Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara5
    25. Studeni 2020. 15:56

Jao jao Ivanasu ovo me bas veseli 
    Ja ne mogu docekati svoj pregled 🤭🤭
    Vec sam dosadna koliko sam to puta napisala 😅😅

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Tonka55
    25. Studeni 2020. 16:21

Cure ja jedva čekam da krenemo rađat, pa kad krenu stizat poruke na forum.. ❤️❤️
    Mirjam moj muž isto tako govori za cice 😂😂😂 Znači svi su isti!!!
    Držite se sve i samo lagano, bitno je da se osjećate dobro. Stres i panika je nešto najgore što si možemo radit. Znam da si nekad ne možemo pomoć pogotovo kad neka od nas vidi smeđi iscjedak, al to je sve normalan dio procesa trudnoće. Iii prolazit ćemo ga sve skupa kako koja trudnica bude dolazila na forum uvijek će biti pitanja je li to normalno... Mi smo tu da jedna drugu podižemo 🤰🥰

Jeste krenule gledat malo stvarčice? Ja još nisam, planiram tamo negdje 3 mj (taman ću bit 3 mj do poroda).. Aliii tu i tamo škicnem kaj ima i nezz jel bi se dalo kaj ubrat za black friday, a onda si ipak mislim a je prerano 😂
    Oprostite na podužem postu, radim od doma i treba mi socijale 😂😂😂❤️❤️

👨‍💼30 💓 👩‍💼28
    Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰

• Raven7
    25. Studeni 2020. 16:29

Tonka55 

Nikad nije prerano, evo mi razmisljamo o kupnji kolica posto stvarno sad ima popust na njih, a robica, kozmetika to i preko godine bude popusta :)) ali svakako sve vise gledam baby stranice 🥰🥰

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

Maša🤰🏼
    25. Studeni 2020. 16:30

Raven koja kolica si mislila kupit? 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Kiflica
    25. Studeni 2020. 16:32

Mene zanima Baby Watcher, kucni ultrazvuk. Jos nisam dovoljno istrazila je li to ok, ali na prvu mi zvuci nas fora, da mogu doma cuti srceko i vidjeti bebicu i da ju moj muz moze vidjeti isto, jer ne pustaju muzeve kod soc.gin. zbog Covida, a i da si provjerim svako malo je li sve ok i da manje panicarim. Bilo bi super da to ima na popustu za Black friday, ali nisam naisla jos. Zna li tko od vas vise o tome i ims li negdje kakvih popusta? Jeste li nasle kakve online popuste za bebi stvarcice i gadgete? Dijelitee pliz :) 

25. Studeni 2020. 16:35

Joj ti naši muški 🙈🤣
    Da, mene sestra razveselila jer ce mi dat robe za pocetak tak da necu od toga nista kupovati. 
    Cak sam spremna bila kupiti kolica sad za Black friday ali moja bugaboo fox 2 nigdje nisu snizene 😩 Također, ista kolica ima sestra tak da sve preporuke 🤗

• Amy123
    25. Studeni 2020. 16:37

Pozdrav svima

Pila sam duphastone i danas sam radila test na trudnocu koji je pozitivan. Da li on moze lazno dati pozitivan rezultat?

Kiflica
    25. Studeni 2020. 16:44

Uh uh, sada sam progooglala i saznala da je cesti ultazvuk stetan za razvoj djeteta, pa odustajem od svoje zelje za Baby Watcherom. A robica se nadje jetfina uvijek, i dobije se na poklon, proslijedi... Mozda se jedino isplati gledati kolica ili krevetice, ali mi se cini jos rano za to... 

mara5
    25. Studeni 2020. 16:44

Jos nisam nikome rekla pa ne znam sto cu nasljediti, ali imam i beba oko sebe 😅🤭
    Ja sam glefala joolz, ali nisam gledala nikakve funkcije niti citala recenzije..to budem poslije

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

mara5
    25. Studeni 2020. 16:46

Kiflica

Uh uh, sada sam progooglala i saznala da je cesti ultazvuk stetan za razvoj djeteta, pa odustajem od svoje zelje za Baby Watcherom. A robica se nadje jetfina uvijek, i dobije se na poklon, proslijedi… Mozda se jedino isplati gledati kolica ili krevetice, ali mi se cini jos rano za to…

Da i meni je rano jos za sve.. skicnem nesto..i onds brzo odustanem..rani ti je 😛
    Onda gledam malo kreme za strije 😂

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.