Dobro došle nove cure!
Joj Amber ako ništa pripremi se na najgore a očekuj najbolje, znaš kako se kaže. Možda budeš dojila sasvim normalno...ne moj se odmah potumbati!
Spol znam al znam jedan slučaj od poznwnice sad prije 10ak dana...dakle cijelu trudnoću cura nosi dečka, izabrali mu ime, nabavili personalizirane dekice ma sve...na kraju cura rodi žensku 😄 šok i nevjerica. Evo da ih privatno ne znam ne bi vjerovala. Inače ona je u Njemačkoj! Od tada razmišljam da se nikad ne zna dok ne dođe dan D, ja očekujem curu al tkooo zna...
url=https://lilypie.com]
Oplakah na " a vi kakote" 🤣🤣🤣 Sa mnom na zadnjem porodu bila zena koja je lijepo isla na preglede uzv cijelu trudnocu, curica, bla bla, zena rodi malog Antu :) Zenu sam pitala: dobro jel tebe vrač neki pregledavao cijelu trudnocu?! Jadnoj,trebalo joj 2 dana da se privikne, bas ju je iznenadilo, sve za curu pripremila, nista neutralno 🤦
Tinchy bas si dobro rekla, jako malo ima neutralnih stvari, ili se meni cini.
Zato se i divim Amber koja jos ne znai iskreno jedva cekam da saznam sta je bilo na kraju!
HAHAHA I JAAAAA <3 bas sam uzbudjena!
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Dobro došle nove cure!
Joj Amber ako ništa pripremi se na najgore a očekuj najbolje, znaš kako se kaže. Možda budeš dojila sasvim normalno…ne moj se odmah potumbati!
Spol znam al znam jedan slučaj od poznwnice sad prije 10ak dana…dakle cijelu trudnoću cura nosi dečka, izabrali mu ime, nabavili personalizirane dekice ma sve…na kraju cura rodi žensku 😄 šok i nevjerica. Evo da ih privatno ne znam ne bi vjerovala. Inače ona je u Njemačkoj! Od tada razmišljam da se nikad ne zna dok ne dođe dan D, ja očekujem curu al tkooo zna…
Da, imas pravo, treba se spremiti mentalno da te ne stumba ako ne ide, ali mozda bude okej!!
Evo ja postala ekspert u kupovini robice koja je neutralna, moja cura/moj decko ce biti ili u bijelom ili u dinosaurima i patkama izgleda. Nemam nista ni rozo ni plavo, jedino imam svasta na plavo bijele prugice jer nas dvoje jedrimo stvarno puno i meni su prugice divne i na curama i na deckima. Nisam pozalila sto ne znamo jos :D ali pitajte me za koji tjedan kad budem trebala vikati na dijete da izadje vise van jel bih htjela znati jel vicem na curu ili decka
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Oplakah na " a vi kakote" 🤣🤣🤣 Sa mnom na zadnjem porodu bila zena koja je lijepo isla na preglede uzv cijelu trudnocu, curica, bla bla, zena rodi malog Antu :) Zenu sam pitala: dobro jel tebe vrač neki pregledavao cijelu trudnocu?! Jadnoj,trebalo joj 2 dana da se privikne, bas ju je iznenadilo, sve za curu pripremila, nista neutralno 🤦
😊
Ma i ja si mislim da neću vjerovat ni kad svojim očima vidim međunožje bebi, jer su me toliko puta tamo ovamo bacali🤣🤣
Termin: 3.8.2021. 🥳🥰
Baby girl L. is coming 🌞🌸
Da, imas pravo, treba se spremiti mentalno da te ne stumba ako ne ide, ali mozda bude okej!!
Evo ja postala ekspert u kupovini robice koja je neutralna, moja cura/moj decko ce biti ili u bijelom ili u dinosaurima i patkama izgleda. Nemam nista ni rozo ni plavo, jedino imam svasta na plavo bijele prugice jer nas dvoje jedrimo stvarno puno i meni su prugice divne i na curama i na deckima. Nisam pozalila sto ne znamo jos :D ali pitajte me za koji tjedan kad budem trebala vikati na dijete da izadje vise van jel bih htjela znati jel vicem na curu ili decka
Amber, jesi li ti odlučila da ne saznaš spol ili ti nisu mogli vidjeti na uz?
Odlucila sam da necu (odnosno, odlucili smo sporazumno da necemo). Imamo cak i papir s genetskog testiranja koji nikad nismo otvorili, tam pise. I svi znaju osim nas, doktori nam svaki put kazu "da, da, genitalije izgledaju uredno, sve je u redu" a nas dvoje sam slijezemo ramenima
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Dobrodošle nove cure!
Ja ubila oko danas nakon ručka, probudi me žgaravicaaaaa 😑 Ni soda ne pomaže
Termin 18.06
Odlucila sam da necu (odnosno, odlucili smo sporazumno da necemo). Imamo cak i papir s genetskog testiranja koji nikad nismo otvorili, tam pise. I svi znaju osim nas, doktori nam svaki put kazu "da, da, genitalije izgledaju uredno, sve je u redu" a nas dvoje sam slijezemo ramenima
Jaaao, pa mene bi đavo pojeo da imam taj papir gdje piše hahah, svaka čast 😊 ne bih ja to mogla dobrovoljno, ali evo i milom i silom moram🤣🤣🤣🤣
Kod mene se jasno vidjelo da je curica, na pregledu prije 3 mjeseca, ali uspješno skriva glavicu, tako da nema šanse da vidim išta, izgleda dok se ne rodi... 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji