Sassy kod mene je ležanje kako uspijem i kako se namjestim da me ništa ne boli. Nekad je to lijevi bok, nekad desni, nekad leđa 🤷🏼♀️
Moja avantura danas, plaža, ja sama.
Hahhahahahaha jedva sam se namjestila, kao malo bih se osunčala, bućnula se 2 puta i ajmo kući 🤣🤣🤣 na kraju sam još i uspjela sat i po biti na plaži.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Ups..slucajno poslala nedovrseno. Ugl, stvarno sta je ovo svi porodi brzinski, lagani, minimalno komplicirani. Svaka cast, i drago mi je da vam je do sad svima bilo ne traumaticno! Bebica je slatka, malena, uzivajte zajedno <3
.
Bela super da si doma vec i da je s Nikom sve super :) slatko mi je to ime, mene tak zove puno ljudi jer mi je ime Dominika, ne podsjeca me na mene nego mi je samo slatko
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
https://ibb.co/99Bz7RZ evo da ju i viditee
A mrva mala🥰🥰🥰čestitke cocolina na maloj princezi. I tvoj se porod čini ok, želim ti brz oporavak i dolazak kući, a curki sretno djetinjstvo.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Bravo, Cocolina 🧡
Kiflice - Slažem se za težinu, htjela sam malo iskomentirati jer je to Mirjam malo kopkalo 😉
Pilates lopta (!) - Cure, frendica mi je rekla da je njoj sve započelo isti dan kada se prihvatila i pilates lopte 😲 Dakle još jedna cura!!! 😂😂😂 Alert, alert!
Hahahah, neka onda jos moja lopta stoji u kutu, nisam spremna😁
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
https://ibb.co/99Bz7RZ evo da ju i viditee
Ja sam se zaljubilaaaa😍😍😍 Mrgud mali❣ čestitam od srca, žive i zdrave da ste❤❤❤
Termin: 3.8.2021. 🥳🥰
Baby girl L. is coming 🌞🌸
Predivno...čestitam 🥰🥰🥰
Super kako imate lijepa iskustva s porodom, lakše ćete se odlučiti za drugo 😉
Mia 🥰 termin 27.7.
🌞🌊🤱 Ljetne bebice 👶🌊🌞
Tia12- 03.06. DEČKO 💛
Paulaa- 05.06. Ruben 💛
Bela 23- 10.06. Nika 💛
Mare87- 14.06. CURA 💛
Cocolina- 15.06. Lucija 💛
🙅♀️30, 🙋♂️29
Coco cestitam! Predivan ti je taj mali smotuljak! 🤱🤗❤
.
Ne znam.sto sam vise procitala, ponese me kad ttebam.listu ispuniti, pa samo mislim na to 😅
🙅♀️30, 🙋♂️29
Žene, može li mi neka pojasniti kakav je osjećaj tih BH kontrakcija? Ja sam posljednju sedmicu, nekoliko puta imala tupi bol u preponi, isti taj bol sam osjećala prije kad bih dobila mjesečnicu.. pa kontam da nije toto?
Termin: 3.8.2021. 🥳🥰
Baby girl L. is coming 🌞🌸
Sortiraj odgovore
Najstariji