Mara ajdee sad si trudnica sad si moras ispunjavat zelje 😍
Mene jedino zivcira jer se nakon par dana ugasi i onda vise nista ne pise 🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Popiški običnu trakicu da imaš za album ja sam svoje sačuvala.. možda nije higijenski ali sam ih uljepila u selotejp
🙅♀️30, 🙋♂️29
Evo ga cure hahaha napravila sam si testic bas sa + iii bas je lijepi 😍
https://ibb.co/VvS5RVC
Awww, moj sa jacom crticom isto spremljen u ladicu ali crtica nije nimalo izblijedila ❤️
Ja obavila danas prvi pregled, isla s ogromnim grcem u zeludcu jer ovu noc kad sam isla piskit primjetila sam sukrvicu i poslje opet taj smedi iscjedak (sad ga vise nema) ugl prema ultrazvuku je sve okej, gin mi je rekao da prema ovome ne vidi da se sprema spontani ili da je hematom na vidiku. Vidla sam plod cisto malo nesto sitno jer se dobro skriva i nadam se da ce bit sve okej do slj tjedna kad imam opet zakazani termin 🙏
👸 24g
🤴 26g
11.11.2020. ➕
Koji tjedan?
Bit će sve ok, držim fige da bude
6+3 bi bilo danas, dobila sam utrogestan vaginalno i folacin. I dalje sam nemirna makar je on rekao da je za sad sve dobro jer je trudnoca manja nego sta je to po kalendaru, ali kad sam procitala tolko toga u vezi tog iscjedka nije mi svejedno i iskreno se nadam da ce bit sve okej
👸 24g
🤴 26g
11.11.2020. ➕
I ja se nadam, držim fige.
Nemoj previše čitati, jer onda se samo živciraš a neće ti pomoći..
🙅♀️30, 🙋♂️29
Hej jel isao tko na OGTT? Sad sam zvala za nalaz i secer mi je 5,95 pa doktorica zeli provjeriti....jel to ono kad moram piti ono fuj pa vaditi krv?
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Lora ja sam radila OGTT u prvoj trudnoći, obično se radi cca u 5om mj trudnoće. Je to je ono kad dođeš na prazan želudac vadit krv, pa popiješ glukozu i vadiš krv nakon 2h otprilike a u međuvremenu nema pit ni jest. S tim da sam skontala da i u tome ima razlike od laboratorija do laboratorija. Tada mi je popit glukozu bilo kao da cedevitu pijem. Samo do tada i stanu mučnine, ne znam kako bi sad popila.
Čim ti je šećer veći od 5 stavljaju ti dijagnozu gestacijski dijabetes. A dan prije vađenja možeš udarit mini dijetu i onda nalaz uglavnom bude dobar. Tipa da ne jedeš iza 20h, da taj dan ne jedeš slatko ni puno voća osim jabuke i lagano jedeš. To su neki mali trikovi!
url=https://lilypie.com]
Što se tiče manje trudnoće nego je po kalendaru cure ne brinite i ja sam minus 1 tjedan. Tu mi u potpisu piše 11+2 al to moram ispravit jer sam danas 10+1 zapravo. Tako je bilo i prvi put, a na kraju sam i rodila točno toliko kasnije. Nema brige, samo strpljivo i mirno. Ja sad čekam da prođu mučnine i povraćanja da se ko čovjek mogu napiti vode ili pojesti nešto. Toliko malo unosim u sebe, tek tolilo da ne dehidriram. Trbuh mi se već vidi, a nije čudno kad ni ne idem u wc redovno... Ovako se slabije javljam tu jer radim do 16h, imam gužvu na poslu, doma me dočeka 4godišnja gremlinica kojoj na kraju dam mobitel da gleda crtić dok ja mrvu odmorim i onda se kasnije srušimo obadvije od umora.
Lakše mi je što radim jer tako manje razmišljam.
E 2 pitanja!? Jeste li snimile negdje neki dobar popust što vrijedi ispucat za crni petak od opreme za bebu?
I jeste li vadile krv urin, ono standardno na početku trudnoće? Da e još sam ja i odbila probir, već samo hoću anomaly scan, klasični? Jel bio tko već na probiru?
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji