Ne namjeravam kupiti apsolutno nista skroz do 8 mjeseca trudnoce. A trenutno u ovim tjednima ni ne razmisljam o tome da bi mogla kupiti nesto, a pogotove ne samo zato sto je Crni petak. Osobno smatram da je za bilo koga u tim tjednima pre rano da kupuje bilo sta. Al to je moje misljenje i znam zasto tako mislim.
Uh uh, sada sam progooglala i saznala da je cesti ultazvuk stetan za razvoj djeteta, pa odustajem od svoje zelje za Baby Watcherom. A robica se nadje jetfina uvijek, i dobije se na poklon, proslijedi… Mozda se jedino isplati gledati kolica ili krevetice, ali mi se cini jos rano za to…
Ja mislim da s tim watcherom nebi mogla srce naći i ne zelim taj nepotreban stres 🙈
Pa ja iskreno zelim imat sve doma prije nego budem 8 mjesec trudnoce . Neda mi se trcat okolo sa ogromnim stomakom i stvarat si presing nego cu lijepo pocet lagano kupovat vj tamo od 5,6 mjeseca trudnoce i da mi je do 8 SVE spremno i za nedajboze prijevremeni porod 😄 ali sve smo mi drugacije, ja sam jako nestrpljiva i onda jedva cekam rec svima i onda u shoping s mamom i sekom 😍
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Pa ja iskreno zelim imat sve doma prije nego budem 8 mjesec trudnoce . Neda mi se trcat okolo sa ogromnim stomakom i stvarat si presing nego cu lijepo pocet lagano kupovat vj tamo od 5,6 mjeseca trudnoce i da mi je do 8 SVE spremno i za nedajboze prijevremeni porod 😄 ali sve smo mi drugacije, ja sam jako nestrpljiva i onda jedva cekam rec svima i onda u shoping s mamom i sekom 😍
Ja sam djevica u horoskopu, znaci sve mi mora unaprijed biti poslozeno inace nije dobro 😊 Tako da isto zelim imati sve prije nego se neću moć kretat okolo 🤗
Pa gledala sam chicco i cybex za sada koje mi se cine naj naj...nisu jako teska, a opet ona premala i s malim kotacima mi nisu za sve terene tako da takve ne bih...gledam 3u1
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Mirijam ja sam skorpia pa sam isto takva 😂😂 ima lijepo da mi sve bude slozeno, robica oprana, torba spremna i onda samo cekanje i radovanje bebi 😍🎉
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Gledala sam za sad samo 3u1 i to cybex i chicco...ne bih da su preteska jako, a opet ona mini s malom kotacima mi ne dolaze u obzir....cybex stvarno sad ima snizenja pa na kraju mislim da cu ta i uzeti
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
Ja sam bik po horoskopu pa sam isto totalni control freak i sve mi mora biti posloženo. 😂😂 tako da ću se ja jedva suzdrzat tamo da negdje 4. Ili 5.mj trudnoće, a onda kreće žešća kupovina. Time da ja kažem svojima za Božić, moja mama će poludit od sreće i već sad nakupovat čudesa - neću se bunit. 😉
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
Slazem se s tobom Nina27 :))))) moji ce isto saznati za Bozic pa ce bit raspasoj 😂😂
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
Ja mislim da necu izdrzat do bozica 🙈 meni tata ima rodendan drugi tjedan pa cu rec da ce dobit poklon vikend nakon toga pa cu dat sliku bebice skupa sa poklonom :)
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji