Cure upomoooooć, evo doslovno sat i po sjedim na krevetu i borim se da ne idem povraćati jer mi žgaravica sve vraća. Ja stvarno ludim od toga više.
Duša mi spava a ne mogu leći jer mučnina postaje sve gora i gora, užas. 😔😔😔
Ja sam nekad davno pisala o tome da mi muž ne treba na porodu jer mi ne može pomoći niko, a i on nema želju da bude tu. Svakako smo se složili u tome, tako da je to najbitnije. Nas dvoje smo zajedno skoro 113 godina, od čega 11 živimo zajedno i on dobro zna kakva sam ja i koliko nije poželjan u rađaoni 🤣
Bitno da imamo njihovu podršku kako god da mi odlučimo.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
13 godina, ne 113 🤣🤣🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Bojana jesi zivaaa... Kako si izgurala noc? Nazalost ne znam nista protiv zgaravice, osim bijelog kruha :/ Ali ovih 113 godina je bome dugo 😂😂😂
Ja nisam oka sklopila od 3 ujutro, ne mogu se namjestiti, lijeva strana mi utrne pa me to probudi, ako legnem na desnu mali se jadan isprevrce pa me sa nogama isamara a valjda kako pritisnem tu neku žilu nemam zraka ne mogu disati, kao da gubim kisik. Kako vi spavate, postoji li neki trik?? 😭😭😭
It's a boy! 💙
Tockice super ti je komoda, i vi ste cure bas zgodne ❤️ Matea kad vidim ovu sliku pored mora jaoo, jedva cekam vikend da i ja pobjegnem iz Zg.
Krvna grupa u Petrovoj su ful ozbiljni oko toga, 3 puta su me pitali i napomenuli u trudnickoj ambulanti da idući put moram donijeti nalaz sa novim prezimenom.. Ne priznaju vjencani list niti ista slicno.
It's a boy! 💙
MariLove živa sam, al jedva 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
I kod mene spavanje očajno, pored žgaravice isto namještanje baš ne ide. Isto se beba buni, udara. Sve u svemu ludilo, dosta mi je trudnoće, baš me satrala.
Inače bih išla povratiti koliko mi je užasno bilo ali sam se bojala da će me čuti starija mala i probuditi se, a same smo nas dvije tj. tri 🤷🏼♀️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Jutroo! Da ni ja ne kuzim to s prezimenom kad su OIB, MBO i datum rođenja isti...što bi u RH nešto bilo nekomplicirano!
Točkica već prije smo bile komentirale pratnju i kod mene jenstav i situacija kao inkodntrbe boobaboo i bojane. Dakle kad me boli ne diraj me, ne pitaj me i molim te nemoj me savjetovat, pusti da odbolujem. U rađaoni bi muža vjerojatno nečim gađala i osjećala bi se "slabom" a to nisam ja nikako. Isto je rekao ako ja baš želim da će on biti ali želju on kao on nema, samo što nemam ni ja.
Matea1989, prepone i mene bole, al sam pomislila da mi je to od puno hodanja i aktivnosti vani, valjda je sad sve nabijeno dole i onda je opterecenje na donji dio tijela.
Bojana mozda ti se 13 godina cini kao 113 😆🤣 za žgaravicu jedino što mi pomogne je spavanje na povišenom, hrana najkqsnije do 20h i to lagana (jogurt i sirni namaz najcesce) i rennie tabletice. A povracanje ti ne bi puno olaksalo, sprzilo bi ti grlo i onda bi te peklo a zgaravica bi nastavila....iskreno mrzim zgaravicu. Sve u trudnoci mi je podnosljivo al ta zgaravica ubija.
url=https://lilypie.com]
Infuzija se prima ako se prima i drip npr. Otvore venski put pa ide infuzija, drip a tu daju i nešto za lakše podnošenje bolova. Uglavnom ta braunila mi je baš smetala jer nisam mogla mrdati rukom. A stvarno kad me boli tad me sve živcira. Drip nije toliki bauk ako ga daju u tijeku poroda, kada su trudovi tu i kada je cilj pojačat ih. Nije ga lagano podnositi ali tada podnosiš sve. Naravno pitanje je i koju količinu daju. Sigurno da je razlika ako ga se dobije na suho, bez trudova ili s nekim slabim trudovima pa to potraje danima, to mi je stravično. Ali znate to da drip mozete odbiti kao i sve drugo!
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure, odjavilo me pa se nisam mogla sitit šifre, zato nisam pisala al uredno čitam, a bome ste se raspisale. 😊
Vidim da je krenulo kod nas, sve čekam sretne vijesti da neka otvori ljetnu sezonu. 😊😊
Vidila sam sve fotke i sve ste divne baš, treba još malo uživati koliko možemo u ovom miru jer kad stignu mala klupka sumnjam da će biti puno mira. 😆
Uglavnom, danas sam bila na pregledu, uzela mi je bris, pregledala vaginalno i kaže da je sve zatvorenom iako sam se nadala da ipak neće biti. Beba je srećom glavom dolje, namjestila se i kaže doktorica da ima 3200g, što se meni osobno čini dosta.
Počela sam i ja piti čaj od lista maline ima par dana, moja kolegica se kune u njega, nadam se da će bar nešto pomoći. Kod mene zadnjih dana se smirilo sve, nikakvih posebnih simptoma, ali evo večeras mi je neka nelagoda u želucu i crijevima, mala lupa na sve strane, i baš me par puta zabolio onako oštro dolje kao da se glavom nabija, i imala sam nekoliko kontrakcija za redom ali se smirilo sve.
I da, danas na pregledu kad sam sjela na onaj stolac za vag pregled, jedva sam noge stavila na one držače jer me užasno bolilo u preponama… Nezz jel još kome tako? Inače sam aktivna, hodam, na sve strane sam pa ne kužim od čega je tako…
I ja imam problem sa preponama zadnjih tjedan dana, pogotovo ako malo duže sjedim ili ležim, prva dva-tri koraka sam kao na štulama.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
MariLove živa sam, al jedva 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
I kod mene spavanje očajno, pored žgaravice isto namještanje baš ne ide. Isto se beba buni, udara. Sve u svemu ludilo, dosta mi je trudnoće, baš me satrala.
Inače bih išla povratiti koliko mi je užasno bilo ali sam se bojala da će me čuti starija mala i probuditi se, a same smo nas dvije tj. tri 🤷🏼♀️
I ja imam isti problem kao i ti. Mene spasi Reflustat. Popijem ga i nakon 15ak min se smiri. Spavam na povišenom i ne jedem poslije 8.i to laganu hranu
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Tockice super ti je komoda, i vi ste cure bas zgodne ❤️ Matea kad vidim ovu sliku pored mora jaoo, jedva cekam vikend da i ja pobjegnem iz Zg.
Krvna grupau Petrovoj su ful ozbiljni oko toga, 3 puta su me pitali i napomenuli u trudnickoj ambulanti da idući put moram donijeti nalaz sa novim prezimenom.. Ne priznaju vjencani list niti ista slicno.
Dobro je, nisam jedina takav info dobila 😅
2021. M 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji