Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Doki27
    09. Lipanj 2021. 19:08

Pozdrav svima! Beba stize pocetkom 7 mj.zanima me s cime bebu pokrivati,ja imam poplon ali sve mi se cini da ce mu biti prevruce s tim? Dali je bolje neku tanju dekicu umjesto poplona ili? Prva mi je beba pa ne znam ni sama kako cu znati,pogotovo tako dok su jako mali sta i kako...hvala svima na odgovoru. 

• boobaboo
    09. Lipanj 2021. 19:12

Doki, ne znam gdje si/koliko ti je vruce u kuci/stanu, koristis li klimu nocu, ali za prvu ruku, rekla bih najbolje jednodjelna pidzamica, ispod body kratkih rukava. Nikakva deka, poplun, nego tetra ili eto ako bas imas dekicu neku turbo laganu.

• hana85
    09. Lipanj 2021. 19:30

Ajoj Amber pa nisu bradavice razlog za dramu, no ako se hoćeš osigurati nabavi Niplette od Aventa, doduše u ovoj fazi trudnoće se ne smije koristiti ali ti može pomoći izvući bradavicu prije podoja. Ja sam prije puno godina donekle izvukla svoje, iz estetskih razloga i bile su dovoljno izvučene da beba bez problema prihvati, a sad, nakon dvije godine dojenja su skroz vani.
    Ako ti se ne plaća nipletu, možeš se poslužiti i najširom špricom - odrežeš gornji dio šprice tako da bude kao cijev, pa srednji dio za potisak uguraš s te odrezane strane do kraja, prisloniš stražnji dio šprice na bradavicu i povučeš kako bi napravila vakum (i nipleta funkcionira po principu vakuma) pa tako bradavica privremeno malo izađe, da beba lakše prihvati. 
    Sretno, no bradavice stvarno ne bi trebale biti razlog za zabrinutost oko dojenja, postoji pomoć 👍

Orhideja1
    09. Lipanj 2021. 19:47

Doki27

Pozdrav svima! Beba stize pocetkom 7 mj.zanima me s cime bebu pokrivati,ja imam poplon ali sve mi se cini da ce mu biti prevruce s tim? Dali je bolje neku tanju dekicu umjesto poplona ili? Prva mi je beba pa ne znam ni sama kako cu znati,pogotovo tako dok su jako mali sta i kako…hvala svima na odgovoru.

Ja sam kupila tanku ljetnu vreću za spavanje i pokušat ću s njom, jer u okolini imam slučajeva gdje su bebe (kad se počnu micat) zgurale dekice i odvikle se, pa neće poslije ni po zimi ništa na sebi.
    Meni je plan pokušat sa vrećom pa što bude. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

minilamb
    09. Lipanj 2021. 20:18

Luckyy42

Dobrodosle cure🥰😁
    Ee da ja isto mislim da je kod Amber decko, iskreno divim vam se ja bi izludila, sigurno bi pogledala papir😂🙈

Kod nas je bila cura do 32.tjedna.. onda su primjetili jajceka jel😁 a sad ne znam sta je i ne vjerujem dok ne vidim!!😂 javim ugl kad se uvjerim🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🙈

Ja isto frizura nista, sisam se jednom/dvaput na godinu i to kod svoje frizerke u Hr😂, a ne farbam se vise uopce.. plus zapustila sam se opcenito sad kak sam na mirovanju bila, znaci moram pocupat obrve, izdepilirat se.. kod mene isto dobra stara britvica.. isto idem otprilike i napamet, onda mi poslije fora dirat glatku kozu.. pa otkrijem cijeli grm propustenih dlaka…🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
    Mislim da cu se sljedeci put brijat sa trudovima na redovitom razmaku, nis prije👍🏻😆

Daa, sjećam se kao da je jučer bilo kad si napisala da je cura postala dečko hahah🤣 a kod mene taman tad nekad dečko postao cura🤣🤣 sad je opet dečko, a na porodu ćemo vidjeti konačnu odluku🥳🥳

Recite mi cure još u 33 sedmici jesu li vam rekli kakva vam je posteljica? Meni rekoše danas da je 1-2stepen zrelosti, pa ne znam da li je okej to za 33.sedmicu, a doktorica se ponašala kao da je to normalno pa zato nisam ništa ni pitala...

