Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara5
    25. Studeni 2020. 20:07

Super onda zajedno odbrojavamo, mislim po pricama da bi se vec oko 16.tt mogao viditi ovisi o polozaju. Nisam sigurba.

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Malena3
    25. Studeni 2020. 20:14

mara5

Malena3

mara5

Malena3

mara5

Ja takodjer nemam sinptome, i ne brinem se 😊
    Ali sam danas bila kod kozmeticarke, inace obozavam ici.. bolio me svaki dodir.. 🤣 to znaci da se nesto kuha 😛😛

Ali mene ni cice ne bole 🙊
    Čitam svugdje da je to prvi simptom 🤔

Mene bole na dodir, imas jos malo do pregleda ako nisi sigurna pisni sutra testic trebao bi biti jako taman 🤭
    Vidim te za jedno 2 3 tjedna kako se zalis na simptome 😛😛😛

Koji koji testić da pišem? 😂🙉
    Nemam pojma za to 🙊🙊🙊🙊

Ma mislila sam na obicni za trudnocu 🤭 ako je beta prisutna onda nekako vjerujem da bi sve trebalo biti ok.
    Ne znam, ja sam prvi put trudna pa nisam bas puno toga prosla, ali stvarno zelin da budes sto pozitivnija! ❤🎈

Aa hvala ti ❤️
    Nadam se da je sve ok :) 

Nina27
    25. Studeni 2020. 20:46

Da, cca 16.tjedan. :) ali s niftyem ili nekim drugim prenatalnim testom već u 11. ili 12.tjednu. 
    Mene sisa bole, inače također samo me tu i tamo probode malo i to je to.
    Meni je idući pregled u pon 30.11. na 6+3. Zato volim privatnog ginekologa. Iako se svaki pregled plaća, barem češće idem pa sam mirnija. ☺️

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

mara5
    25. Studeni 2020. 21:02

Ne znam odakle mi ovoliko strpljenje, ali nekako nisam luda.
    Jedva cekam, ali ne tresem se 🙈😅
    Zato je muz predlozio, a da odemo kod onog tvog privatnika 😂🤭

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Susika
    25. Studeni 2020. 21:20

i moj sljedeći pregled je 14.12,

Susika
    25. Studeni 2020. 21:22

i moj sljedeći pregled je 14.12,

• Dreamer97
    25. Studeni 2020. 22:21

Cao devojke :) evo i mene sa teme LH TRAKICE 3.DEO konacno na ovu🙈 danas sam i ja ugledala svoj +, procitala sam poslednje 2-3 strane ove teme.. planiram ici kod privatnog ginekologa, kada najranije mogu da odem? Inace mi je 33 dana od prvog dana poslednje M, znaci pred kraj 5te nedelje sam.

👱🏼‍♀️ 24
    🧔🏻 24
    ➕ 25.11.

Orhideja1
    25. Studeni 2020. 22:32

Dreamer97

Cao devojke :) evo i mene sa teme LH TRAKICE 3.DEO konacno na ovu🙈 danas sam i ja ugledala svoj +, procitala sam poslednje 2-3 strane ove teme.. planiram ici kod privatnog ginekologa, kada najranije mogu da odem? Inace mi je 33 dana od prvog dana poslednje M, znaci pred kraj 5te nedelje sam.

Dobrodošla, želim ti urednu i školsku trudnoću🤞🤞
    Vjerujem da si nestrpljiva, ali na pregled je ok ići u 7tt jer se tada može nešto više vidjet. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Nina27
    25. Studeni 2020. 22:34

Kod privatnika se možeš odmah naručiti. Ja sam išla s 4 + 6, dakle također kraj 5. Tjedna. Ali tek sa nazirao mini plod o gestacijska vreća tako da ti sento ne isplati, osim ako nemaš neke bolove kao sto sam ja imala. Meni je sad sljedeći pregled sa 6 + 3. Najbolje otići u 7. ili 8. tjednu - tada se vjerojatno već nešto konkretnije vidi. 😊

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

Ivanasu
    25. Studeni 2020. 23:13

Dreamer97

Čestitam! Što se tiče najranijeg odlaska kod privatnika u teoriji možeš odmah ići, ali ti tada ništa sa sigurnošću ne mogu reći jer se ne vidi plod, već samo ta GV,
    Oko 7tt bi bilo najbolje jer se tada mogu vidjeti otkucaji srca, pa je to već puno bolje 🙂

Curke koje su pisale za kolica, ja sam sa starijim isprobala bugaboo Cameleon, Bebetto Holland te na kraju kupila treća i konačna Cybex Balios S (sve preporuke za njih od srca)

Balios je na posudbi kod seke, al ga na ljeto preuzimam opet 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.