Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malena3
    25. Studeni 2020. 18:21

maša25

Ja mislim da necu izdrzat do bozica 🙈 meni tata ima rodendan drugi tjedan pa cu rec da ce dobit poklon vikend nakon toga pa cu dat sliku bebice skupa sa poklonom :)

Nema šanse da do Božića mogu čekati 🙉
    Nama je plan reći odmah nakon pregleda, samo da sve bude ok. 

Maša🤰🏼
    25. Studeni 2020. 18:26

Da tako i mi 11.12. U 12:00 imam pregled i vj ce do 20:00 isti dan svi znat 😂😂😂

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Malena3
    25. Studeni 2020. 18:31

maša25

Da tako i mi 11.12. U 12:00 imam pregled i vj ce do 20:00 isti dan svi znat 😂😂😂

Ja imam 1.12 pregled i jedva čekam da kažemo jer mi je ovo iščekivanje najgore 🙈

Maša🤰🏼
    25. Studeni 2020. 18:37

Oh ti ces onda brzo docekat 🥰 daj ja sam ovih par dana toliko napuhnuta ko da sam vec u 3 mj 🙈🙈🙈

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Malena3
    25. Studeni 2020. 18:46

maša25

Oh ti ces onda brzo docekat 🥰 daj ja sam ovih par dana toliko napuhnuta ko da sam vec u 3 mj 🙈🙈🙈

Ja niti jedan simptom nemam, neznam dal je i to normalno baš. Svi imaju neke simptome ja ništa 🤔

lucijaa117
    25. Studeni 2020. 18:47

Ja vec duze vrijeme gledam tu bejbi odjecu, jos prije nego sta sam ustanovila da sam trudna, i sve mi je preslatko i super🥰🥰 i ja bi to najrade sve pokupovala🤣 ali cu se suzdrzati jos par mjeseci jer na zalost nikad ne znas sta moze bit, ja sam inace isto bikica po horoskopu ali kod mene sve uvijek neke negativne misli i sta sve moze bit. Jucer sam opet imala po 3. put u zadnja 2 tj taj glupi smedi iscjedak, a sutra imam prvi pregled (6+3)  i iskreno se nadam da ce sve bit okej 🙏 Danas sam cak i imala prvu mucninu, nije nista izletilo van samo ta nelagoda u trbuhu 🤣

👸 24g
    🤴 26g
    11.11.2020. ➕

25. Studeni 2020. 18:48

Kiflica

Mene zanima Baby Watcher, kucni ultrazvuk. Jos nisam dovoljno istrazila je li to ok, ali na prvu mi zvuci nas fora, da mogu doma cuti srceko i vidjeti bebicu i da ju moj muz moze vidjeti isto, jer ne pustaju muzeve kod soc.gin. zbog Covida, a i da si provjerim svako malo je li sve ok i da manje panicarim. Bilo bi super da to ima na popustu za Black friday, ali nisam naisla jos. Zna li tko od vas vise o tome i ims li negdje kakvih popusta? Jeste li nasle kakve online popuste za bebi stvarcice i gadgete? Dijelitee pliz :)

Ja dobila od prijateljice njen za koristenje. Probala do sad par puta samo iz znatizelje. Nije mi u interesu mahnito trazenje svaki dan. 😅 Imam ga za one svoje male napadaje panike da vidim je li sve ok, ali nekako sam se s vremenom opustila skroz.

• Malena3
    25. Studeni 2020. 18:52

lucijaa117

Ja vec duze vrijeme gledam tu bejbi odjecu, jos prije nego sta sam ustanovila da sam trudna, i sve mi je preslatko i super🥰🥰 i ja bi to najrade sve pokupovala🤣 ali cu se suzdrzati jos par mjeseci jer na zalost nikad ne znas sta moze bit, ja sam inace isto bikica po horoskopu ali kod mene sve uvijek neke negativne misli i sta sve moze bit. Jucer sam opet imala po 3. put u zadnja 2 tj taj glupi smedi iscjedak, a sutra imam prvi pregled (6+3) i iskreno se nadam da ce sve bit okej 🙏 Danas sam cak i imala prvu mucninu, nije nista izletilo van samo ta nelagoda u trbuhu 🤣

Sretno na pregledu i javi nam :)
    Pitaj ginekologa dal je normalno da trudnica nema simptome 🙈😂🙉🙉

mara5
    25. Studeni 2020. 19:13

Ja takodjer nemam sinptome, i ne brinem se 😊
    Ali sam danas bila kod kozmeticarke, inace obozavam ici.. bolio me  svaki dodir..  🤣 to znaci da se nesto kuha 😛😛

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

lucijaa117
    25. Studeni 2020. 19:15

Malena3

lucijaa117

Ja vec duze vrijeme gledam tu bejbi odjecu, jos prije nego sta sam ustanovila da sam trudna, i sve mi je preslatko i super🥰🥰 i ja bi to najrade sve pokupovala🤣 ali cu se suzdrzati jos par mjeseci jer na zalost nikad ne znas sta moze bit, ja sam inace isto bikica po horoskopu ali kod mene sve uvijek neke negativne misli i sta sve moze bit. Jucer sam opet imala po 3. put u zadnja 2 tj taj glupi smedi iscjedak, a sutra imam prvi pregled (6+3) i iskreno se nadam da ce sve bit okej 🙏 Danas sam cak i imala prvu mucninu, nije nista izletilo van samo ta nelagoda u trbuhu 🤣

Sretno na pregledu i javi nam :)
    Pitaj ginekologa dal je normalno da trudnica nema simptome 🙈😂🙉🙉

Ahaha moram si zapisat  to pitanje negdje jer imam 100 svojih koje namjeravam postavit 🤣🤣
    Ali mislim da bi trebala bit sretna sta ih nemas, evo meni je jos najgore to pisanje. 6 puta sam isla proslu noc na wc 🤦 

👸 24g
    🤴 26g
    11.11.2020. ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.