Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    09. Lipanj 2021. 13:02

Joj ja od muža a ni on od mene u pogledu sexa nemamo trenutno koristi, nit moze zavrsit on nit ja...a poanta sexa za brzi porod je postići orgazam. Tako da cemo tu ostati u kategoriji sam svoj majstor. Inace u pokusajima sexa jedino nam je izvediv bio doggy.
    Danas sam s energijom puuno bolja nego jučer, sredila sobu svaštaru, pripremila krevetić i košaru di će mi stati pelene i dnevne potrepštine za bebu. Usput me mučio želudac pa sam povraćala, ne sjećam se kad sam zadnji put. Drži me neka mala nervoza pa se sve mislim da nije to neka intuicija....a mozda i nije nego samo malo bolja energija.

Sjela sam danas na pilates loptu, nisam je imala vec je maznula majki 😊 al mi je niska pa mislim da je moram jos napuhati. Vidis cocolina podsjetila si me, u predrađaoni sam točno te pokrete radila dok sam čekala porod.
    Sad moram ić ručak radit...a što se mene tiče mogu večeras u trudove 😄🤣 ako mi se posreći!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    09. Lipanj 2021. 13:24

Ako ne rodim sutra, tako da me copi veceras onda je iduci cilj 15.6 😊😁 davat cu sebi male granice...mozda bude lakse

url=https://lilypie.com]

Amber
    09. Lipanj 2021. 13:26

Luckyy42

Ma pusti ti to Mirjam, ima jos ohoho vremena do ponedjeljka😎😁
    Ambermi u doggy ili misionarski s tim da je muz na koljenima i kao “sjedi”, ne mogu skakat po njemu realno jer me boli ako je cijeli unutra jel🤦🏼‍♀️😂

Da, da, i mene. Ne znam jel zato sto sam sva natekla ili se nekak taj kut sad promijenio. NIsta, straddle ili doggy :D reportat cu jel bilo uspjesno! 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

🌺Principessa🌺
    09. Lipanj 2021. 13:36

cocolina

Evo cure da javim izvjestaj,u petak imam protoke pa ce sw po tome odredit datum poroda,dobila sam vjezbe za otvaranje i spustanje bebe pa malo i vjezbam..sto je tesko nakon 8 mjeseci mirovanja🤣🤣

Pratim vas samo da vidim kaj ti budu rekli! Napokon neke korisne informacije imas i nadam se da si upoznala Tonks😍 Sad samo vjezbaj,rekla sam ti seci po hodniku i uzmi si pilates loptu,tam su izmedu sobe 2 i 3 ☺️
    Ja sam isto u Vinogradskoj upoznala curku s foruma, proljetnicu😅🤔

🌺Principessa🌺
    09. Lipanj 2021. 13:37

Mimica2

Pa ja isto razmišljam o toj lopti, a kaj ću s njom kad rodim? Mislim da ju više neću do sljedećeg poroda gledat 🤣

Kazu da dobro posluzi dok beba ima grceve,pa sjednes s bebom i malo hopsas🤷🏼‍♀️ ali ja ju nemam pa ne znam😅

• boobaboo
    09. Lipanj 2021. 13:47

Hvala Magdalena na rijecima utjehe 😘 Ma ono, ima njih vise doktora koji su oko mene u klasi optimist, ali ja sam bas nekako blah. Najvise sam blah zbog toga sto bih ja sad svasta nesto radila da si potaknem porod - eto, ako treba, i sexala se u neudobnim pozama 😜😂 A ovako, kao zivim od pregleda do pregleda. E i imam osjecaj da cu ovim tempom opet prenijeti, a disem na skrge ovih dana i sve bi dala da se mogu okupati u moru bar malo.

Tinchy_07
    09. Lipanj 2021. 13:51

Cure evo link KBC -a Ri za vjezbe disanja i na pilates lopti

https://youtu.be/ufbPgMYUNq0

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Mila12
    09. Lipanj 2021. 14:25

Cure drage! Pa ja sam vas citala sigurno 40min za dai i pol zaostatka 😃 bas ste se lijepo raspisale a i sve ste prokomentirale pa nemam sto nadodati. 
    A bas jucer razmisljam kako vas moram pitati za poze u sexu koje prakticirate i evo cak ste i to pisale , pa hvala! 😄 

• Naki123
    09. Lipanj 2021. 15:10

Mi smo sada 21 sedmica, termin nam u Oktobru 15 :D 
    Nego zenice hocu da vas pitam, te mjere ultrazvuka na pocetku trudnoce jel ok da se slazu? Mn je od pocetka uzv 1 dan veci od zm, a mucilo me to da sam imala laznu mengu, pa valjda bi beba trebala biti dosta veca onda 

Hedwig.Z
    09. Lipanj 2021. 15:17

Naki123

Mi smo sada 21 sedmica, termin nam u Oktobru 15 :D
    Nego zenice hocu da vas pitam, te mjere ultrazvuka na pocetku trudnoce jel ok da se slazu? Mn je od pocetka uzv 1 dan veci od zm, a mucilo me to da sam imala laznu mengu, pa valjda bi beba trebala biti dosta veca onda

Mislim da to nema veze. Meni je na početku gin rekla da mi je trudnoća 4 dana manja od zadnje menstruacije, tj. da je vjv kasnila ovulacija. A sada mi je beba veća za 1 dan mjereno od ZM. I termin mi se normalno računa od ZM. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.