Tocnije micnine su mi pocele prije 2 tjedna, s 5+3tt i eto, jos uvijek traje....nekad je bolje, nekad je losije, al gura se 🤣
Takodjer sam imala smedji iscjedak, ali doslovce jedan dan i rekao mi privatni ginekolog da to nije nista....sukrvicu niti krv nisam imala te ne znam sto bi moglo biti, ali da imam isla bih odmah provjeriti....
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Lucija je kucalo srce sa 6+3 ??
Reko mi je da on vidi kao cirkulaciju al da je to tolko sitno jer je plod jos uvijek jako mali, jedva se je vidio, morao ga je lovit po ekranu doslovno 🤣 sad strepim narednih tjedan da vidim hoce sve biti okej, ak ne otidem slucajno ranije kod privatnika. Mozda oni imaju neki bolji uzv di bi se nesto bolje vidlo i mozda bi mi znali rec pd kud ta sukrvica i smeđarenje, ne znam 🤷
Meni u bolnici nisu znali reći zbog čega imam krvarenje/sukrvicu iako mi je kompletno pregled napravljen. Samo da je sve oke i da ne panicarim. Kada sam otišla kod svog privatnog, odmah je pronašao hematom te smo mogli predpostaviti odakle krvarenje… E sad dal je do UZV ili do zainteresiranosti…🤷
Narucila sam se ja kod privatnika za utorak, vidjet cemo sta ce rec, makar je ovaj moj socijalni ginekolog stvarno okej ali svejedno je meni tisucu upitnika u glavi. Znam da to krvarenje moze bit opasno, a i ne mora. Sve u svemu nadam se samo najboljem jos uvijek 🙏
👸 24g
🤴 26g
11.11.2020. ➕
Mara, mucnine su mi pocele u 6 tt.
Lora, hehe, i ja imam bez metabolizam. Prije trudnoce sam jela puno i cesto i s odlicnim apetitom, a vitka sam. I prije su mi uvijek svi nalazi bili savrseni, secer isto. Jedino sto se nisam bas nikad ubijala u kolacima, vise sam fan sĺanog i zdravijeg, pa mi nije toliko tesko palo to kako cu se morati hraniti. Nema neke prevelike razlike od onoga kako ja i jedem, jedino sto mi je sada zbog mucnina jako tesko ista jesti, a kamoli po nekom tocnom rasporedu… Ma moci cemo mi to, ne treba se prestrasiti odmah ( i googlati sve najgore , kako sam ja ) nego laganini, cujem dosta pozitivnih iskustava trudnica da je sve bilo u redu. :)
Mi smo stvarno slicne, ja dosta jedem u malim kolicinama i slano najvise :-) nisam uopce htjela googlati ovaj put...
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Ja cu isto bit 6+2 na prvom pregledu i nadam se da ce se cut srece :/
Ako i ne bude nemoj paničariti...zna se nekad tek u 8tt vidjeti kucanje srca 🙂
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ja ujutro idem na pregled jer mislim da nije nešto ok. Nakon svakog pišanja kad se obrišem je krv. Sada sam baš loše. Ne mogu dočekat jutro.
Otidi na hitnu ako ne mozes izdrzat, oni ce ti dat neku terapiju ako je sve ok
Pričekat ću jutro, imam dobrog privatnog ginekologa kojem vjerujem.
Došla sam samo baciti oko kod vas da vidim jeli sve u redu...
Malena3 idi odmah i ne čekaj... Nitko ti ne brani otići ujutro i kod svog, to ti je moj savjet! Ne daj Bože da te strašim ili nešto slično, idi zbog svoje sigurnosti i da budeš mirnija... Neću uopće govoriti što se meni dogodilo, ali ne želim ni jednoj od vas da to doživite...
Reagirajte odmah, krvarenje nije dobro i gotovo, što god oni govorili!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Malena3 Odi svakako odmah ujutro ili još večeras na hitnu ako te jako brine. Bolje da si mirna nego da se konstantno zivciras. Vjerojatno je sve okej. ☺️
lucijaa117 ja isto imam, ali drugi, pregled na 6 + 3. 😂 nadam se da ćemo vidjet srčeko jer se plod već nazirao na 4 + 6, ali ako i ne bude, bude vjerojatno tjedan nakon toga. 😉 meni se tada vjerojatno već nešto vidjelo jer mi je Beta bila jako visoka za to razdoblje - 5.500 negdje. Time da bi po kasnoj ovulaciji čak trebala biti kraće trudna. 😇 ali sve ću znati u ponedjeljak.
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
Idem ja ujutro na pregled. Prošla sam već jednom spontani spremna sam na sve nažalost.
Javit ću sutra šta kaže doktor.
Idem ja ujutro na pregled. Prošla sam već jednom spontani spremna sam na sve nažalost.
🤞🤞🤞🤞💕
Ja još s ovim nisam gotova i psihički me skroz dotuklo... Najiskrenije ti želim da ga ne proživiš opet...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
🤞🤞🤞🤞💕
Ja još s ovim nisam gotova i psihički me skroz dotuklo… Najiskrenije ti želim da ga ne proživiš opet…
Da nemam dijete bilo bi mi sigurno kao prvi put, ovako mi je malo lakše. Ne mogu promjenit ništa. Kad sam imala spontani nisam se susrela sa krvarenjem, na pregledu mi je otkriveno da srce ne kuca. Nisam imala niti jedan simptom da bi, posumnjala da će mi se to desit i desilo se. Sada krvarim vidjet čemo sutra šta kaže dr...
Drzim fige da sve bude u najboljem redu 🤞🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji