Kako vama ide, jel tko sta vjezba/masira/pije ili vam se ne da bas? I meni se sve manje da.😊
Tweetyce, si probala taj Tiny Love luk na Babybjornu? Javi pliz jel moze jer i ja imam Babybjorn bez luka. Jako zanimljivo ako moze na sve, i kolica i krevetic i ljulju - sta ima prilagodljivu sirinu ili kako?
Cocolina mislimo na tebe ❤
Strije - imam ih od prve trudnoće kqda su počele na bokovima i onda stvorile cijeli obruč oko trbuha. Dok sam bila velika nije se punobprimjećivalo al kad sam rodila izgledale su grozno, tamne, debele, ma kriminal. E onda su s vremenim stanjile i pobijelile tako da vide se one al nije previše strašno. Sada su se te iste ponovno razvukle i dobila sam par novih. Samo što sam navikla pa me ni ne dira baš njihova prisutnost. Najgore izgledaju nakon poroda a onda s vremenom dođe to na svoje!
Potpisujem za strije. Isto mi je tako. Naučila sam živjeti sa njima. S vremenom izblijede tako da se manje vide. Ja smatram da to nema veze s mazanjem. Sve je to genetika i kakva je koža općenito....
Mia 🥰 termin 27.7.
Cocolina nadam se da drzis princezu u rukama
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Heej cure! Da prijavim da sam u bolnici. Kako.me jučer bolila glava cijeli dan nekako, sinoć je baš počelo jako. I idem si mjeriti tlak, bio je povišen. I odlučila sam ići na hitni prijem u bolnicu. Napravili su ctg i pregled. Sad je sve ok, ali zadržati će me da naprave sve nalaze. Ugl ctg ne ocitava trudove za sada, radili su mi ga 3 puta.
Cocolina nadam se da je noc dobro prošla i da se vrc maziš sa svojom bebicom. Javi nam se cim mogneš
Lulu. Lu kako si?
Cure moje ja više neznam kako bi spavala. Sve me živo boli. Ciječu noc se prevrcem s boka na bok i nemogu više od bolova. Na leđima nemogu ni sekunde jer me pocne gušiti i maleni nabija noge u rebra, boli za poludit. Ja sam baš sitne građe i stvarno mi je postalo jako teško nosit. Koliko god me panika zna uhvatit zbog poroda, toliko jedva cekam da sve prođe
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Jutro cure 😀 😀
Lulu.Lu drži se i neka te tu da provjere sve 😊
Cocolina navijamo da je sve gotovo i da se maziš sa svojom bebicom 😍😍😍
Ja se i dalje mažem svako veče i tako od kako sam saznala da sam trudna. Jedino sam tu dosljedna. Međicu ne masiram, čaj ne pijem 🤷🏼♀️.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Čekam vizitu u 8h. Vjv će me zadržati na odjelu patologije trudnoće, tako mi je rekla dr koja me zaprimila noćas. Opet mi je povišen tlak 130/100. 🙄 Neka sam došla da.
Sada sam sama u sobi, radi kovida, čekam test. Mislim da me samo zid dijeli od radjaone pa sam jutros čula bebicu kako se rodila. Zaplakala sam od sreće 🤗 Sad je još jedna mama u trudovima.
Lulu.lu drago mi je da te intuicija dobro uputila. Kod visokog tlaka je važno biti pod nadzorom dr. Opcenito a u trudnoci da ne govorim, posebice visokoj trudnoci. Sad nek te pregledaju od do...a ako se tlak ne primiri moguce je da bude i neki plan za porađanje, u svakom slučaju Sretno, strpljivo i javljaj nam 🥰
Cocolina nadam se da je kod tebe vec gotovo, a ako nije onda da do rucka budes sa svojom mrvicom u
maženju, i jakooo me zanima kolika je na kraju!
Mažem se svaki dan iza tuširanja, ne pijem čaj, ne masiram se, samooo čekam!
Clio e da, to su čari posljednjeg dijela trudnoće, nikako se namjestiti, nešto nenpaše tebi, nešto bebi u svakom slučaju iscrpljujuće!
url=https://lilypie.com]
Lulu. Lu nek si ti njima pod kontrolom, s tlakom i trudnoci se bome nije za igrat, a sad si i prednkrak vec, mozda te i porode
Cocolina sretnooo 🤞
Lulu bolje da si tamo da te prate 🤗 Ajme ajme kako vrijeme leti, počinjemo se ozbiljno redati.
Sortiraj odgovore
Najstariji