Ja mislim da necu izdrzat do bozica 🙈 meni tata ima rodendan drugi tjedan pa cu rec da ce dobit poklon vikend nakon toga pa cu dat sliku bebice skupa sa poklonom :)
Nema šanse da do Božića mogu čekati 🙉
Nama je plan reći odmah nakon pregleda, samo da sve bude ok.
Da tako i mi 11.12. U 12:00 imam pregled i vj ce do 20:00 isti dan svi znat 😂😂😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Da tako i mi 11.12. U 12:00 imam pregled i vj ce do 20:00 isti dan svi znat 😂😂😂
Ja imam 1.12 pregled i jedva čekam da kažemo jer mi je ovo iščekivanje najgore 🙈
Oh ti ces onda brzo docekat 🥰 daj ja sam ovih par dana toliko napuhnuta ko da sam vec u 3 mj 🙈🙈🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Oh ti ces onda brzo docekat 🥰 daj ja sam ovih par dana toliko napuhnuta ko da sam vec u 3 mj 🙈🙈🙈
Ja niti jedan simptom nemam, neznam dal je i to normalno baš. Svi imaju neke simptome ja ništa 🤔
Ja vec duze vrijeme gledam tu bejbi odjecu, jos prije nego sta sam ustanovila da sam trudna, i sve mi je preslatko i super🥰🥰 i ja bi to najrade sve pokupovala🤣 ali cu se suzdrzati jos par mjeseci jer na zalost nikad ne znas sta moze bit, ja sam inace isto bikica po horoskopu ali kod mene sve uvijek neke negativne misli i sta sve moze bit. Jucer sam opet imala po 3. put u zadnja 2 tj taj glupi smedi iscjedak, a sutra imam prvi pregled (6+3) i iskreno se nadam da ce sve bit okej 🙏 Danas sam cak i imala prvu mucninu, nije nista izletilo van samo ta nelagoda u trbuhu 🤣
👸 24g
🤴 26g
11.11.2020. ➕
Mene zanima Baby Watcher, kucni ultrazvuk. Jos nisam dovoljno istrazila je li to ok, ali na prvu mi zvuci nas fora, da mogu doma cuti srceko i vidjeti bebicu i da ju moj muz moze vidjeti isto, jer ne pustaju muzeve kod soc.gin. zbog Covida, a i da si provjerim svako malo je li sve ok i da manje panicarim. Bilo bi super da to ima na popustu za Black friday, ali nisam naisla jos. Zna li tko od vas vise o tome i ims li negdje kakvih popusta? Jeste li nasle kakve online popuste za bebi stvarcice i gadgete? Dijelitee pliz :)
Ja dobila od prijateljice njen za koristenje. Probala do sad par puta samo iz znatizelje. Nije mi u interesu mahnito trazenje svaki dan. 😅 Imam ga za one svoje male napadaje panike da vidim je li sve ok, ali nekako sam se s vremenom opustila skroz.
Ja vec duze vrijeme gledam tu bejbi odjecu, jos prije nego sta sam ustanovila da sam trudna, i sve mi je preslatko i super🥰🥰 i ja bi to najrade sve pokupovala🤣 ali cu se suzdrzati jos par mjeseci jer na zalost nikad ne znas sta moze bit, ja sam inace isto bikica po horoskopu ali kod mene sve uvijek neke negativne misli i sta sve moze bit. Jucer sam opet imala po 3. put u zadnja 2 tj taj glupi smedi iscjedak, a sutra imam prvi pregled (6+3) i iskreno se nadam da ce sve bit okej 🙏 Danas sam cak i imala prvu mucninu, nije nista izletilo van samo ta nelagoda u trbuhu 🤣
Sretno na pregledu i javi nam :)
Pitaj ginekologa dal je normalno da trudnica nema simptome 🙈😂🙉🙉
Ja takodjer nemam sinptome, i ne brinem se 😊
Ali sam danas bila kod kozmeticarke, inace obozavam ici.. bolio me svaki dodir.. 🤣 to znaci da se nesto kuha 😛😛
🙅♀️30, 🙋♂️29
Sretno na pregledu i javi nam :)
Pitaj ginekologa dal je normalno da trudnica nema simptome 🙈😂🙉🙉
Ahaha moram si zapisat to pitanje negdje jer imam 100 svojih koje namjeravam postavit 🤣🤣
Ali mislim da bi trebala bit sretna sta ih nemas, evo meni je jos najgore to pisanje. 6 puta sam isla proslu noc na wc 🤦
👸 24g
🤴 26g
11.11.2020. ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji