Drage, hvala na odg.za papire za porodiljni! Evo poslala. Haha, kao da smo se dogovorile, i ja danas bila na frizuri, svaka 4 mjeseca idem na blond pramenove i sisanje, i to mi super zakamuflira sijede! :) Tincy thx za link za vjezbice! Boze, ja stvarno svasta imam u svom malom stanu, pa tako i tu pilates loptu vec godinama, a vise smeta nego ju koristim. Sad ce i ona doci u upotrebu!😊👍 Cucnjeve probala, mogu jos radit normalno. Secem dosta, zivim u Ri, tu je sve brdovito, svaki dan samo doma doc je jednako penjanju na brdo. Al na tresnju se ne bih penjala!😂 Mary Clear,😂 ne moras biti super zena, budi princeza jos malo dok mozes i pusti druge da rade za tebe-bit ce vremena kasnije kad ces ti morati sve raditi za druge i nitko ti se nece nudit pomoci! ❤ Ja uzivam u starusu princeze koja se ne smije pentrati dok jos mogu, a uskoro predajem tron maleckoj i tada ce ona uzivati u svoj paznji, a ja cu biti zombi pepeljuga koja samo sljaka🙈😃.
Amber- meni se spoon pozicija cini najbolja, lijepo na lijevi bok, muzic od iza... ja bi tako da smijem, nama su odnosi zabranjeni. Ali trenutno nam se bas ni ne da ni meni ni njemu, pa je ok. 👍
Amber, hehe nasmijala si me s onim da zene iz cijelog svijeta vire u svoj dekolte i provjeravaju kakve su im bradavice!😂👍 I da sam si ustedila na terapiji s tim sto sam se odlucila opustiti. Vjerujem da je tako! ❤
Boobaboo, ma pokusaj i ti samu sebe pobijediti da gledas na to ovako- neke zene placaju da bi rodile na carski dogovoreni, bez boli i da im rodnica ostane netaknuta. Ok, ti si htjela i zamislila prirodni porod, ali ako tako ne bude, nema smisla se nervirati. Carski porod je siguran i jednako si vrijedna kao zena i majka kad rodis carski kao i prirodno! Bolje znati unaprijed za carski nego se prvo patiti s prirodnim trudovima par sati/dana pa onda zavrsizi na hitnom carskom. ❤
Mi smo sada 21 sedmica, termin nam u Oktobru 15 :D
Nego zenice hocu da vas pitam, te mjere ultrazvuka na pocetku trudnoce jel ok da se slazu? Mn je od pocetka uzv 1 dan veci od zm, a mucilo me to da sam imala laznu mengu, pa valjda bi beba trebala biti dosta veca onda
Mislim da to nema veze. Meni je na početku gin rekla da mi je trudnoća 4 dana manja od zadnje menstruacije, tj. da je vjv kasnila ovulacija. A sada mi je beba veća za 1 dan mjereno od ZM. I termin mi se normalno računa od ZM.
Ma kasnija odstupanja su definitivno svakakva. Sve do 16 nedelje je bilo dan, 2 ispred kasnije je svaki dio osim Fl isao naprijed on je odgovarao mjerama. Ma prepostavljam da kod mn nije bila 14 dana, vec 13 ovulacija pa je zato taj dan, dva vise. Nego sam se brinula pogotovo jer su bili blizanci, al eto ovaj odma u startu nije uspio :D tako da se pretvorio u hematom.
Što se tiče sexa mi do sada sve poze normalno bez problema 😄😄 jedino sad malo teže ako sam ja na leđima jer nmg disati 😂
.
Danas sam jako puno setala i napravila sam si termin za frizuru i za pedikuru sutra hahhaha jer danas prvi dan da se može bez testa pa navala velika pa nisam mogla bez termina...ali nmvz 😅
.
Ja imam od prije loptu jer imam skoliozu i onda mi je to odlično bilo za leđa za vježbanje ili samo sjedenje...i radim sve ove stvari što je i cocolina navela hahha ja si nekad stanem kod vrata naslonim se leđima na štok od vrata malo raditi noge i tako idem u polu cucan i dizem se.
.
Caj pijem kako kad jer me također ubija zgaravica 😅
Eto sutra se sredim pa onda mogu komotno da idem da rodim odmah poslije svega 😂😂😂
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Evo ja se probala i obrijati sama da vidim jel mogu - mogu! Sve napamet, ne vidim od trbuha nista. Po opipu. Onda provjerila s malim ogledalcem i jos zvala muza da mi dvije dlacice jos prođe koje su promakle. I super! Tako cu i za porod, brazilka u par poteza. 👍
Jesam ja jedina koja ne ide ovih dana na frizuru? 🤣🙋
Nisi nisi 🤣
Ja sam citala da poslije trudnoće tih prvih 6 tjedana dok se hormoni vracaju, kosa zna divljati...tako da sam ja odustala dok ne prodje oporavak. Kakve sam srece, osisam se, obojam se i onda mi krene opadat kosa ili se kovrcati il nesto... neka fala 😂
Ja sam odradila depilaciju nogu i brazilku, pedikuru, pocupala obrve i evo danas i kosu oprala jer mi se svidja 10.06. datum pa mantram 😆
➕ 17.10.
👧 22.06.2021 - stigla curka
Brijanje/depilacija ja to a ogledalom vec mjesecima, vise ni neznam kako izgleda. Danas se spremila za ca, obukla haljinu i skuzim da mi je jedna noga lose zdepilirana i mislim si bol me briga ne pada mi na pamet nit se presvlacit nit popravljat.
Sex nama bio zabranjen, sad dal je jos mislim da nije, ali nebi ni mogla dok se beba meda, mislim da ni muz. Ali prije mi tako pasalo bit gore, mada i prije trudnoce sam voljela, ali u trudnoci bas neki poseban gust.
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Jesam ja jedina koja ne ide ovih dana na frizuru? 🤣🙋
Nisi! Ja se ne farbam još nikako, a kosu odrezala prije ca mjesec. To je sve od mene i salona ove godine 😆
Termin 18.06
Hahahah ja sam danas kupila ogledalo za brijanje pred porod 😂 malo vece 😅
🙅♀️30, 🙋♂️29
Sortiraj odgovore
Najstariji