moze pitanjce,jer me zbunjuje ovo racunanje.
Ako mi je ZM bila 18.10. koji sam ja sad tjedan ?
Na internetu mi pise negdi- ti a na moj kalendar 5+4 .hmmm
Tako je, 5+4 si, odnosno u 6. tjednu
iako je naravno do začeća došlo 2 tjedna kasnije, al tako se školski računa
moze pitanjce,jer me zbunjuje ovo racunanje.
Ako mi je ZM bila 18.10. koji sam ja sad tjedan ?
Na internetu mi pise negdi- ti a na moj kalendar 5+4 .hmmm
Tako je, 5+4 si, odnosno u 6. tjednu
iako je naravno do začeća došlo 2 tjedna kasnije, al tako se školski računa
TENKS
1.8. Curetak stigao 💗
Cure ja sam sada išla na wc i na papiru je bilo malo sukrvice i iscjedak.. Odmah sam se zabrinula. Javila sam se ginekologu i rekao mi je ako bude i dalje da ujutro dodem na pregled.
Naoruzaj se zivcima, to ti jedino mogu rec. Kod mene je ista stvar samo se po noci javilo i danas u jutro bila na pregledu, rekli su sve okej i dobila utrogestan 3x1. Gin me samo malo smirio s tim da je sve okej ali kod mene su jos svakakve sumnje
👸 24g
🤴 26g
11.11.2020. ➕
Što se tiče manje trudnoće nego je po kalendaru cure ne brinite i ja sam minus 1 tjedan. Tu mi u potpisu piše 11+2 al to moram ispravit jer sam danas 10+1 zapravo. Tako je bilo i prvi put, a na kraju sam i rodila točno toliko kasnije. Nema brige, samo strpljivo i mirno. Ja sad čekam da prođu mučnine i povraćanja da se ko čovjek mogu napiti vode ili pojesti nešto. Toliko malo unosim u sebe, tek tolilo da ne dehidriram. Trbuh mi se već vidi, a nije čudno kad ni ne idem u wc redovno… Ovako se slabije javljam tu jer radim do 16h, imam gužvu na poslu, doma me dočeka 4godišnja gremlinica kojoj na kraju dam mobitel da gleda crtić dok ja mrvu odmorim i onda se kasnije srušimo obadvije od umora.
Lakše mi je što radim jer tako manje razmišljam.
E 2 pitanja!? Jeste li snimile negdje neki dobar popust što vrijedi ispucat za crni petak od opreme za bebu?
I jeste li vadile krv urin, ono standardno na početku trudnoće? Da e još sam ja i odbila probir, već samo hoću anomaly scan, klasični? Jel bio tko već na probiru?
Također užasno malo jedem, nemam uopće apetita i baš mi mučno. Nisam se vagala al smršavjela sam sigurno par kila
Jedva čekam da prođe to razdoblje i da počnem normalno funkcionirati, baš sam si u banani..
Proći će. Imala sam tu fazu i mislila da nemam apetita pa tek kad sam ipak nest pojela je prestalo. Naravno, vise su me privlacile pizdarije poput pizze, bureka i sl iz pekare ali bolje ista nego nista. Udovolji si, pojedi sto god zazelis 🤗
Meni ne pomažu vise toliko cepici zadnji par dana sam opet bas lose...večeru uvijek izbacim...trudim se sto vise ležati..znaci pojedem nesto i odmah legnem dok nisam izbacila iz sebe...ali oke lose jest ali ne onako lose kao pretprošli tjedan 😅 tako se nadam da će proći mucnine poslije prvog tromjesečja 🤞
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Lucija je kucalo srce sa 6+3 ??
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ja sam čim sam primjetila krvarenje isla na hitnu. Doduše meni je bila subota poslijepodne. U bolnici su mi dali Duphaston i da mirujem te da ne znaju od čega je. Nakon 5 dana sam išla kod svog privatnog ginekolog i on je pronašao hematom, složio se s terapijom i prepisao strogo mirovanje.
Al znam kakav sam osjećaj ja imala, rasplakala se ko kišna godina, nisam znala kud sa sobom, muža izbezumila tako da vjerujem da ti je teško biti u neizvjesnosti. Ja sam odmahnula tek kad su mi rekli da srce kuca. Ja bi svakako ujutro isla na pregled da sam na tvom mjestu. Držim fige da je sve oke 🤗
➕ 17.10.
👧 22.06.2021 - stigla curka
Cure ja sam sada išla na wc i na papiru je bilo malo sukrvice i iscjedak.. Odmah sam se zabrinula. Javila sam se ginekologu i rekao mi je ako bude i dalje da ujutro dodem na pregled.
Naoruzaj se zivcima, to ti jedino mogu rec. Kod mene je ista stvar samo se po noci javilo i danas u jutro bila na pregledu, rekli su sve okej i dobila utrogestan 3x1. Gin me samo malo smirio s tim da je sve okej ali kod mene su jos svakakve sumnje
Mene isto crv sumnje ne ostavlja na miru. Svako zatezanje ili bilo što, ja se cimam. Pogotovo jer mi je prva T i nemam pojma što je normalno, a što ne.
Al jedino što imamo je pozitiva i da ce sve biti u redu 🤗
➕ 17.10.
👧 22.06.2021 - stigla curka
Lora, draga, pa mi imamo toliko slicnosti. Meni je secer nataste bio 5.7, odmah su mi diagnosticirali gestacijski dijabetes, morala se javiti u dnevnu bolnicu, dobila aparatic za mjerenje secera i biljeznicu. Moram se bockati prije jela i 2 sata nakon i javljati im rezultate. Bila i na nekakvoj edukaciji za hranu, dobila popis sto smijem, na dijeti sam od 1800 kalorija. A jedva ista jedem zbog mucnina, i manje nego sto du mi propisali, pa mi je doma secer dobar. Mrni du rekli da me nece slati na taj oggt jer vec vide da imam gedt.dijabetes. A gle, ja se ne bih igrala tako da ih varam i jedem kako treba samo kad me pitaju i riskirala deformacije djeteta... ja se strogo frzim uputa i secer mi je onda super. Muka je u pocetku, ali ostat ce lakse s navikom, a ostat cemo fit trudnice sa zdravim brbacima!
Sve s mucninama, suosjecam s vama....mucnina, kamenje u trbuhu i povracanje....Boze sacuvaj🤮😟 pekara upali jedino i to popodne, malo mineralne i navecer zaspem....dusu bi ispovracala da imam sta povratit 🤦🏽♀️🙆🏽♀️🙅🏽♀️
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Sortiraj odgovore
Najstariji