Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonks6
    10. Lipanj 2021. 08:48

Amber ja glasam za decka💪💪
    Kod mene nis novo, ne krvarim vise. Doktorica rekla da ostajem do poroda, a da ce to bit uskoro. Kaj god to znaci. Samo ne kuzim njihovo racunanje, trenutno sam 35+5 i vele u 36 tt. Dal to onda znaci da bi me porodili u mojem 36tt kaj bi njima bilo 37 ili bi cekali do mojih 37tt. Fakat nis ne kuzim😂😂

sassy
    10. Lipanj 2021. 08:51

tweetyca

Danas i jucer moja se mice bas znacajno manje. Mice se ona i dalje, ali manje. Malo me brine to, ima 3-4 dana je bila strasno aktivna..

Meni aplikacija za ove tjedne kaze da beba puno vise spava i da je mirnija pa mozda je to u pitanju.
    —-
    Amber ja mislim da je decko😊

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Mallla
    10. Lipanj 2021. 08:59

Tonks6

Amber ja glasam za decka💪💪
    Kod mene nis novo, ne krvarim vise. Doktorica rekla da ostajem do poroda, a da ce to bit uskoro. Kaj god to znaci. Samo ne kuzim njihovo racunanje, trenutno sam 35+5 i vele u 36 tt. Dal to onda znaci da bi me porodili u mojem 36tt kaj bi njima bilo 37 ili bi cekali do mojih 37tt. Fakat nis ne kuzim😂😂

Na 35+0 ti je zaokružen 35 tjedan, kad si 35+1 tada si 35 tjedana i jedan dan od 36 tjedna što znači da si u 36om tjednu. Svaki tjedan računaju 7 dana pa bi 1 dan od 36og tjedna, 5 dana od 36 tjedna 7dana od 36 tjedna je završen 36ti tjedan...valjda si me skužila!
    Tipa ja sam sad trudna 38 tjedana i 1 dan, što znači da sam u 39om tjednu...
    Nešto kao ono kad napuniš 30 godina i prođu 3mj, pa imaš 30godina i 3mj a da se bilo što dogodi ne bi rekli 30 godišnjakinja nego 31 godisnjakinja 😉
    Po meni kompliciranje al tako je!
    Mislim da bi onda oni tebe porađali između 36+0 i 37+0

url=https://lilypie.com]

matea1989
    10. Lipanj 2021. 09:42

Malla ma bapske priče, meni to sve smiješno 😆
    E, htjela sam pitati za Nuna leaf ležaljku/njihaljku, znam da je netko kupovao, da li uzeti curve ili grow, pokušavam skužiti neku bitnu razliku osim u cijeni ali ne kužim baš, osim što je u našim trgovinama dostupnija ova skuplja naravno 😆 a razlika u cijeni je ravno 100 eurića, istina da s ovom skupljom odmah dođe i luk s igračkama ali to je sve..

Bojana2017
    10. Lipanj 2021. 10:02

Jutro curke, super ulov u lidlu, haljinica za 44 kn, a lagana i super i za kasnije 😊
    https://ibb.co/zSrMg7T
    https://ibb.co/z71nwgG
    Ni meni u prvoj trudnoći nije ispao sluzni čep, vidjećemo kako će sad biti.

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Bela23
    10. Lipanj 2021. 10:03

Curee nesto se dogadja... nzn sta je jel vodenjak ili sluzni cep ispa nesto mi je puklo dok sam bil na wcu. I sarafi me dolje ispada masa sluzavog zutog iscjedka. Znaci pitanje vrimena je samo ocito. 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• Mimica2
    10. Lipanj 2021. 10:11

LoL, meni su moje babe pogodile da je dečko, kao jer trbuh je išo na špic, a mi smo bili uvjereni da je cura pa mi je baš bio malo šok na uzvu kad je rekla da je dečko 😆 Amber, nemoj da te uvjere ili da samu sebe uvjeriš da je ziher dečko ili cura, bit će ti manje šok 🤭
    Btw, mislim da nosiš dečka 👍
    Bela, dakle držim fige da je to to, divan dan i datum za rađanje 🌞🙏🤞😘

Termin 18.06

Lullaby
    10. Lipanj 2021. 10:16

Tweetyca meni je isto tako neka dva tjedna već. Bebonja je baš hiperaktivna beba, puno se miče, ova dva tjedna se miče, ali više kao neko migoljenje i manje nego inače. Dr je rekla da imam puno plodne vode i da ima mjesta, pa da pratim pokrete. Ja mislim da je on sad veći i da mu je teže izvoditi ludorije. Tako da samo pratim da ne prođe puno, a da se ne miče. Uglavnom je više aktivan ovako kasnije jutro i navečer tako da je po meni sve to ok.

Kiflica
    10. Lipanj 2021. 10:20

Amber, bas me zanima sto ti osjecas po intuiciji, je li cura ili decko. Evo, ja sam pogodila, odmah sam osjecala da je cura i cak sam sanjala curicu. 
    Evo, ja danas bila kod moje patronazne da mi pokaze hvatove za dojenje, prematanje i da ju pitam sto hocu. Pitala ju za moje mini ravne bradavice i cvrste male siske, cak izbacila sisu da vidi.😂 Pa kaze da se ne sekiram unaprijed oko toga, da misli da ce ici, da se ne moram unaprijed nesto posebno pripremati, da bebica najcesce izvuce jos malo sa sisanjem i bude sve ok. Dobro dođe lagana masaza dojki, kruzno, pa od rubova prema bradavici, ali nista ne malteretirati same bradavice. Kupiti za svaki slucaj najmanji broj sesirica za dojenje, pa vidjeti kako bude lakse islo, sa ili bez. Ali njih kratko koristiti, tjedan, dva, jer dugotrajno s njima cesce ima problema tipa gljivice, pa polako prelaziti na golu kozu je bolje. ❤ Evo nadam se da ce sve i biti dobro kako kaze, i da ce ici, a ako ne, boze moj, prezivit ce i s bocicom.👍

Mila12
    10. Lipanj 2021. 10:25

Matea, grow raste s dijetetom taj nastavak jastuk kako li vec da nazovem se siri i izduzuje kako beba raste , a drugi ne. I udobniji je 100x. I naravno moze opet postati mali s vremenom kad se nekoristi pa ce opet iducem dijetetu sluziti od rodenja pa dok bude koristio se hh

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.