Mara daj plizzz link od ovog smajlija za dude, imam jedan u kosarici pa da vidim jel isti seller, za koliko ti je dosao paketic u Hrv? Meni neki stignu za 3 tjedna dna neki za 3 mjeseca pa da ne narucujem ako si ga dugo cekala.
Ana, Negativ i ja biiiii s vama 29. ionako cemo sve 3 u petrovu pa zasto ne ubrzati da se druzimo 😂😂
It's a boy! 💙
Meni baš šokantno toliko u svega 2,3 dana. Počelo je kad i bol u nogama velika, pa možda to ima veze. Nije da me brinu kile kao kile, više što će se doktorica ljutiti jer poludi na veliku kilažu...i što me strah da nije nešto loše jer su i te noge crvene i bolne,a i bebonja mi ima prevelike skokove u rastu. A baš sam bila zadovoljna sa svojih +13 koje su čučale tako nekoliko tjedana. Vičem mužu da su me ukleli jer su mi mi svi koji su me vidili u zadnje vrijeme rekli da nisam puno debela 😂😂 I eto ga na 😄 Doduše i zadnja 2 prije toga koja sam dobila sam nekako brzinski dobila pa onda nekih 6,7 tjedana ništa. Ja sam puno na početku nabila. Uff ajde neću dramiti, valjda će biti sve ok. Meni je cilj da ne prešišam 20 😅 Samo neka mi bebonja bude ok jer imamo problema s velikim rastom. Na zadnjem pregledu je rekla da će me u bolnicu staviti ako bude puno rastao. Nadam se da je to sve voda i da zato i noge bole.
Sto se kila tice ja sam negdje na +16 sad, Lullaby isto su mi odjednom skocile, pa sam stala 3-4 tjedna nisam dobila ni grama, i onda u 2 tjedna 3 kile. Uvijek se vazem ujutro, u isto vrijeme, nis mi nije jasno, osim da osjetim dosta vode i tezine u nogama i vjerujem da je to povezano 😃🍀
It's a boy! 💙
Što se kilograma tiče ja sam na +12, s tim da sam startala s većom kilažom nego prvi put. Sada tjedno dobijem oko 1kg. Obujam trbuha mi je 121cm. Uglavnom ima me! Sada trenutno na visinu 177cm imam 95kg. Vidjet cemo koliko ce otici s porodom i kakav ce tempo biti kasnije. Sada nisam nesto opterecena tim djelom, spremnija sam ovaj put na taj period čudnog izgleda tijela....
Uglavnom, želudac mi se smirio al zato mala sada radi vrlo bolnu gimnastiku, razvlači me na sve strane i fino se nabija na cerviks! Nadam se da to nabijanje makar nesto radi po pitanju otvaranja!
url=https://lilypie.com]
Meni baš šokantno toliko u svega 2,3 dana. Počelo je kad i bol u nogama velika, pa možda to ima veze. Nije da me brinu kile kao kile, više što će se doktorica ljutiti jer poludi na veliku kilažu…i što me strah da nije nešto loše jer su i te noge crvene i bolne,a i bebonja mi ima prevelike skokove u rastu. A baš sam bila zadovoljna sa svojih +13 koje su čučale tako nekoliko tjedana. Vičem mužu da su me ukleli jer su mi mi svi koji su me vidili u zadnje vrijeme rekli da nisam puno debela 😂😂 I eto ga na 😄 Doduše i zadnja 2 prije toga koja sam dobila sam nekako brzinski dobila pa onda nekih 6,7 tjedana ništa. Ja sam puno na početku nabila. Uff ajde neću dramiti, valjda će biti sve ok. Meni je cilj da ne prešišam 20 😅 Samo neka mi bebonja bude ok jer imamo problema s velikim rastom. Na zadnjem pregledu je rekla da će me u bolnicu staviti ako bude puno rastao. Nadam se da je to sve voda i da zato i noge bole.
