Mn su rekli jos u 12 da je decko vjerovatno, u 20 potvrdili. Doktorica slikala cunu 🤣 sad ko zna mozda do kraja nestane hahahha
Meni je to fora sto ne znas, mislim da cu tak i ja za iduce dijete..
.
Iako znam da je nas decko sve imam neutralno xD osim nekih stvarcica kaj sam dobila, ali inace mi nikako ne sjedaju te bebi ni roze ni plave stvari, tak da se nisam mogla poistovjetit s vama oko onog da se jedva suzdrzavam u kupovini jer jedva nadem nesto da mi je slatko, cudakinja
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Lumile pozdrav. Koliko si trudna? Prvorotka ili vec mama?
Minilamb normalno da zelis znat, cudno da uz svu tehnologiju grijese. Iskreno ja bi radije ne znala nego da mi kazu jedno pa ispadne drugo!
Ali tesko se pripremit, sve ili plavo ili rozo, malo ima neutralnih stvari
Trećerotka, hehheheh.. Imam već 2 cure, jednu od nepunih 12 godina, i jednu od nepune 3 godine… I sad opet čekamo seku, termin je 25.07. 🥳🥳🥳😇😇😇
Pa super, 3 princeze🤗💞
Curke se vesele seki?
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Ja jucer prvi put malo lice vidjela isto, al nije mi to to, ne mogu uopce skuzit po tim obrisima kak izgleda..tak da jedva cekam taj dio uzivo!
.
btw mi smo tu negdje po tjednima Lumile, meni termin 24.7.
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Ako cemo okladu ja isto mislim da je kod amber decko. U zadnje vrijeme bas svi deckice nose oko mene, a poslu godinu sve bilo puno curica
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Lumile pozdrav. Koliko si trudna? Prvorotka ili vec mama?
Minilamb normalno da zelis znat, cudno da uz svu tehnologiju grijese. Iskreno ja bi radije ne znala nego da mi kazu jedno pa ispadne drugo!
Ali tesko se pripremit, sve ili plavo ili rozo, malo ima neutralnih stvari
Trećerotka, hehheheh.. Imam već 2 cure, jednu od nepunih 12 godina, i jednu od nepune 3 godine… I sad opet čekamo seku, termin je 25.07. 🥳🥳🥳😇😇😇
Pa super, 3 princeze🤗💞
Curke se vesele seki?
Jao, itekako, ne mogu dočekati nijedna, hahahahhaha... ova manja stalno grli i ljubi trbuh, I pita jel može držati seku, jel ju može zagrliti.. tako da jedva čekam da se rodi pa da vidim tek onda reakcije 🤭🤭🤭🤭
Ja jucer prvi put malo lice vidjela isto, al nije mi to to, ne mogu uopce skuzit po tim obrisima kak izgleda..tak da jedva cekam taj dio uzivo!
.
btw mi smo tu negdje po tjednima Lumile, meni termin 24.7.
Hehehhehe, da da, tu smo, hehehe... s tim da je meni ginekolog rekao da 99 % neću dočekati termin, jer mi je treće, pa čisto sumnja... a ja se tješim time i nadam se da će ginekolog biti u pravu 🤫🤭
Kod mene je sve roze! Htjela sam vise neutralnih stvari ali nema ih mnogo u ponudi obicno je sve boy or girl.
I zadnjih dva puta na pregledu nisam pitala da potvrde spol- vec sam si zapisala da sutra pitam posto imam pregled :) cisto da znam 😂
Razumijem kad pogrijese kazu cura pa bude decko. Ali kako pogrijese pa kazu decko a ono cura 🤯 sta ono dole nestane, ne kontam 😂
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Sortiraj odgovore
Najstariji