Termin: 3.8.2021. 🥳🥰
    Baby girl L. is coming 🌞🌸

Amber
    09. Lipanj 2021. 20:29

Zapisala sam sve oklade, tweetyca, Lucky, tinchy, jako ste pojacale ovu musku stranu oklade, moji doma svi misle da je cura, muzevi svi da je decko, ali njih je manje  javit cu vam cim nas dvoje saznamo, direkt iz boksa pisem!

hana85 - hvala ti, ovo cu pogledati - kupila sam te neke sesirice za izvlacenje (isto ovako bi trebali funkcionirati, medjutim nose se na duzi period da trajno izvuku bradavicu) ali su preveliki i izvlace i dio areole van pa onda bradavica jadna nikam ne izlazi dalje, sam se sva ugusi u tom ostatku areole. Mislim da bi za mene ovo simplex rjesenje sa spricom moglo biti najbolje, onda mogu tocno nastimati koliko odrezem i super. Probam, hvala ti :) 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

• hana85
    09. Lipanj 2021. 20:45

Zapravo bi ti, ako imaš jako male bradavice trebala nabaviti tanju špricu, da ti bradavica taman uđe u nju, a režeš ju na vrhu i što je šprica duža imaš mogućnost jačeg vakuma.
    Jedino, sjećam se kad sam kupila nipletu da je pisalo da se ne smije koristiti u drugom dijelu trudnoće jer može potaknuti oslobađanje mlijeka. No, ako su ti u bolnici rekli da je u redu sada koristiti valjda je 🤷‍♀️

Norrah
    09. Lipanj 2021. 20:51

boobaboo

Haha Tweetyce, i ja se povremeno sisnem sama, tu i tamo se "pocastim" frizom u salonu, ali sto kad uvijek moram nesto popravljati, pa sam iskreno zadovoljnija kad ja to sama. Sijedih imam tu i tamo, ali mi iskreno ne smetaju, ne pridajem im neku vaznost, prije sam se iz gusta, zbog promjene i tako znala obojati, pramenove staviti, ali pred prvu trudnocu sam se odrekla boje, laka za nokte i parfema i nikako se vise nisam mogla natjerati uvesti ih natrag u rezim.
    Norrah, sto ti je to s potpisom? Kakvih 50 dana to go? 🤣 Hoces ti kao slon, 12 mjeseci biti trudna?
    A depilacija - inace depilator i kod mene, ali evo u ovoj trudnoci jako jako jako malo dlaka mi raste, nije da sam bas sad cudo jedno dlakava, ali nisam bas ni bez njih inace. Tako da sam na britvici sad, kao i kod Tinchy promakne mi tu i tamo koja, ali nemam ja zivaca traziti, locirati, eliminirati. Reko bi covjek da sam hippie 🤦🤔

Ma vidjela sam, al ignoriram to 🤣 to dok su bili veci brojevi nije dolazilo do izražaja 😂 ja se nadam da je max.15 iako bi voljela da je 0 već... tjedni dobro pisu 🥰

➕ 17.10.
    👧 22.06.2021 - stigla curka

Kiflica
    09. Lipanj 2021. 22:21

Amber, haha evo kao da si moje sise opisala! Iste su nam! 🤣 Isla ja mjerit sada, moje bradavice su isto promjera  9 mm, a areola je 3.5 cm.  Ma znas sta, necemo se oko toga sekirati. ❤ Ima cijela industrija sexa usmjerena prema ljubiteljima malih sisa, zena cije tijelo izgleda kao kod tinejđerica itd.  Ja si govorim-moje sise uvijek izgledaju kao da imam sweet sixteen😊❤🙈🤣.  Nikad ne budu izgledale babski i nece se nikad objesit. A i moja mama ima male i uspjesno me dojila do 3.godine. Ma cak cu ju pitat i za bradavice, ako me sjecanje ne vara (moja mama voli gola pretrcavat po kuci kad si zaboravi uzet robu za tusiranje🤣 ) i ona ima uvucene koje se ispupce blago na hladnocu. Ne budem ja nikakvim spricama gnjavila svoje sise... Ja odlucila imati vjere da ce biti dobro. A ako ne bude, jebiga. Netko je tu na forumu napisao da je uspjesno dojila s ravnim/uvucenim. Cak sam negdje i citala da je bebi lakse dojit male, nego velike bradavice jer ih cijele treba strpat u usta. I glasam da je curica! 🎀
    Sad sam se sjetila teme sramezljivosti - ja bas nisam sramezljiva, i ja znam golih sisa lutat po kuci i posjetit nudisticku plazu. Mislim da je ok da zena doji di hoce, a da drugi ne moraju zuriti bas. Recimo, na plazi, ali se okrenes malo prema sumskom dijelu, ne sad nasred setnice. Ali ne bih bas dojila za stolom pred svekrom, to mi je malo previse, povukla bih se malo sa strane u mir. Vec sam zamislila one moje swaddle Aden i Anais tetrice velike, divnih dezena kao sal, da mi budu i za malo se pokrit za dojenje negdje gdje je bas guzva ljudi. 

Kiflica
    09. Lipanj 2021. 22:27

Doduse, ja zivim samo s muzem. Ne bi setala gola da zivim u kuci sa svekrom i svekrvom!🤣 
    Sto se posjeta tice, mi nismo par godina stavili ni parlafon u zgradi, da nam nitko ne zvoni, a telefon nismo nikad montirali iako imamo liniju. Tko hoce, zove nas mobitel i treba se najaviti, jer mi ne otvaramo-nema gostiju koji samo navrate kad hoce. 🤣 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.