Mi smo isto trudne pa me sad malo sokiralo sto ti je dr rekla da ces u bolnicu ako beba bude puno rasla. Ja sam bas jucer bila na pregledu i bebac ima 2550 kaze dr da je veliki ali nije bolnicu spominjao. I moj sin je rodjen veliki 4500 i 53 cm ali i muz i ja smo visoki, ja 180, a muz 192.
Ja sam sad na +13 i ne kuzim kak jer jedem isto ko i kad nisam trudna. U prvoj trudnoci dobila 20kg ali sam bas puno jela jer sam stalno bila gladna, a na porodu otislo 15 kg.
Cure, stvari za bebe su vam preslatke
Cure kojima ovo nije prva trudnoca - kak se osjecate u odnosu na prvu?
Ja grozno, jedva cekam roditi. Naravno da doguram do nekih sigurnih tjedana, sad sam 32 a termin mi se cini svjetlosnim godinama daleko 😒 Bas mi je nekako tesko. E sad da li je to do toga jer sam 5 godina starija ili do toga da je ovaj put beba nisko, ne znam. Kakva su vasa iskustva?
Puterica pa dobro s obzirom da ste i ti i tvoj suprug iznad prosjeka i prvi bebač isto onda je nekako i u redu da je i bebonja br 2 veći, bilo bi upitno da je ispod svih prosjeka. Al u tome dobru ulogu ima inače i doktor koji je nadležan i kako on shvaća cijelu situaciju.
Što se tiče trudnoće i tegoba, prvo što sam 5 godina starija, drugo što je ljeto i već su vrućine, tempo života mi je znatno drugačiji u odnosu na prvu trudnoću. Isto mi je sad beba niže nego prva al to mi ne smeta već odgovara jer prvi put me ubijala žgaravica jer je beba doslovno želudac gurnula u grlo. Ipak, brzo mi je prošlo, jako brzo...nadala sam se da će se možda drugi put stvari pokrenuti prije al ništa od toga. Teško mi je i puna mi je kapa što se osjećam neupotrebljivo. Ponašam se kao beba, neka 2 do 3h uspješno funkcioniram i onda sam komirana i zaspem i sve tako u krug. Prije sam pisala o želudcu koji me zadnjih dana izluđuje takonda sama sebe stavljam na dijetu i ne jedem više niša što volim jesti. Sve u svemu počelo mi je biti svega preko glave.
url=https://lilypie.com]
Cocolina cestitke! Uzivajte zajedno maksimalno i brz oporavak ti zelim ❤️
Sto se kila tice... Ja sam na +4,5... 57,5 imam trenutno i ne smijem dobiti vise od 4kg do kraja zbog gestacijskog. 🙄
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Puterica, Malla i meni je druga trudnoća znatno teža. Isto sam starija, beba je nisko od početka, veće tegobe, u prvoj trudnoći sam se super osjećala, stvarno kao da nisam ni trudna.
Što se kila tiče, ja sam na +6 i to je super, ali ide onaj faktor gdje svi drame oko toga da je beba sitna. Tako da nekako ili je prekrupna beba i mama ili presitna. Mislim da se ne trebamo zamarati oko toga, bitno da su nam bebice dobro i sve će biti ok.
Cocolina odmaraj i uživaj sa svojom mrvom.
Ja sam još uvijek po pitanju epiduralne skeptična ne znam zašto, pa mislim da je ni ovaj put neću uzeti, ali vidjeću još 🙈
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Cocolina cudim se da su ti dali na 6 prstiju epiduralnu, al nek su ti bar malo olaksali.
Kaj se kila tice ja sam i dalje 15 u plusu i nitko mi nista za to rekao nije. Sa starijim sam dobila 18, vjerujem da bi i sad tolko dobila da nisam u bolnici zavrsila. Sad mozda i smrsavim od ove bolnicke prehrane😂😂😂😂 e i na prvom porodu mi 9kg otislo odmah u startu tak da se nemojte previse oko kila zabrinjavat
Sortiraj odgovore
Najstariji