Ja ostajem u bolnici na patologiji. Rekao je doktor da ako se ništa ne pokrene samo da će inducirati krajem tjedna. 🤗 Veselim se i plašim istovremeno. Za proteine u urinu mi nisu ništa rekli. Ali nešto je dr spominjao da ću sutra skupljati urin kroz cijeli dan pa da ćemo vidjeti. Ful simpa doktor! Samo mi nije jasno zašto nemaju ime na kuti? Glavno da prodavačice npr moraju imati 🙄
Jooooj pa nemaš straha, u terminu si 😘😘
Jesu te već smjestili u sobu? Pitaš cimerice kak se doktor zove 🤭 Možda je samo zaboravio staviti ime na kutu... A možda nije ni doktor 😂 (zezam se malo)
Termin 18.06
Ja ostajem u bolnici na patologiji. Rekao je doktor da ako se ništa ne pokrene samo da će inducirati krajem tjedna. 🤗 Veselim se i plašim istovremeno. Za proteine u urinu mi nisu ništa rekli. Ali nešto je dr spominjao da ću sutra skupljati urin kroz cijeli dan pa da ćemo vidjeti. Ful simpa doktor! Samo mi nije jasno zašto nemaju ime na kuti? Glavno da prodavačice npr moraju imati 🙄
Ti si u Puli? Ako se dobro sjećam😊😊😊
Super, stiže i tvoja beba ubrzo 🥰🥰❤️❤️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Neki stariji, procelav doktor?
Super sto te ostavljaju da prate, ali u terminu si bude sve kako treba
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Curke jel se javila Cocolina?
Zadnje sam se cula s njom oko 7❤️
Nista jos
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Lulu.lu, sretno! Uskoro si s bebicom!❤
Negativ ljubavi, to je normalna tezina...kao sto vec rekoh, normalna u terminu je od 2500-4000...to i sama sebi ponavljam jer je i moja manja.😊
Cure iz Pule - ako me ulovi za rodit tamo negdje za vikend, pa ne stignem do Rijeke - kakva su pravila? Jel moze muz sudjelovati u porodu? Treba li imati neke testove, odijelo, tecaj polozen? Za Ri ne treba nista. Ima li u Puli stolcic za rodit, kada ili samo klasika?
Curke samo da se javim!
Ne stignem citati, ne stignem pisati nadam se da cu uskoro moci vas pohvatati. Ako je koja u medjuvremenu rodila cestitam. 🥰
Uglavnom mi smo dobro kuci smo dosle u suobtu. Ona je bila na granici sa zuticom ali evo dns je vec puno puno bolje. U rodilistu je izgubila malo na tezini ali jucer je bila patronazna i u plusu smo sto grama. Sto se bebe Nika se zove i dosta je dobra za sad papa i spava. Mlijeko je nadoslo samo sam zaradila hemoroide na porodu iako sam i prije trudnoce imala s njima problema tako da me oni bas jako bole. Samo da napomenem za pulsko rodiliste, babica je meni bila savrsena jedna i druga i taj dan nisam radjala nego samo ja pa su mi se bas lijepo posvetile. Odjel babinjaca dno dna. Ja nemam rijeci za to opisati. Uglavnom pomoc neku i savjete od njih dobiti necete. Zalosno sli istinito.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Tako da ne mislite da je sve idila tamo. Ja sam tamo plakala svaki dan, srecom smo 48 sati nakon poroda isli kuci pa nije dugo trajalo.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Ej cure rodila se mala Lucija:).
Ujutro u 6 mi skinuli taj balon bila otvorena 4 cm.Isla sma onda na brijanje i ciscenje.Cijelu noc u miru prespavala s normabelom.
U 7 sam dosla u radaonu bils 5 cm otvorena,cekala vizitu koja je dosla u 8 i 20 i tad sam bila vec na 6 cm.
Probusili su mi vodenjak i dali drip imala jedno 4 5 bolnih trudova i rekla nista daj epiduralnu.Dali epiduralnu u 10 i 20 otvorena 8 cm,pocela osjecat neki pritisak dole al nis nisam osjetila posebno posto sam bila na epi.I u 11 rodila tiskala napamet al niti pucana niti rezana.
2710 grama i 47cm
Sad sam ju poslala na presvlacenje a ja lezim jos u radaoni
Jeeeee Cocolina čestitam, divnooooo.
Tako mi je drago i super ste prošle, bez šavova, sjajno. 😍😍😍 Uživajte 😀😀😀
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji