Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela23
    30. Svibanj 2021. 23:21

Ja imam jednu bocicu i to sam uzela za prvu pomoc ako bude trebalo da nisam nespremna. Ukoliko bude trebalo jos lako kupim i dokupim. Sto se tice izdajalica imam svoju rucnu, a elektricnu mi rekla prijateljica posudit. Sad vidjet cu kako ide s tim nastavcima za sise mogu li se uzeti novi ili kako? Nekako mi nehigijenski to u mojoj glavi.  🤷🏽‍♀️😬 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• Mimica2
    30. Svibanj 2021. 23:25

Bela23

Ja imam jednu bocicu i to sam uzela za prvu pomoc ako bude trebalo da nisam nespremna. Ukoliko bude trebalo jos lako kupim i dokupim. Sto se tice izdajalica imam svoju rucnu, a elektricnu mi rekla prijateljica posudit. Sad vidjet cu kako ide s tim nastavcima za sise mogu li se uzeti novi ili kako? Nekako mi nehigijenski to u mojoj glavi. 🤷🏽‍♀️😬

Tako i ja s bočicom 🙃 Sretno ako se što pokrene!
    Kako ti je beba? Moj se danas cijeeeeli dan rasteže gura, kvrge lijevo pa desno, udarce niti ne osjetim, ja mislim da je njemu već jaaako tijesno i da bi van... I mama bi sine 😄

Termin 18.06

Kiflica
    30. Svibanj 2021. 23:40

Heh sto se tice gadljivosti, ja sam neka sredina... ako se moze iskuhati i dobro dezinficirati i ako je od moje prijateljice i ako vizualno izgleda ok onda moze...a ako nesto izgleda pohabano, mirisi lose i ne da se oprati dobro ili je stajalo u nekom podrumu onda ne zelim koristiti... Neke stvari sto sam i dobila sam na kraju odlucila ne koristiti nego kupiti novo. Oko tih bocica i izdajaluca jos ne znam, nisam jos ni raspakirala sto sam dobila pa ne znam u kakvim je stanju i sto se smije iskuhati. Nadam se da bi se sve trebali moci iskuhati kod takvih proizvoda...

Kiflica
    30. Svibanj 2021. 23:46

Cujem da ima mogucnost posudbe izdajalice u ljekarni, das iznos koliko kosta koji ti vrate kad im vratis izdajalicu, a naplate ti samo određenu cifru po danu, nezz tocno koliku, ali nesto sitno kunica. Pa to je ok opcija za one koji nisu sigurni treba li im ili hoce li im odgovarati ili ako vec znas da ce ti trebati samo kratko vrijeme. I da nisi gadljiv, jer naravno da nisi jedini koji ce posudit tu izdajalicu. Ali ocito se mogu dobro dezinficirati kad postoji ta opcija...

Mallla
    30. Svibanj 2021. 23:47

Tweetyca naravno da ti je dovoljno, imas i viška 😄 ako cemo dojiti nece nam trebati ni jedna...a ovako kad se jedna nađe dovoljno je. Ja se nadam da ce beba bit kao seka pa da ce prolazit i boca i sisa. Spas mi je bilo izdojiti se, beba i hrana ostanu kuci a mama ode gdje treba. Zato sam nabavila bocu.
    Sto se tice nasljeđenih izdajalica svakako cete ih oprati i otkuhati, mislim da je to dovoljno za pobit sve beštije, al razumijem ako nekom nije ugodno.
    Ja imam svoju ručnu i islo mi je s njom skroz dobro, naravno kad sam naučila uhvatit vakum i tehniku stiskanja. Doduše kod mene je let down bio jak. Sve u svemu živim u nadi da će mi biti barem u pola "lako" kao prvi put, s tim da tek s odmakom kužim da je bilo lako, tada mi nije bilo.lako.
    Danas sam ocistila auto iznutra, pilam muza danima za to a on nikako, zezali me susjedi da.to spremam da se u cistom autu odvezem u rodilište...a ja najozbiljnija odgovorih DA 😊

url=https://lilypie.com]

Kiflica
    31. Svibanj 2021. 00:39

Zapravo, tko god ode u hotel, ili jede u restoranu ili pije kavu u kaficu, koristi madrac, plahte, rucnike kojima brise intimne dijelove tijela, pribor za jelo, tanjur i salicu koju je koristilo tisuce nepoznatih  ljudi prije njega. A to nikog ne zabrinjava (osim onih s OCD-jem hehe) jer o tome ne razmisljamo. Sve se to opere i dezinficira i to je to. Nema zapravo razloga da se gadimo i drugih stvari koje se mogu dezinficirati. 🤣 Nadam se da nosam nekog gadljivog odbila da ikad vise ode u hotel ili restoran hihi. 🙈🤣

Tinchy_07
    31. Svibanj 2021. 02:23

Bojama bas ste  🔝, prave curke vas 3,mada neznam di se malecka sakrila jer nema vidjet trbuh.
    Bočica ja uzela plasticnu od 50ml,anti colic od aventa. Jednu cisto neka se nađe, a ako ne budem mogla dojit lako naknadno kupimo.
    Rabljene stvari /izdajalica slazem se sa svime sta je Kiflica napisala, ja uzmem i onda procijenim dal cu koristit ili ne. Ako mi se cini ok ocu, ako ne vratim, bacim, ili proslijedim dalje. Izdajalicu sam dobila od frendice rucnu medelinu i namjeravam je otkuhat i to je to. I novu bi otkuhala svakako prije koristenja.
    Pitanje - dali se osjecate psihicki spremne za porod? Ja kako me uhvate grcevi i kontrakcije preplasim se i nisam spremna, neznam sto me tocno u glavi koci posto je vecina stvari spremna, veselim se bebi, ali neki neodređeni strah ima u meni, neznam opisat. Mame koje ste vec rodile dali ste se tako osjecala, dali se to promijenilo u onom trenu kad vas stvarno uhvatilo? Imate koji savjet? 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Aneee
    31. Svibanj 2021. 06:28

Bojana predivne ste 😍😍😍❤
    Bočice imam 3 hahhaa
    1 (avent) kupila za svaki slučaj da imam da se nađe, 1 (avent) dobila uz sterilizator gratis i 1  dobila uz izdajalicu 😅
    Doduše htjela sam aventove zato sam i kupila jednu, a ovu što je došla uz izdajalicu nije aventova pa zato sam kupila zasebno, a I kompatibilna je sa izdajalicom pa mi super dođe...tako da mogu reći da imam 2, jer ovu od izdajalice ne mislim ni koristiti za hraniti bebu.
    Dudice imam nekih 5-6, kupila samo jednu, ali sam ih dobila puno hahah stalno neki pokloni 😄
    Cak sam I u bolnici (kad sam bila za prijavu datuma poroda I dogovora) dobila poklon paket pelena i paket vl. Maramica i dudicu.
    .
    I kod mene mali isto nema mjesta, vec duže vrijeme nema konkretnih udaraca, samo meskoljenje i pravljenje grba na mom stomaku 😄
    I ja bi isto evo već ovaj tjedan dođe, ali nekako nemam nikakvih naznaka da bi to moglo biti tako brzo pa me strah da necu morati čekati 40+ 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Bojana2017
    31. Svibanj 2021. 06:32

Tinchy hvala na komplimentu, a i ostale cure hvala. Uvijek imate divne komentare na naše slike pa me razveselite 😀😀😀.
    Tinchy i ja sam razmišljala o toj boci, čini mi se ok totalno, pa ću vidjeti.
    Što se poroda tiče ne brini, sasvim je normalno da te uhvati strah i da nisi spremna jer iskreno nemaš pojma šta te čeka. Dobra stvar je što kad te stvarno uhvati nećeš imati "vremena i živaca" misliti o strahu nego ćeš se skoncentrisati na porod i na to da sve prođe što lakše i kako treba. 
    Moj savjet svima je da se opustite i slušate doktora i babicu, oni znaju šta rade, slušajte i sarađujte i olakšajte sebi. Strah je normalna pojava i mora ga malo biti 😀
    Na kraju, ono što je meni pomagalo bilo je sve su izdržale i ja ću. Da je tako strašno ne bi većina išla na drugo, treće dijete. Znači, podnošljivo je 😬
    Ne brini i sve će biti ok 😘

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Mallla
    31. Svibanj 2021. 07:23

Tinchy straha je bilo prvi put ima ga sad i drugi, kako se vise blizi to ga je vise, mozda jer znam sto me ceka i sto sve moze biti. Na neki nacin blazeno ne znanje. Ovo sto Bojana kaze kad sve krene nemas bas vremena ni volje misliti al je super imati neke rečenice, mantre koje te inače u životu dižu ili koje te dižu vezano uz porod. Tijekom trudova ja jesam moralno povremeno "padala" al bi tada.činila sve da se vratim. Jer u padu bi bolilo više, poželila bi odustat i tako nebulozne ideje. A sebi bi tada govorila još malo, danas ce zavrsiti, sve su rodile i ja cu, nece ovo trajat vjecno, mogu ja to, mora izać...i slicno. Onda bi se fokusirala na tu bol tj. Dijelove kad ne boli i koristila ih maksimalno a kad trud krene onda bi doslovno s njim putovala do trenutka kad popušta jer budu pravilni tijekom poroda. Ponekad je psihički teže nego fizički, jer čovjeku u fizičkoj boli skače adrenalin a u ovoj priči adrenalin koči tijek poroda pa je važno raditi na opuštanju. Realno je riječ o boli koju nikad prije niste doživjele i koju nije moguće u cijelosti opisati, a i svaka od nas je drugačija pa drugačije osjeća. Super je pripremiti koferić pozitivnih misli ili fantazija koje će pomoći da budemo izdržljivije!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.