Ja i Tonks smo se danas podruzile🥳.Nisu strogi mos setat di god zelis tu po odjelu,samo se nesmije na balkon.
Vjezbe su ovako uzmete pilates loptu i sjednete na nju pa prvo zdjelicu micete lijevo desno,druga vjezba je da idete onak kao lose drzanje pa dobro drzanje naprijed nazad s zdjelicom.Treca vjezba je krugove radit na lopti.I cetvrta vjezba duboki cucanj i onda dok tak stojis onak s guzom lijevo desno gore dolje,pa ko voli nek izvoli ahahah.
Eto može i muž umjesto pilates lopte 😋
Termin 18.06
Hahaha Lucky, super plan imaš! 😁 Mantraj i nadamo se da će upaliti! 🥳
Super Cocolina, hvala za vježbe. Sutra će mi bratova žena donijeti loptu, sjetila sam se maloprije da ju je ona imala, znala je uspavljivati dečke skačući po njoj.
Ja i Tonks smo se danas podruzile🥳.Nisu strogi mos setat di god zelis tu po odjelu,samo se nesmije na balkon.
Vjezbe su ovako uzmete pilates loptu i sjednete na nju pa prvo zdjelicu micete lijevo desno,druga vjezba je da idete onak kao lose drzanje pa dobro drzanje naprijed nazad s zdjelicom.Treca vjezba je krugove radit na lopti.I cetvrta vjezba duboki cucanj i onda dok tak stojis onak s guzom lijevo desno gore dolje,pa ko voli nek izvoli ahahah.
Hahaha može i muž, ali meni baš smeta trbuh pa to obavimo u drugoj pozi! 🤭😋
Hahaha može i muž, ali meni baš smeta trbuh pa to obavimo u drugoj pozi! 🤭😋
Sad cu ja opet pitat nepristojna pitanja, ali daj nek mi netko pliz objasni kako se seksate trenutno? Meni dijagnosticirali pelvic girdle pain i rekli da izbjegavam bilo kakve polozaje u kojima moram jako rasirit koljena (to sam znala i sama, boli me za popizdit kad rasirim noge) ali kombinacija trbuha od 33 tjedna i restrikcija na koljena me ostavila dosta bez opcija... trebam kreativna rjesenja, UPOMOC!
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Sto smo onda zakljucili jel caj od losta maline moze od 34. Tjedna po jednu salicu 🤭.
Ja imam pregled 14.6 a mogla bi odmah poslije njega poceti i ja skakat po pilates lopti koju sam pripremila jos u prvom mjesecu. Danas ananas u konzumu na akciji 😂
🙅♀️30, 🙋♂️29
Amber, mi smo u tih par puta tokom trudnoće samo doggy primjenjivali, ali sam imala upale na rukama ko da sam dizala utege 😆
Lucky, osim ovog grčenja jutros ništa kod mene. I ja sam u pon na ctgu, makar se ginekologinja sa mnom pozdravila ko da se nećemo više vidjeti, ali sad ću ja nju iznenaditi ☺️
Termin 18.06
Sto smo onda zakljucili jel caj od losta maline moze od 34. Tjedna po jednu salicu 🤭.
Ja imam pregled 14.6 a mogla bi odmah poslije njega poceti i ja skakat po pilates lopti koju sam pripremila jos u prvom mjesecu. Danas ananas u konzumu na akciji 😂
Evo meni u uputama sa trudničkog piše krenuti sa jednom šalicom u 37.tt (dakle s navršenih 36),pa pauza tjedan dana, pa u 39.tt do 4 šalice dnevno.
Pila sam ga 2 puta sveukupno, meni strašnu žgaravicu napravio tak da sam odustala
Termin 18.06
Jao jao, pa onda nista od ubrzavanja ja bi da se porodim i sa 38 🤭
🙅♀️30, 🙋♂️29
Mimice, nema me 🤦 Meni termin 25.06. , u petak sam 38. tj. , u pon sam opet u trudnickoj, ali bas sam potonula, citam kao da su zene potaknule bebu na okret nekim vizualizacijama, pozitivnim mislima, ja sam samo lagano ljuto/depresivna, imam osjecaj da je ova moja zapela i ne da se. Tokom dana osjetim da se malo pomakne , ali nikako da se posteno zarotira. I to kad se pomakne kao malo prema dolje glavom, svaki put se ponadam jer me pocne i boljeti, sve si mislim evo sad ce ona, kad ono za sat vremena glava tocno pod mojim zelucem. Kod zena kojima se beba i okrenula, to je bilo do nekih 35-37 tj. I dalje je moj gin optimistican da se stigne okrenuti, ali ja uopce nisam. Nije jos bilo dogovora o carskom, valjda cekaju eto zadnji tren, jer se kod viserotki stvarno beba zna okrenuti tek na kraju.
Draga boobaboo, evo, da te pokušam utješiti.
Mojoj prijateljici je do 39. tjedna bebica bila okrenuta na zadak, već se sa doktorima dogovarala oko carskog, od 36.tjedna hodala je u Rijeku, u Polikliniku na preglede. Uglavnom, kaže da je tu jednu noć u 39.tjednu točno osjetila da se beba okrenula glavicom prema dolje, bilo joj je jako nelagodno, dosta dugo je trajalo i kad je za 2 dana došla na pregled, kaže doktor da je beba glavicom prema dolje.
Porod je prošao super, prirodno, bez komplikacija 😀
👨👩👧👧👭
Jao jao, pa onda nista od ubrzavanja ja bi da se porodim i sa 38 🤭
Uživaj dotad ☺️
Termin 18.06
Sortiraj odgovore
Najstariji