Dobro jutro cure,
Evo prvi dan mog godisnjeg, napokon nema vise posla :) jest da cu ga provest u krevetu radi situacije ali makar cu se naspavati (nadam se).
Boli me jutros donji dio ledja, nadam se da nisu opet kontrakcije jer nema zatezanja.
Pridruzujem se ekipi s zgaravicom i mucninama, izgleda da mi tablete nikako ne gode jer po cio dan zeludac katastrofa.
Cekam malm komodicu danas 😊
Cocolina zelim ti svu srecu. Ostale cure takodjer 🙏💪
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Lulu.Lu, žao mi je zbog visokog tlaka ali neka si im tamo, u terminu si 🤗
Cocolina, kako je? 🤗
Tweetyca, tako sam i ja, odokativnom metodom, prislanjala body na body da skužim veličinu. Imam baš puno različitih proizvođača, neke etikete raskuhane pa nit ne vidiš veličinu 😄
Termin 18.06
Vjerujem da se Cocolina mazi sa malom srecicom🥰🥰
Lulu samo hrabro, bolje da si pod nadzorom🙏🏽
Prijavljujem neprospavanu noc, konstantno grcenje stomaka, ali nista konkretno.
Zene, kraljice i uskoro majke, ajmooo🥰🙏🏽😍 mene neka euforija pere, dobro smo krenule, sad kad se zalaufa 🤭😅🥰💪🏽💙❤️
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Sassy nas Malm je stigao!
I sva robica je opeglanahttps://ibb.co/JmJdh83😂 i sad moram to sve slozit po velicinama. Brojevi su razliciti kod razlicitih proizvodjaca pa taj nacin sortiranja nece funkcionirat 😅
Inace razmisljamo da odustanemo od kupovanja jos nastavka za malm komodu jer imam prostora za presvlacenje ”sa strane” , al vidit cemo jos
Ti si bas bila vrijedna, ja cu morat cekat nekog dobrovoljca da opere i popegla svu odjecicu :) za sad su u random kesama po ormarima i iskreno nemam pojma sta sam sve kupovala 😂 sto se tice velicina ja cu ih sve skupa, one sto su vece zavratit malo rukave i eto ga :) jucer sam saznala da je muz rodjen s skoro 62 cm, kontam ako i bebi bude na tatu, dzaba meni sve 50/56 sto sam kupila 😂
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Lulu.lu neka si ti otisla, bolje provjerit, pogotovo u ovim tjednima. Proteini u urinu su uredni?
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Sta nije cocolina pisala da ce joj stavit balon za kroz noc, pa dat normabel da se naspaba i onda indukcija ujutro u 10 h? Mislim da nam cocolina upravo rađa.❤ Drzimo ti fige, javi se kad budes mogla!🤗
Tweetyca- super, javi svejednon pliz kad dođe luk i kad probas!
Robica- ja uspjela osloboditi 3 manje ladice, 2 vece ladice, i 2 jako duboke velike za bebu u ormaru... Odnijela vrece i vrece za donaciju i reciklazu.
Poslozila 48,50,56 i neke sitnije 62 u prvu manju ladicu jer toga imam manje, 62 u veliku jer toga imam jako puno, 68 u manju, i acessorize (trakice, kapice, carapice, rukavice) skupa s par stvari broja 74/80/86. U jednu veliku ladicu mi je stalo sva posteljina, rucnici za kupanje, krpice, tetrice, dekice itd. U duboku ogromnu ladicu pelene i kozmetika za bebe i jos imam jednu praznu ogromnu duboku gdje cu poslagati igracke kad ih operem i dezinficiram. Do tada su u vreci. 😊
Srecom pa je vecina te robice i igracaka posuđena, tako da cu se brzo rjesavati cim preraste i oslobađat ce mi se ladice za vece brojeve kako bude bebica rasla. :)
Twetyca, daaa, ta bebi robica je bas sitna i gomilu toga stane po ladicama! I ja sam u pocetku kad sam dobila 5 ogromnih veca robe pomislila da je to previse 8 da necz 8mati gdje smjestiti i samo stavila u vreci pod krevet! 😂 A onda, malo po malo, oslobaeala prostor, prala, slagala robicu i cudim se kako stane sve! Ja sam jos motala sve po Kon Mari metodi u tuljke, a tako stane stvarno gomila...preslozila jos 5 ladica i polica svoje robe po toj metodi i rako mi se jos mjesta oslobodilo, i jos se ne napravi nered kad vadim jednu stvar. Skubovi od Ikee su mi vrh, tako lijepo drze stvari!
Curke, ja evo punih 38 tjedana.
Procjena bebe na UZV 3100 g, ostale mjere OK.
Glava i dalje vodeća, beba gleda prema mojim leđima (bebina leđa prema naprijed, malo ulijevo). Doktor veli da ležim na lijevom boku kada dođem na porod.
Pitala ga malo o tome je li bebica spuštena, on kaže da se ništa ne brinem za to, da to dođe s trudovima.
.
Nadam se da na kraju bude sve OK, već sam u odmakloj fazi… ☺️
Negativ.Ljubavi, super ste! 👍 Meni je prije 2 tjedna bio leđima na mojoj desnoj strani, jučer na lijevoj, tako da se svakako još stigne smjestiti 😊
Mene malo kopka što je moj na 3200, a prošli pregled prije 2 tjedna bio nešto malo iznad 3100... Nije mu mogla nikako bedra izmjeriti jer se sav skvrčio, ali protoci su uredni pa se nebi smjela brinuti, ali malo me kopka. Znam da su procjene, al nemrem si pomoći
Termin 18.06
Ja ostajem u bolnici na patologiji. Rekao je doktor da ako se ništa ne pokrene samo da će inducirati krajem tjedna. 🤗 Veselim se i plašim istovremeno. Za proteine u urinu mi nisu ništa rekli. Ali nešto je dr spominjao da ću sutra skupljati urin kroz cijeli dan pa da ćemo vidjeti. Ful simpa doktor! Samo mi nije jasno zašto nemaju ime na kuti? Glavno da prodavačice npr moraju imati 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji