Pozdrav svima, evo da se i ja uključim malo, dosad sam vas samo čitala, hehheheheh 🤫🤫 ako me primate u grupu, naravno 🤭🤭
Haha Tweetyce, i ja se povremeno sisnem sama, tu i tamo se "pocastim" frizom u salonu, ali sto kad uvijek moram nesto popravljati, pa sam iskreno zadovoljnija kad ja to sama. Sijedih imam tu i tamo, ali mi iskreno ne smetaju, ne pridajem im neku vaznost, prije sam se iz gusta, zbog promjene i tako znala obojati, pramenove staviti, ali pred prvu trudnocu sam se odrekla boje, laka za nokte i parfema i nikako se vise nisam mogla natjerati uvesti ih natrag u rezim.
Norrah, sto ti je to s potpisom? Kakvih 50 dana to go? 🤣 Hoces ti kao slon, 12 mjeseci biti trudna?
A depilacija - inace depilator i kod mene, ali evo u ovoj trudnoci jako jako jako malo dlaka mi raste, nije da sam bas sad cudo jedno dlakava, ali nisam bas ni bez njih inace. Tako da sam na britvici sad, kao i kod Tinchy promakne mi tu i tamo koja, ali nemam ja zivaca traziti, locirati, eliminirati. Reko bi covjek da sam hippie 🤦🤔
Jesam ja jedina koja ne ide ovih dana na frizuru? 🤣🙋
Nisi! Ja se ne farbam još nikako, a kosu odrezala prije ca mjesec. To je sve od mene i salona ove godine 😆
Ovdje sam!
Srećom, nemam potrebe za bojenjem kose, nemam sijedih, a i sviđa mi se moja prirodna boja. Bila sam na šišanju prije 2 mjeseca, a kako mi u trudnoći sve dlake na tijelu, pa tako i kosa raste usporeno, to je to od mene.
Ako bude kao i nakon prvog poroda, onda očekujem jako opadanje kose, pa bolje ne 🤣
Jučer sam bila na pedikuri jer si ne mogu srediti sama nokte na nogama😅😀🤣
👨👩👧👧👭
Amber, hehe nasmijala si me s onim da zene iz cijelog svijeta vire u svoj dekolte i provjeravaju kakve su im bradavice!😂👍 I da sam si ustedila na terapiji s tim sto sam se odlucila opustiti. Vjerujem da je tako! ❤
Bas idem tebi pisati, sama sam sebe zacoprala s ovim. Ja danas preplakala dan (sad sam malo bolje), pa reko da ti javim jer se i tebe mozda tice. Ostat cemo si nas dve tu na forumu izgleda Naime, meni su iz bolnice danas dosli sesirici za bradavice. Osim sto imam uvucene/ravne kao sto smo pricale, imam i fakat minijaturne bradavice, onak, vise ko muske izgledaju (koji seksi opis) i kad sam zadnji put bila na pregledu sam malo pitala oko toga sto one bas ne izlaze jako dobrovoljno, a i kad izadju to je koji milimetar, stvarno nije kao kod drugih zena (zvuci ovo malo creepy, ali ono, primijetila sam da drugim zenama u teretani ne izgledaju sise kao moje). E i kao dobro, oni su meni poslali nekakve sesirice da to kao nosim do poroda, to ce pomoci s tim da se bradavice malo izboce i da lakse izlaze i navodno ce postati od toga i duze i to bi sve trebalo skupa pomoci da se beba lakse primi (to se nosi par sati dnevno u mekanom grudnjaku). Okej, ja sva vesela cekam, dodje danas to... ONAK, ne znam, to je za neke zene s amazonskim grudima valjda. Znaci ne da su mi preveliki nego... mogla bi sest puta bradavicu unutra ugurat valjda. Zvala sam bolnicu, kazu da nije greska, da je to najmanji broj. I stvarno, sad sam to malo istrazila, najmanja velicina je 16mm (mjeri se promjer bradavice), a moje su 9, zato i plese to tako naokolo. Uglavnom to ti pisem zato sto 1) sam malo u komi sad i 2) da ne trosis pare ako si slicnih mjera kao i ja jer znam da to nije pokriveno preko HZZO-a. Ne znam kak ce na kraju biti s tim dojenjem, znam da sam rekla da sam chill skroz ali bas me nekak dotuklo ovo danas i osjecam se skroz nesposobno ko zena, ali proci ce i to.
A sad idem muza nagovoriti na spoon seks da se malo oraspolozim
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Drage mame i buduće mame, oprostite što ulijećem kao padobranac, ALI....
Da li su vam u trudnoći pogriješili spol bebe? Da li su prvo rekli jedno a onda kroz neko vrijeme drugo? Da li su vam rekli jedno a da ste rodile drugo?
Meni su u 19 sedmici rekli dječak, drugi doktor kroz malo rekao na 4d da ne vidi spol od pupčane, treći doktor rekao djevojčica, onda četvrti put ne vide, beba okrenula guzu. Friške informacije su da u 33. sedmici ne mogu vidjeti spol jer se beba sklupčala, ali da po nekim mjerama odgovara dječaku…
Lud zbunjenog kod mene🤣
A vi kakote?
P.s naravno da je spol najmanje bitan, i nemam neku preferenciju, bebitu jedva čekam, ali eto, fino bi bilo znati kad već imamo tu mogućnost u 21.stoljeću🤣🤣
Termin: 3.8.2021. 🥳🥰
Baby girl L. is coming 🌞🌸
Drage mame i buduće mame, oprostite što ulijećem kao padobranac, ALI….
Da li su vam u trudnoći pogriješili spol bebe? Da li su prvo rekli jedno a onda kroz neko vrijeme drugo? Da li su vam rekli jedno a da ste rodile drugo?
Meni su u 19 sedmici rekli dječak, drugi doktor kroz malo rekao na 4d da ne vidi spol od pupčane, treći doktor rekao djevojčica, onda četvrti put ne vide, beba okrenula guzu. Friške informacije su da u 33. sedmici ne mogu vidjeti spol jer se beba sklupčala, ali da po nekim mjerama odgovara dječaku…
Lud zbunjenog kod mene🤣
A vi kakote?
P.s naravno da je spol najmanje bitan, i nemam neku preferenciju, bebitu jedva čekam, ali eto, fino bi bilo znati kad već imamo tu mogućnost u 21.stoljeću🤣🤣
JESU bome! Pogledaj nas popis prije par stranica, ima jedna beba kojoj pise IPAK DECKO nema do genetskog testiranja ako hoces biti 100% sigurna izgleda
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Lumile pozdrav. Koliko si trudna? Prvorotka ili vec mama?
Minilamb normalno da zelis znat, cudno da uz svu tehnologiju grijese. Iskreno ja bi radije ne znala nego da mi kazu jedno pa ispadne drugo!
Ali tesko se pripremit, sve ili plavo ili rozo, malo ima neutralnih stvari
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
hahaha "a vi kakot?"
.
imali smo situaciju i na forumu, Lucky su naknadno promjenili u dečka a do xy tjedna je bilo receno da je curica, a kolko se sjecam i iz okoline ima dosta takvih primjera - mojoj kolegici mjenjali 3,4 puta haha tak da i ja svaki put pitam na uzv "i dalje je decko?"
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
hahaha "a vi kakot?"
.
imali smo situaciju i na forumu, Lucky su naknadno promjenili u dečka a do xy tjedna je bilo receno da je curica, a kolko se sjecam i iz okoline ima dosta takvih primjera - mojoj kolegici mjenjali 3,4 puta haha tak da i ja svaki put pitam na uzv "i dalje je decko?"
Upratila sam Lucky, a i sve vaa čitam već dugo vremena, čak od upisivanja na temu. Ja sam više neki tihi čitač, ali morala sam konačno pitati ovo oko spola🤣
Ja sam rekla da više stvarni neću pitati, neka vidim na porodu šta je i to je to.
Jeste malo zeznuto radi robice, ali Bože moj, snaći ćemo se😊
Termin: 3.8.2021. 🥳🥰
Baby girl L. is coming 🌞🌸
Lumile pozdrav. Koliko si trudna? Prvorotka ili vec mama?
Minilamb normalno da zelis znat, cudno da uz svu tehnologiju grijese. Iskreno ja bi radije ne znala nego da mi kazu jedno pa ispadne drugo!
Ali tesko se pripremit, sve ili plavo ili rozo, malo ima neutralnih stvari
Trećerotka, hehheheh.. Imam već 2 cure, jednu od nepunih 12 godina, i jednu od nepune 3 godine... I sad opet čekamo seku, termin je 25.07. 🥳🥳🥳😇😇😇
Sortiraj odgovore
Najstariji