Hhaha svi na depilacijama, frizurama ma prave pripreme u tijeku 😉 Tako si ja kontam ajd bebo izlazi dok sam još frisko depilirana 🤣
Cocolina znaci izgledan slijedeci tjedan 😊 bravo makar su nesto rekli!
Boobaboo mozda se najbolje pripremiti za carski pa onda odlicno ako bude drugacije. Cisto otpustit tu barijeru u glavi
A ovi trudovi od 60 su dooobar početak. Ja san u rodilište s 40 došla...navijamo da bude to sad kroz dan, dva...ajd do vikenda možemo čekat 😄
url=https://lilypie.com]
Je da, i zivicu sam rezala pretprosli mjesec. Noga mi je cak i super. Ali kad dodirnem trticu ili ako krenem stati na desnu ili lijevu nogu onda me bas boli trtica... Tako da trenutbo sam jos u krevetu...
I meni bilo presmijesno, ali bas sam se uplasila za bebu. Stvarno vise nigdje se necu penjati...
Jos danas planirala stavit impregnaciju na jedan zid, rostilj napraviti, oprati neki ves za bebu.. Muz i ja radimo i kucice za pse jer ih selimo od svekrve kod nas... I sad nista od toga... Bas sam ljuta na sebe... Bas se svugdje trpam... 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Bas mi je super sto imamo iskusnih mamica s nama koje su vec prosle pa mogu reci iz svog iskustva nama kojima je ovo sve spansko selo.
Mallla- onda nista bacam se na zavrsno ciscenje, mozda se i zaletim do decathlona po pilates loptu, pa valjda ce posluzit i kad trudovi dodju da mi bude lakse.
Super sto si mi rekla za trudove, onda se veselim da se ipak nesto pokrece jer eto zatvorena jesam pa sam mislila da se nista ne dogadja.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Cocolina, da, podijeli vježbice sa nama! Joojj, nikako da nabavim tu pilates loptu! 🙄
Pa ja isto razmišljam o toj lopti, a kaj ću s njom kad rodim? Mislim da ju više neću do sljedećeg poroda gledat 🤣
Termin 18.06
Mimice, ni ja ju nemam, ali cujem/citam i da bebe vole kad ih nosis i skaces po lopti 😂 Tako da bi ti mogla biti dobra i nakon poroda 😉 Ja ju nisam do sada nabavljala, a bome sad necu pogotovo, jer bi mi ju djeca em prisvojila, em bi se izubijali s njom 😜
Pa ja isto razmišljam o toj lopti, a kaj ću s njom kad rodim? Mislim da ju više neću do sljedećeg poroda gledat 🤣
To je i meni problem. Ionako mi je stan mali. Ali razmisljam ako se moze izdusiti pa da je spremim do sljedeceg poroda. 😂 Vidjet cu, prvo cu dati prednost kucanskim poslovima pa ako nista idem po loptu. E da i za grcice mislim da je dobra.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
To je i meni problem. Ionako mi je stan mali. Ali razmisljam ako se moze izdusiti pa da je spremim do sljedeceg poroda. 😂 Vidjet cu, prvo cu dati prednost kucanskim poslovima pa ako nista idem po loptu. E da i za grcice mislim da je dobra.
Ma ona se skupi u malu kutijicu kad si s njom gotova, a pumpa ti je ista kao i za bicikl, tak da ne bih brinula o tome, bude ko dvije kutije keksa kad se stisne. Kupi ak ti se cini da bi ti sad moglo koristit!
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Citam vas redovno, ali slabo pisem… Samo da se pohvalim da sam danas brala trešnje, muz drzao lojtru. Ali kad sam silazila, krivo sam stala na pod i iskrenula zglob, pala na dupe i nabila trticu… Sada lezim u krevetu s oblozima na zglobu i trtici… Nemam nikakve bolove u trbuhu, tako da to mislim da je sve ok. Svejedno budem nazvala doktora da ga sam informiram sta sam napravila i jel se trebam brinuti… U petak je tak i tak pregled redovni… Ugl. Nemojte se nigdje penjati, jer eto u trenu se desi sranje… Miz me htio razapeti, dosada mi nije branio moje egzibicije jer se nije htio svađati, ali sad je rekao da nema više… Gotovo je bilo moje izmisljanje 🙈🤣
Sam da je nama bebica dobro, a ja se stvarno vise necu nigje penjati. Gotovo je, nema vise riskiranja…
Jesi ti rezala zivicu do neki dan? Hahha ako jesi onda me ovo uopce ne cudi 🤭 ja sam kao prava gospodja svom muzu samo dala kanticu i poslala ga na tresnju 🙈
🙅♀️30, 🙋♂️29
Slobodno zidarsko društvo učinilo me je da postanem vrlo bogat i moćan u svojoj zajednici. Kada se pridružim prije mjesec dana, dobio sam registar da su mi donirali 5 milijuna eura. Društvo je u tome da se međusobno podržavamo u postizanju snova u životu pošalji poruku Gospodinu Hans Melchers ako ste zainteresirani
WhatsApp broj: +31685113264
Broj brzojava: +31685113264
Adresa e-pošte: Worldunitedpowersociety@gmail.com
Podržavamo ljubav i brigu za našu braću i sestru i sve što se tu želi može postići.
G. Aleksander POCIEJ
Sortiraj odgovore
Najstariji