda neki od ligamenata koji drze zdjelicu na mjestu? Ako zareda u nekom regularnom ritmu odi svakako da provjere da nisu kontrakcije :) Ako je nesto od ligamenata, najbolje ce ti pomoci da stojis na dva stopala stalno i cim manje siris koljena naglo (najteze po noci kad ne razmisljas o tome). Navodno mogu i neke yoga vjezbe pomoci, meni je najvise ucinilo razliku to stajanje na obje noge i ustajanje iz kreveta. Drzim ti fige :)

Hvala ti puuuno🌸🌸
    Vidim da se nas dvije ganjamo i sa sedmicama trudnoće, ja sam danas 33 pune 😊
    Kako bilo probat ću to sa stajanjem na obje noge, jer stvarno uvijek kad stojim teža je na jednoj nozi🙄🙄 Ako se nastavi javit ću se ginekologu pa da vidimo dokle smo😊

Je, probaj to i ne sirenje koljena, stvarno mi je pomoglo. Brzo se naviknes kad krenes misliti na to. 

Daaa moj termin 4.8.! I tweetyca nam je tu negdje od aktivnih cura na forumu, znam da se nas dvije uglavnom pratimo sa simptomima 😅

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

mara5
    15. Lipanj 2021. 21:17

Tia12 - 05.06. DEČKO 💙✔
    Hejs - 10.06. DEČKO 💙
    Bela23 - 13.06. CURICA 🧡✔
    Amelia92 - 14.06. CURICA🧡
    paulaa - 14.06. DEČKO💙✔
    Mirjam2 (Mimica)- 18.06. DEČKO💙 / DE
    Clio35 - 19.06. DEČKO 💙 / Zadar
    Luckyy42 - 20.06. Ipak DEČKO💙
    Mare87 - 20.06. CURICA 🧡✔
    Olivera - 21.06. DEČKO 💙
    ana.b. - 23.06. DEČKO 💙 DE
    Barbi_2309 - 23.06. 
    Mallla - 23.06.  CURICA🧡 / Dubrovnik
    cocolina - 23.06. CURICA🧡 /Zagreb✔
    Lulu.lu - 24.06. CURICA 🧡 /  Pula
    Norrah - 24.06. CURICA 🧡
    Janaa- 24.06. CURICA 🧡/ Pula ili Rijeka
    matea1989 - 25.06. CURICA 🧡 / Split
    orhideja1 - 25.06. DEČKO 💙 / Karlovac
    Magdalena - 25.06. CURICA 🧡
    Duelma - 25.06. DEČKO 💙 / Rijeka
    Tinchy_07 - 26.06. DEČKO 💙 / Pula ili Rijeka
    Monika1011 - 28.06. 
    Miska - 29.06. DEČKO 💙 / DE
    Negativ.Ljubavi - 29.06. DEČKO 💙 / Zagreb Petrova
    .
    .
    Lipanj trudnice, cisto da vas podsjetim da ne zaboravite da je ovo vas mjesec  😛😛😛

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Naki123
    15. Lipanj 2021. 21:19

Zenice fatal vas umor 😴 ja se probudim umorna, i popdne zaspem al opet sam umorna. Kao da me traktor pregazio, a o tome da se umaram ko da mi je 60 da i ne pricamo. 
    Usput kakve ste sa kilama 😂 mislim da cu do kraja zakucat 

ana0310
    15. Lipanj 2021. 21:24

Ja cu zapravo roditi 26. i doc cu u Petrovu i tamo ce biti najdraza Negativ ljubavi pa cemo zajedno pjevati 🥳😍🤣

2021. M 💗

Kiflica
    15. Lipanj 2021. 21:33

Cocolinaaa, cestitaaam! 🎉🎈❤🤗 Divno, sve bas zvuci lagano i brzo i bez frke, za pozeljeti! Bas pozitivno djeluju ova divna iskustva na psihu nas ostalih koje cekamo u redu! 😊 
    Evo mi danas bile na pregledu, sve je super, samo je bebica i dalje manja, no raste pomalo. Imam drugi pregled u bolnici sutra da provjere malo zasto je manja, je li samo njezne građe ko mama. Nadam se da je sve ok, razmisljam pozitivno i ne bojim se nekako, vec sam skoro u terminu, pa i da me moraju porodit ranije bi bilo sve ok...ali nekako mislim da nece ona jos vanka, jos ce se malo debeliti u maminoj trbici! 😊 

Kiflica
    15. Lipanj 2021. 21:37

A Kon Mari metodu sam tek sad pocela upraznjavati iako knjigu imam vec par godina, a nikako da se uhvatim rasciscavanja. Meni to na primjer nije tako prirodno da budem uredna, ko ti Tweety, meni je bio kaos u ormarima i kakk izvucem jednu stvar, sve se porusi... Tako sa su mi kutije, ladice, skubovi i nacin slaganja bili otkrivenje! Prije sam imala obicne police i jednu stvar na drugoj, umjesto u ladici jednu pored druge! A sada je sve lijepo slozeno i tocno znam sta mi je gdje. I bebine stvari zafrkane tocno znam koja je i kakva, super osjecaj imati sve mapieano u glavi. 

Mallla
    15. Lipanj 2021. 22:04

Hej ekipa, evo mene da malo kukam...dakle danas kaotičan dan, želudac me satrao skroz na skroz do mjere da sam si poželila trudove samo da me želudac pusti. Još uvijek nisam naj naj al je malo popustilo. Zakljucak iz cijele priče je da namirnice koje jedem moram svesti na najmanju moguću mjeru i jesti samo i isključivo laganu hranu za koju pouzdano znam da mi neće smetati. Od 17h muku mučim s tim želudcem. Nema što nisam probala da ga umirim....sad sam uscrpljena i čekam da prestane skroz boljeti pa da mogu u krevet. Mara popis je super, baš me obraduje vidjeti ga a radujem se što će uskoro kvačica i kraj mog imena....ako me ne uhvati do vikenda za vikend dajem sve od sebe da pokrenem priču. Dosta mi je trudnoće, onako turbo dosta....
    Cure divne su te vezice i slinčeki što ste nabavile...ono nestvarno polako postaje stvarno ❤
    Usput danas sam primila niz poziva i poruka sa slavnim pitanjem jesam li čitava 😁🤣 pitam se što me tjeraju danas....moram stalno naglašavati da će biti upućeni.

url=https://lilypie.com]

ana0310
    15. Lipanj 2021. 22:20

Negativ.Ljubavi

ana0310

Ja cu zapravo roditi 26. i doc cu u Petrovu i tamo ce biti najdraza Negativ ljubavi pa cemo zajedno pjevati 🥳😍🤣

Awww 🤗
    Ali ček, ček, ček, ja ću već tada roditi pa ću još biti u bolnici, ili ću roditi na termin 29.6.? Samo mi to pojasni čisto da znam 😂😂😂
    Vidim kupila si i slinček, super, i ja ću svoj ponijeti 🤣

Morat cu do vidovite Bare da mi tocno veli koja ce kad doc na red, javim! 
    Obavezno, bez slinčeka nikud! 🤣

2021. M 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.