Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bojana2017
    09. Lipanj 2021. 22:27

Prvo dobrodošlica novim curama 😊
    Ja se kladim da je kod Amber cura 😉 da pojačam žensku stranu.
    Što se frizure i sređivanja tiče ja tako i tako kod frizerke idem dva puta godišnje da se ošišam i pramenove da stavim. Svakako mi je kosa skroz ravna i nezahtjevna pa se sad ne sređujem 🤷🏼‍♀️.
    Depilacija brazilka i brkovi kod kozmetičarke, bila u ponedjeljak i taman još jednom nadam se za 15-ak dana i da rodim nakon toga.
    Mene danas prepone baš bole, i baaaaaaš mi je vruće, ostalo je ok manje više 🤷🏼‍♀️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Mila12
    09. Lipanj 2021. 22:34

Bojana, i ja mislim da je curka kod Amber 😃😃😃btw amber stv svaka cast i predobra ideja. Pogotovo tako suprise za prvo dijete 🥰

Mallla
    10. Lipanj 2021. 00:04

Ja isto Amber prizivam curuuu 🥰 Neka mala patkica, dinosauri i prugice budu udobne jednoj maloj curici!
    Što se depilacije tiče i ja sam sam svoj majstor, okrenula ogledalo i udri miško...a sad što je propušteno, što izraste ja to neću vidit, a tko vidi neće mu bit prvi put 🤣
    Danas sam imala baš aktivan dan, od sređivanja, do šetnje odradila sam dobru kilometražu. Sad sam u krevetu, umorna i osjećam povremenu menga bol slabe do srednje jačine i tupu bol u križima. Pripisujem to umoru. Danas sam naletila na još jedan "šmrkalj" dio čepa tako da sam i to zabilježila kao jedan pomak. I da negdje s donje strane lijeve prepone imam pritisak/žarenje pa mislim da mi je tu beba nejako pritisla žilu ili nešto, jer baš na tom jednom specifičnom mjestu osjećam zategnutost, možda je zatrgnutost najbolji opis.
    Sutra isto imam u planu aktivan dan (jedan rođendan), u petak maloj sistematski, u subotu na more...e pa sad sve to stoji ako se što ne promijeni u međuvremenu i ovi menga bolovi ne prerastu u nešto konkretnije. Iskreno mislim da neće, al eto....mooožda!
    Laku vam noć žene!

url=https://lilypie.com]

Mila12
    10. Lipanj 2021. 00:08

Malla jeli ti i u prvoj trudnoci ispadao sluzni? 

matea1989
    10. Lipanj 2021. 01:00

Pozdrav novim curkama. Amber ja isto glasam za curicu, da budemo u istom timu. 😆😆 Što se tiče spola, meni su tek u 24 tjednu uspjeli vidjeti spol i još jednom mi prije cca 4 tjedna to potvrdili, pa sad valjda je curica iako me večeras teta na blagajni pitala jel dečko kao imam takav oblik stomaka 🤣🤣🤣
    Vjerovat ću ultrazvuku a ne bapskim pričama pa ćemo vidit 😆😆
    Kod mene se ništa ne događa, pijem čaj, jedem datulje, uzela sam ananas al s njim još nikako krenit 🤣🤣 i hopsam po lopti i hodam okolo, jedino mi se čini da mi se maloprije malo trbuh spustio, osjetila sam nekako bebu, ali ne mogu baš procijeniti 💁

Tinchy_07
    10. Lipanj 2021. 05:30

Jutro cure.. Pred par dana kad ste spominjale slinjenje pomislila sam si ajde bar me to zaobislo.. Je da, do danas. Natocala jastuk ko da sam slinavi peso, cak kako sam frisko farbana, a ocito kosa bila isto mokra sve na jastuku ostavila.
    Uz to jake kontrakcije imam vec par noci, ne bole, ali se toliko stvrdne trbuh da ne mogu disat moram se dignut, prohodat. Nadam se da rade svoje

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

MariLove12
    10. Lipanj 2021. 08:12

Amber cini se da je izjednačeno pa dajem glas muskoj strani 😃😃💙

It's a boy! 💙

Aneee
    10. Lipanj 2021. 08:14

Amber a jel imaš osjećaj sta bi moglo biti? 
    Jer ja sam od početka 'znala da je muško...gin mi samo potvrdio 🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mallla
    10. Lipanj 2021. 08:27

Jutroo!
    Mila nije mi u 1T ispadao sluzni. Samo sam dobila trudove jednu vecer i to je bilo sve.
    Matea meni u obe 2 T babe kažu ma kako nosiš curu, nije dečko? E pa nije, tako sam građena. Imam struk, pa koliko god bila debela taj struk je tu i onda mi trbuh uvijek ide u špic, nikad u širinu, dovoljno da babe misle da je dečko.
    Baš sam imala mirnu noć iza sebe, odspavala, naspavala se, bez buđenja, bez pretjeranog roštiljanja. Oni bolovi pred spavanje su očito bili odraz umora. Još nisam ustala al sad cu po malo. Jedino što mi se događalo je da mi utrne ruka, valjda kako spavam na bokovima, a poprilično sam teška onda ruka utrne...😏

url=https://lilypie.com]

mara5
    10. Lipanj 2021. 08:27

Ja necu ni pogadjati 😅 i iskreno nisam imala pojma ni kod sebe🤭
    .
    Robica, Amber onda ti se mogu pridruziti jer je i kod mene skoro sve neutralno... a ima i prugica 😛 i malo me to nasekira sto je svr plavo i roza 😏.
    .

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.