Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    14. Lipanj 2021. 23:00

Kako vama ide, jel tko sta vjezba/masira/pije ili vam se ne da bas? I meni se sve manje da.😊
    Tweetyce, si probala taj Tiny Love luk na Babybjornu? Javi pliz jel moze jer i ja imam Babybjorn bez luka. Jako zanimljivo ako moze na sve, i kolica i krevetic i ljulju - sta ima prilagodljivu sirinu ili kako? 

• Ivančica_Maslačak
    14. Lipanj 2021. 23:01

Mallla

Cocolina mislimo na tebe ❤
    Strije - imam ih od prve trudnoće kqda su počele na bokovima i onda stvorile cijeli obruč oko trbuha. Dok sam bila velika nije se punobprimjećivalo al kad sam rodila izgledale su grozno, tamne, debele, ma kriminal. E onda su s vremenim stanjile i pobijelile tako da vide se one al nije previše strašno. Sada su se te iste ponovno razvukle i dobila sam par novih. Samo što sam navikla pa me ni ne dira baš njihova prisutnost. Najgore izgledaju nakon poroda a onda s vremenom dođe to na svoje!

Potpisujem za strije. Isto mi je tako. Naučila sam živjeti sa njima. S vremenom izblijede tako da se manje vide. Ja smatram da to nema veze s mazanjem. Sve je to genetika i kakva je koža općenito....

Mia 🥰 termin 27.7.

Tinchy_07
    15. Lipanj 2021. 02:17

Cocolina nadam se da drzis princezu u rukama 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Hedwig.Z
    15. Lipanj 2021. 05:50

Heej cure! Da prijavim da sam u bolnici. Kako.me jučer bolila glava cijeli dan nekako, sinoć je baš počelo jako. I idem si mjeriti tlak, bio je povišen. I odlučila sam ići na hitni prijem u bolnicu. Napravili su ctg i pregled. Sad je sve ok, ali zadržati će me da naprave sve nalaze. Ugl ctg ne ocitava trudove za sada, radili su mi ga 3 puta. 

Ivo& Ivana💙♥️
    15. Lipanj 2021. 06:43

Cocolina nadam se da je noc dobro prošla i da se vrc maziš sa svojom bebicom. Javi nam se cim mogneš
    Lulu. Lu kako si?
    Cure moje ja više neznam kako bi spavala. Sve me živo boli. Ciječu noc se prevrcem s boka na bok i nemogu više od bolova. Na leđima nemogu ni sekunde jer me pocne gušiti i maleni nabija noge u rebra, boli za poludit. Ja sam baš sitne građe i stvarno mi je postalo jako teško nosit. Koliko god me panika zna uhvatit zbog poroda, toliko jedva cekam da sve prođe

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Bojana2017
    15. Lipanj 2021. 06:46

Jutro cure 😀 😀
    Lulu.Lu drži se i neka te tu da provjere sve 😊
    Cocolina navijamo da je sve gotovo i da se maziš sa svojom bebicom 😍😍😍
    Ja se i dalje mažem svako veče i tako od kako sam saznala da sam trudna. Jedino sam tu dosljedna. Međicu ne masiram, čaj ne pijem 🤷🏼‍♀️.

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Hedwig.Z
    15. Lipanj 2021. 07:29

Čekam vizitu u 8h. Vjv će me zadržati na odjelu patologije trudnoće, tako mi je rekla dr koja me zaprimila noćas. Opet mi je povišen tlak 130/100. 🙄 Neka sam došla da.
    Sada sam sama u sobi,  radi kovida, čekam test. Mislim da me samo zid dijeli od radjaone pa sam jutros čula bebicu kako se rodila. Zaplakala sam od sreće 🤗 Sad je još jedna mama u trudovima. 

Mallla
    15. Lipanj 2021. 07:45

Lulu.lu drago mi je da te intuicija dobro uputila. Kod visokog tlaka je važno biti pod nadzorom dr. Opcenito a u trudnoci da ne govorim, posebice visokoj trudnoci. Sad nek te pregledaju od do...a ako se tlak ne primiri moguce je da bude i neki plan za porađanje, u svakom slučaju Sretno, strpljivo i javljaj nam 🥰
    Cocolina nadam se da je kod tebe vec gotovo, a ako nije onda da do rucka budes sa svojom mrvicom u
     maženju, i jakooo me zanima kolika je na kraju!
    Mažem se svaki dan iza tuširanja, ne pijem čaj, ne masiram se, samooo čekam!
    Clio e da, to su čari posljednjeg dijela trudnoće, nikako se namjestiti, nešto nenpaše tebi, nešto bebi u svakom slučaju iscrpljujuće!

url=https://lilypie.com]

• Tonks6
    15. Lipanj 2021. 07:46

Lulu. Lu nek si ti njima pod kontrolom, s tlakom i trudnoci se bome nije za igrat, a sad si i prednkrak vec, mozda te i porode

Lullaby
    15. Lipanj 2021. 08:27

Cocolina sretnooo 🤞 
    Lulu bolje da si tamo da te prate 🤗 Ajme ajme kako vrijeme leti, počinjemo se ozbiljno redati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.