Mimica - moja se isto vise proteze i gura a udarci ko udarci su dosta slabiji. Hvala ti, ja se nadam da ce uskoro nesto se pokrenuti.
Strah - ja ga imam, pogotovo sad kad se blizi kraj. Svjesna sam ja da ona mora izaci i jedva cekam da izadje ali imam taj strah od nepoznatnog i kako ce sve proci i kako cu ja na sve reagirati ali mislim da je to sve normalno. Naslusamo se svakakvih prica a ne znas kako ce kod tebe biti.
.
Mene isto vise strah sto kad dodjemo kuci 😂
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Cure kakve ste po pitanju izdržavanja vrućine? Meni je toliko počelo biti vruće pa čak i kada realno nije vruće. Sinoć sam pola noći bila budna jer sam se preznojavala, imala sam osjećaj da mi tijelo gori, kao ono kad su vrele ljetne noći skoro sam se do gola skinula i riskirala razboliti se!
Dodatno primjecujem zadnja dva dana mirnoću bebe, više ne lupa onoliko jako kao do sada. Sada osjetim samo meškoljenje i lagano gurkanje, što mi je isto čudno jer navikla sam da nenormalno lupa.
Sve se pitam jesu li ovo vijesnici da bi uskoro moglo početi…
Evo kod mene ko što je Ana rekla, udaraca praktički ni nema, samo namještanja i gurkanja, i prije nisam to osjetila stojećki ili prilikom kretanja, a sad sve osjetim. Čistim po stanu, mali želi iskočit van... 😅
Meni je isto vruće, iako toplog vremena nismo ni imali, ali samo stopala mi se znoje kad imam čarape ili kad ih pokrijem dekom, tako da hodam kako i spavam, bosa i u majici kratkih rukava.
Termin 18.06
Mallla, nešto će morati upaliti. Vidjet ću koliko sam jaka s emocijama, to će biti baš pravi test. 👍
Kod mene ništa novo, uhvati me menstrualni grč jednom dnevno i to je sve. Iscjedak normalan.
Danas sam na ctgu popodne pa me jako zanima u kojoj pozi je mali, sve me strah da je poprečno.
Btw, kako je u Hrv, u kojem tjednu se dogovara carski ako se beba još nije namjestila?
Termin 18.06
Mallla kako si u prvoj trudnoci prepoznala znakove da se bliži porod? Jer I kod mene je miran ali ja računam da nema mjesta, ali sad kad ti pišeš da se možda bliži onda se i sama zapitam 😅 jer ti ipak imaš jedan porod iza sebe 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
https://ibb.co/mGWVfg9
Molim da mi neko spali kratice 🤣 koliko sam se do sad suzdrzavala fino, sad samo trazim razlog da nes uzmem, konkretno ovo ceka more 🤣
Sinoc mi se činilo da mi je krenuo sluzni cep ispadati, docekao me komadic neceg sluzastog cudnog 😅 sutra pregled pa cu vidjeti.
2021. M 💗
Meni su zadnja 2 dana krenuli lagani grcevi, blagi kao menstrualni, ali ono tipa jednom na dan. Bit ce da se maternica priprema. Zanimljivo, prvi put mi krenzlo nakon sto sam popila caj pd lista maline, ali midlim da nema nikakve veze s time, da bi ionako jer je vrijeme... Ali, naravno da sam se ja prvo prepala sta ako je to pocetak poroda🙈🤣. I onda frkica, nisam sremna jos, kuca nije jos sva cista! Muzu, penji se, brisi prasinu s vrha ormara, ja vadim ladice, police, sortiram...Bacamo, peremo, haha luda kuca... Pa onda frka her jos nisam pocela s masazom međice, pa nece mi se stic rastegnuti! 🤣🙈 Haha... joooj
Ja imam frosch i isto nisam zadovoljna, bas je bezveze..al potrosit cu ga kad ga vec imam.
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Znaci najbolje persil sensitive.. Uzet cu ga i ja nek se nađe, jer ako krenem muza slat u ducan dobit cu sve samo ne prasak🤭
Vezano za napadaje vrucine, meni je grozno, stalno se svlacim, u japankama sam vec dugo, po noci se budim mokra. Kad je sad tako sta ce tek bit kad rodim i krenem se cistit od hormona.
Mada meni je mozda i pojacano od stitnjace i terapije za nju.
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Opa Lucky, mozda bi to moglo biti to! ❤🎉Javljaj nam situaciju dalje!🤗
Miska nam se nije javila? Jesam pomijesala da je ona pisala nesto da krece ili?
Vrucina - nemam, jedva docekala da malo zatopli...
Od bočica imam samo Aventovu Natural plastičnu od 125 ml. Ne znam bi li što drugo kupovala. Frendica mi je preporučila Natural, da se njoj pokazao bolji od anti-colic. Izdajalicu ću njenu valjda ručnu za početak da imam ako zatreba. Valjda će ta bočica pasati na Avent izdajalicu? Ja uzela plastičnu jer sam mislila da samo plastična ide na izdajalicu. Isto mi malo gadljivo na početku, ali prokuhat ću. Glupo mi je trošiti novce, a ne znam jel mi treba. Ako bude trebalo kupit ću električnu odmah. Jeste vi kupovale Aventove električne, Standard ili Premium? Ne kužim je li razlika da Premium može i bez kabela raditi, a Standard ne? Ova izdajalica me baš najviše mučila, ali neka za početak imam bar ručnu, pa stignem kupiti električnu ako bude trebalo.
Sortiraj odgovore
Najstariji