Pozdrav svima,sa teme zelim trudnocu vrijeme je da ja uskocim u ovu jako iscekivanu.
Iducu srijedu prvi pregled kod ginica
Inace vidin da neko govori da nema jos simptome,evo nemam ni ja,osim sta me tu i tamo probode dolje🥰
Inace nista drugo,pa eto valjda je to oke
Jedva cekam da sve pricamo o lijepim vijestima,opremi,trudnoci svemu.
Meni ce biti 1 dijete i ja apsolutno nista neznan niti jos sam uopce svjesna da san trudna.
Drago mi je da cemo se upoznati i sprijateljiti 😉😍
1.8. Curetak stigao 💗
Ja takodjer nemam sinptome, i ne brinem se 😊
Ali sam danas bila kod kozmeticarke, inace obozavam ici.. bolio me svaki dodir.. 🤣 to znaci da se nesto kuha 😛😛
Ali mene ni cice ne bole 🙊
Čitam svugdje da je to prvi simptom 🤔
Ali sam danas bila kod kozmeticarke, inace obozavam ici.. bolio me svaki dodir.. 🤣 to znaci da se nesto kuha 😛😛
Mene bole na dodir, imas jos malo do pregleda ako nisi sigurna pisni sutra testic trebao bi biti jako taman 🤭
Vidim te za jedno 2 3 tjedna kako se zalis na simptome 😛😛😛
🙅♀️30, 🙋♂️29
Mene isto cice ne bole , nista nista
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Mene bole na dodir, imas jos malo do pregleda ako nisi sigurna pisni sutra testic trebao bi biti jako taman 🤭
Koji koji testić da pišem? 😂🙉
Nemam pojma za to 🙊🙊🙊🙊
Ja mislim da necu izdrzat do bozica 🙈 meni tata ima rodendan drugi tjedan pa cu rec da ce dobit poklon vikend nakon toga pa cu dat sliku bebice skupa sa poklonom :)
Aaa moj tata isto sljedeci tjedan ima rođendan.. i u cestitku cu mu staviti slikicu ultrazvuka 🤗
Bik sam po horoskopu i jedva cekam da krenem šopingirat (online) pa imam vremena i za vracanje ako ne odgovara 😂
Koji koji testić da pišem? 😂🙉
Nemam pojma za to 🙊🙊🙊🙊
Ma mislila sam na obicni za trudnocu 🤭 ako je beta prisutna onda nekako vjerujem da bi sve trebalo biti ok.
Ne znam, ja sam prvi put trudna pa nisam bas puno toga prosla, ali stvarno zelin da budes sto pozitivnija! ❤🎈
🙅♀️30, 🙋♂️29
Bas ste ful nestrpljive 🙈🙊
Moj pregled 14.12. Onda sam racunala ako sutim do tada, valjda cu moci i jos ovih 10tak dana do Bozica 🎄🎅
Ako ne postanem sumnjiva 🤷♀️
🙅♀️30, 🙋♂️29
I ja sam isto 14.opet. Ne mogu dočekati! 💕
Ja sam svojima rekla sa drugim pregledom, kad sam cula otkucaje srca. Iduci tjedan sam u 12.tt pa cu taman za Bozić kad dođemo doma reći svima.😁🎄
Nego, u kojem tt otprilike saznajemo spol bebe?
Bas ste ful nestrpljive 🙈🙊
Moj pregled 14.12. Onda sam racunala ako sutim do tada, valjda cu moci i jos ovih 10tak dana do Bozica 🎄🎅
Ako ne postanem sumnjiva 🤷♀️
Ja nikad necu zaboravit kad sam napravila prvi test i mislim da sam taj dan ili iduci dan telefonirala s mamom i tetom preko videa, i obje su ustanovile kak sam cudna i da se puno smijem 🤣 a fakat sam se cerekala samo. Ali ipak sam se strpila i rekla mami 2 tjedna kasnije 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji